patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 top anti virus listelerinde zirveye oynuyor kullanan var mı hiç patide, bi yorum alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ben bitdefender8 kullandım, tam bir cpu ve ram canavarı, sonra nod32 kurdum da rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 kasar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 3GB ram varsa kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 2 gb var da baya millet kullanıyo oldukça da memnunlar nod32 düşündüm ama onunda anti-spy ı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Ben de kullandım bi ara. Aşırı yavaşlatıyo sistemi hakkaten. Ram de 2gb. Artık antivir kullanıyorum. Hem beleş, hem de sistemi yavaşlatmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Avast i oneririm eger hala varsa, Windows kullandigim zamanlarda herkese yuklerdim, ayarlamalarini yapip bana bisi sooleme de diyosunuz ve virus girmiyo bilgisayara (kendin oturup exe sini calistirirsan bilemem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 512 Ram'im ve -dizüstü olduğu için haliyle- mobile işlemcim var ve 2 seneden beri bitdefender antivirus plus kullanıyorum. neredeyse hiç sorun yaşamadım. Plus sürümündeki dahili firewall ise gerçekten çok işimi görüyor. Avast'da bu yok mesela. Bir program internet'e bağlanmak istediğinde izin veriyor musun demiyor, sadece program internet'e bağlandı diyor. (Ayarı varsa da ben bulamadım) Aynı şekilde registry'yi de kontrol altında tutuyor ve sadece spyware, adware değil salakça şaka programlarını dahi tanıyor. Özellikle lisanslı aldığınız takdirde çok rahat edeceğinizi söyleyebilirim. Ha bir de teknik desteği gerçekten iyi bitdefender'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 nod32 alın az kasın istiyorsanız gerçi ben kaspersky kullanıyorum ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 abi kimi dior 2 gb da bile kasar kimi diyor 512 mb da çok güzel takılıyorm nod032 baya iyiymiş de firewall u anti-spy ı felan yok onunda, bi de onalra para veremem hepsi bi pakette alıyım işte, bitdefender anti-virus plus ı baya iyi bi seçenek gibi duruyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ne nazlandın sen de, indirip deneyiver :) Trial süresi bitince alırsın istersen. 512 Ram ve mobile işlemci ile memnunum diyorum hala 2 gb ile kasar diyene inanıyorsun. Ayıp ayıp : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar