Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Asus cd writerımla beraber gelen beleş Nero'yu kullanıyodum bi süredir. Ama ne yazarsam yaziym, diski yazdıktan sonra sorgula dediysem diskin tamamında hata buluyo. DVD'ye girip bikaç videoyu açıp oynatabildim ama yine de çekiniyorum bozuk yazar diye. Var mı şöyle kaliteli bi program bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Ben bir yıldır bunu kullanıyorum - sadece overburning'de sorun çıkardı az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Tamam sağol bi deniyim. Fazla overburn yapmadığım için bi sorun yaşamam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 kral Ashampoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar