Mirage Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 * Skill cap dolunca, okları aşağı döndürseniz skill'ler azalmıyor. Skill artmayınca stat da artmıyor. Dolayısıyla skill saw da yapılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 +1 evt böle bi bug mevcut ben de muzdaribim=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 nerf dire wolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 skillcap doldu.oku aşagıya dogru yaptım bi tanesinin inio her seferinde bide durduk here frozen oldum bi yere gidemiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 relog yapınca frozen olayı düzelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 skill'lerim hep 100.1, 100.6, 100.2 o şekildeler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Evet 1.0 şeklinde arttığı için. Bu arada bug'ı düzelttim. Musicianship aşağı çevrilmişti. Onu yukarı çevirdim bir iki kere çaldım. Baktım eva int aşağı inmeye başladı. Bir iki kere musicianship'i yükselttikten sonra diğer skill'lerim de artmaya başladı. Ama nedeni hakkında hiç bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar