Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Kesinlikle dinlemeniz gereken indie rock grubu. Ben Garden State OST sayesinde tanistim, sonra merak ettim cektim tum albumleri ve cidden hastasi oldum. Mutlu ediyor insani sarkilari, oneririm kesinlikle, dinleyin kizlar hadi bakalim. Onerebilecegim sarkilar: New Slang, Kissing the Lipless, So Says I, Saint Simon, Caring is Creepy vs vs vs. Tum albumu takip dinliyorum genelde ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 en sevdiğin albümü söyle, torrentini alim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Young Pilgrams şarkısıyla etkilenmiştim zamanında. 1930123 kere dinleyince baydı tab. Güzel gruptur ama, dinleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bende garden state ost de denk gelmi$tim,güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 said: en sevdiğin albümü söyle, torrentini alim.Chutes Too Narrow o zaman, cok guzel album. Ama bunda olmayan New Slang vs. gibi cok guzel sarkilar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 tek şarkı indiriğ dinlemeyi sevmiyorum - albüm bütündür, iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 gerge be bulursan link atsana bana torrentini. zahmet olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 torrent paylasmayalim burda legalitelere gelmeyelim :) 3 albumunu birden *alin* ama, 400 mb falandi :P dierlerini dinlesem de New Slang den bayamiorum Natalie Portman yuizunden bu evet, Zach e degil bana veriyo kulakliklari orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 "You gotta hear this one song, it'll change your life I swear" aah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar