Nomak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Hmmm denemeye değer diyorsanız başlıcağım 1.sezonunu alıp çünkü yakında bulgaristana gidiyorum oralarda işten çıktıgımda evde izliyecek birşey olsun istiyorum ek olarak prison brake(daha izlemedim) alıcağım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 izlemeye kesinlikle değer. bazen tekrara düşse bile 4.sezon en hoş sezonu. bir de şu olay var -izleyenler farketmiştir zati- 4.sezon bölümleri eski kült b movie tadında bilimkurgu filmlerinden, günümüz bilim kurgu filmlerine kadar bi sürü yere göndermede bulunuyor. 4.sezon bir nevi geçmişten günümüzü sci-fi geçidi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 abi şimdi bitirdim 4. sezonu.. inanılmaz güzel olmuş dizi ya süper ilerlediler.. ve efsane bitirdiler bence BAYILDIM bayıldım sezon finaline.. 5. sezonu inşalllah 4. sezonu beklediğimiz kadar beklemeyiz. Ayrıca şu konuya değinmeden geçemiyorum. Meghan Doyle - NTAC'in yeni lideri - gerçek ismi Jenni Baird bu kadaaaarrrrrr güzel bir kadın olamaz. İmkansız. Yani 4. sezonu izlemeyi bitirdiğim andan beri Jenni'yi dünyanın en güzel kızı ilan etmiş bulunuyorum. Kız DAYANILAMAYACAK kadar güzel bi kadın. BEN ki sarışınları sevmem o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Sezon 5 ne zaman geliyor ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 valla bilmiyorum ya araştırmak lazım.. ben de bekliyorum.. yalnız son postuma dikkat ettim de öküzlük derecesiinde kadına yazmışım.. hiç aklıma gelmiyo şuan o kadın.. aklımda kalmadığına göre abartmışım :D ama çok merak ettim şuan girip bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Evet bayağı iyi yazmışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bu dizi iptal diye biliyorum, gelmeyecek 5. sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 abi kadın hakkaten çooook iyimiş ya dediğim kadar varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Sovereign said: Ayrıca şu konuya değinmeden geçemiyorum. Meghan Doyle - NTAC'in yeni lideri - gerçek ismi Jenni Baird bu kadaaaarrrrrr güzel bir kadın olamaz. İmkansız. Yani 4. sezonu izlemeyi bitirdiğim andan beri Jenni'yi dünyanın en güzel kızı ilan etmiş bulunuyorum. Kız DAYANILAMAYACAK kadar güzel bi kadın. BEN ki sarışınları sevmem o kadar.. kadın gözüme benziyor afedersin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yeni forum kurallarını okumayanlar belli oluyor hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 5. sezon olmayacak. bir anda iptal edildi ve bitti dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 çok tatsız olmuş o ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 kesinlikle. para hırsı yüzünden harcadılar güzelim diziyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 heroes'dan çok daha güzel gidiyodu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bence mükemmel bir diziydi, yetenekler kurgu kullanım vs.. herşeyiyle mükemmeldi. Heroes zaten direk bunlardan özenti gibi duruyor. Ama keşke devam etseydi 4400, gerçekten harika diziydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 son 2 bölümü harikaydı ya çok pis bitti adamdaki karizmaya bakın hele :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 çok güzel bir diziydi ya bu arada kesinmi devam etmeyeceği belki sadece ara flmdır bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Nomak said: Hmmm denemeye değer diyorsanız başlıcağım 1.sezonunu alıp çünkü yakında bulgaristana gidiyorum oralarda işten çıktıgımda evde izliyecek birşey olsun istiyorum ek olarak prison brake(daha izlemedim) alıcağım :D prison fazlasıyla yeter sana 2-3 kere izlersin baştan baştan. sonra evdeki dolaba bakınca nası yaplmıs lan bu diye kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Evet çok güzel diziydi de, doğru yerde bitirdiler bence. O saatten sonra konu öyle bir yere geldi ki daha fazla toparlayamazlardı zaten. Çok büyüyünce işler kesmek lazım, konu tükeniyor artık abartıya geçiyor. Jericho gibi işte, o da çok güzel başladı (tüm kazma oyunculuklara rağmen) ama konu büyüyünce artık kontrolden çıktı. Bilmiyorum ben burda kesilmesinden şikayetçi de değilim pek. Öte yandan bitmesine çok üzüldüğüm ve boş yere haksız yere erkenden kesildi dediğim bi dizi varsa o da Lost Room'dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 lost room zaten bi mini seriydi.erken bitmediki.ama 4400 daha devam ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 cnbc e nin en son verdiği bölüm hangisiydi ? hmm bi depo dolusu yeşil bir sıvı patlıyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Yok ya, babaya o yeşil iğneden veriyorlardı, baba da vuruncaktı sanırım ama orada bittti işte. ksjdghksdjgh bu arada baba = Tom Baldwin baba demişim hep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar