Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The 4400- Season 4

xueshen

Öne çıkan mesajlar

izlemeye kesinlikle değer. bazen tekrara düşse bile 4.sezon en hoş sezonu. bir de şu olay var -izleyenler farketmiştir zati- 4.sezon bölümleri eski kült b movie tadında bilimkurgu filmlerinden, günümüz bilim kurgu filmlerine kadar bi sürü yere göndermede bulunuyor.

4.sezon bir nevi geçmişten günümüzü sci-fi geçidi gibi
Sosyal ağlarda paylaş

abi şimdi bitirdim 4. sezonu.. inanılmaz güzel olmuş dizi ya süper ilerlediler.. ve efsane bitirdiler bence BAYILDIM bayıldım sezon finaline.. 5. sezonu inşalllah 4. sezonu beklediğimiz kadar beklemeyiz.

Ayrıca şu konuya değinmeden geçemiyorum.

Meghan Doyle - NTAC'in yeni lideri - gerçek ismi Jenni Baird

bu kadaaaarrrrrr güzel bir kadın olamaz. İmkansız.

Yani 4. sezonu izlemeyi bitirdiğim andan beri Jenni'yi dünyanın en güzel kızı ilan etmiş bulunuyorum. Kız DAYANILAMAYACAK kadar güzel bi kadın.

BEN ki sarışınları sevmem o kadar..
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
Sovereign said:

Ayrıca şu konuya değinmeden geçemiyorum.

Meghan Doyle - NTAC'in yeni lideri - gerçek ismi Jenni Baird

bu kadaaaarrrrrr güzel bir kadın olamaz. İmkansız.

Yani 4. sezonu izlemeyi bitirdiğim andan beri Jenni'yi dünyanın en güzel kızı ilan etmiş bulunuyorum. Kız DAYANILAMAYACAK kadar güzel bi kadın.

BEN ki sarışınları sevmem o kadar..

kadın gözüme benziyor afedersin de
Sosyal ağlarda paylaş

Nomak said:
Hmmm denemeye değer diyorsanız başlıcağım 1.sezonunu alıp çünkü yakında bulgaristana gidiyorum oralarda işten çıktıgımda evde izliyecek birşey olsun istiyorum ek olarak prison brake(daha izlemedim) alıcağım :D

prison fazlasıyla yeter sana 2-3 kere izlersin baştan baştan.
sonra evdeki dolaba bakınca nası yaplmıs lan bu diye kalırsın
Sosyal ağlarda paylaş

Evet çok güzel diziydi de, doğru yerde bitirdiler bence. O saatten sonra konu öyle bir yere geldi ki daha fazla toparlayamazlardı zaten. Çok büyüyünce işler kesmek lazım, konu tükeniyor artık abartıya geçiyor.

Jericho gibi işte, o da çok güzel başladı (tüm kazma oyunculuklara rağmen) ama konu büyüyünce artık kontrolden çıktı.

Bilmiyorum ben burda kesilmesinden şikayetçi de değilim pek.

Öte yandan bitmesine çok üzüldüğüm ve boş yere haksız yere erkenden kesildi dediğim bi dizi varsa o da Lost Room'dur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...