CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Nihilum Vs. Illidan Stormrage Enjoy:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 oha ya adamlar aşmış :D ortalarına dogru siyahlasıyo illidan noluyo orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 dostum night elf dedin ama bu adam zenci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Nihilum da olmasa göremicez bu bossları. Eskiden bi bossta 2-3 ay geçirdiğimiz oluyordu şimdi bi instance sıfırdan 1 ayda bitiriliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Video bize combat hakkında baya bir fikir veriyor; 1) Mesela İllidan bir ara uçuyor ve iki elemental summonlanıyor. Ki bunların inmesi neredeyse illidan dövüşün üçte biri kadar sürüyor. Açıkçası bana son derece bayat geldi combat'ın üçte birini elementallerle geçirmek. 2)Yarıda metamorfoz oluyor ve kararan Illidan ranged saldırılarına başlıyor. Ama bu kısım nispeten kısa, sonra tekrar normal haline geçiyor. Sonra tekrar metamorfoz fln diye gidiyor. 3)12. dakika civarı Maiev mekana geliyor. Bu anda combat duruyor video giriyor. Sonra Maiev ve Illidamn biraz laflıyorlar, sonra tekrar combat. 4)Toplam combat süresi 20 dakikayı buluyor. Neyse linkler; Uzun versiyon; http://www.nihilum.eu/news/70/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ben şahsen bi nefarian yada vael eğlencesi bile göremedim combatta.uzanamadıım ciğere laf etmek deil tabi de neblim daha deişik aksiyonlar bekliyodum.. bi de nihilium bu hızla giderse blizzde bu hızla dungeon eklerse nası olcak bu iş onu merak ediyorum.mc bwl falan nerdeysse 1yıl kitlemişti milleti şuan durum hiç ii deil playerlar arasında uçurumlar olcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ranged bişiler salladigi phase de warlock tanklio twin emperors gibin. fena deil aslinda combat daha guzel olabilirdi tabi de, warlockun tanklik yaptigi her olayin hastasiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Tanklayan lock demoncu deil ama o ilgin. Sonra 2 shadow priest 1 dps druid ve tahminen 4 paladinden 1 taneside dps. Fire>frost diyenlere inat 2 tanede frost mage var 1 fire mage e karşı. Sıradışı, kalıplara sığmayan bir grup bu yüzden adamlar dunyanın en iyisi sanırım =). O alevler direk temizliyor sanırım, ayrıca fiend çıkarma olayı var, parasite atıyor sonra fiend çıkıyor atılandan. Deişik bişi, Kılıçları yere fırlatıp 2 elemental summonluyor, fire bu agalar hatta birtanesi ortamı alev alev yapıyor. Yalnız, Akama ben minionlarla ilgilenicem diyip geri gelmiyor orayı çözemedim. Birde,Maiev olmasa alamazlar fight =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Maiev cok vurmuyormus yazilanlara gore. Ayrıca muqqun gorusunden baktiginizda manaya dikkat edin ve ayrica splerin oyle bir spell bosalmasiyla agro threadde 1. olması kacınılmaz orda da kungen giriyor olaya ve adamın tanklamasına sapka cıkarmak kalıyor gerıye.. ayrıca maiev gelince yine maievden aliyor agroyu heuahua:D 2 shadow priest 1 holy 3 holy 1 dps 1 hunter 3 warrior 1i dps (fury) feral druid sadece mangle vurmasi ve aurasi icin orda roguelar fena hit rating kasmis armoryden epi adli roguea bakiverin :) 2 frost 2 fire sanırım mageler ama 1 fireda olabilir. locklar 3 affliction 1 des (destructionda buzzkill) 3 shaman var 3ude resto boyle gidiyor yazmaktan sıkıldım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 videoyu ızleyınce banada combat uzun olması dısında biraz tekduze geldi ama tabiki tam yorum yapabilmek icin icinde olmak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Müzikler daha güzel olsaymış keşke. Acaba ölünce ne diyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 başka bi forumda yazıyodu maiev"e laf atıyodu galiba senin hunterlıının bi anlamı yok ben olmadıktan sora gibisinden bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 http://www.nihilum.eu/news/67/ yaziyo burda [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 12:54 tarihinde, CusTodeM tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar