Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati UO Beta Sunucu Bilgileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Connecting to patch server 159.153.197.91:8888
Could not connect to patch server 159.153.197.91:8888
Could not connect to a patch server

bu ip ye ping bile atılmıyor ya, oyunu da sildim-yükledim vs yok mu bi el atacak
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar uo sorun çıkardı tamamen sildim şimdi mondains legacy çekiyorum netten bi yanlışım yok değil mi?:)
Mesaj tarihi:
Arkadaslar,

Simdi Pati sunucusu beta bi sunucu, kafamiza eserse kullanima kapariz sunucu acilana dek, su an sadece test ettigimizin bilincinde olun.

Simdi Pati'de buuyk bir kesim cok oynayacak insanlar degiller, haftada 2 gun girip zevk almaya bakacak insanlar. Biz tamamen zevk sunucusu yapmaya ugrasiyoruz, insurance hede hodo dalgasida buradan cikiyor. Kasma odakli bi sunucu olmasin istiyoruz..

O yuzdendir ki, sunucumuzu pre aos olarak denemek istiyoruz simdi. Eski uo ruhu, +li itemlar insurancesiz bir uo. Eski sanane ruhunu yakalarsak ne ala.. Sailor sunucuyu kapatacak, ve RunUO 2.0 ustunden pre aos olarak acacagiz.. Bakalim nasil olacak..
Mesaj tarihi:
insure süfer olmuş

çok sevindim yav, mutlu oldum birden. giriyorum hemen şu patch olayı bitsin bir gezi düzenleyeceğim

bana bakın karımla geliyorum uo göstercem kesmeyin beni hatunun önünde delikanlılığa sığmaz =P
Mesaj tarihi:
nefr gelin kasın hemen 1 saatte istediginz charı yaparsınız deli artıyo skiller =D. sabahtan beri faction pvpsi yapıoz çok keyifli biz moonglowdaki faction olarak britanyalıları eziyoduk sonra xaty geldi o dağıttı tek başına falan eğlendim baya şimdi yatıorum öss var yarın =)
Mesaj tarihi:
ben nedanko'nun dedigi gibi haftada bi kaç saat eglenmeye girerim. cogumuzda öle. zevk almaya bakarım.
ama sürekli oynayıp kasıp gelen veledlerle de ugrasmak istemiyorum euheuhadfs
Mesaj tarihi:
abi madem eğlencesine başta 7x veya olmadı en azından bi 4x skill alma olsun. yok eğlencesi kaçıyormuş. abi biz mi oynuyorsunuz siz mi ya
Mesaj tarihi:
ben de anlamadım niye oynamayan kişilerin istediği, oynayanların istemediği şekilde düzenleniyor server..

eğer az oynayanlara haksızlık olcak diyorsanız itemları herkese verirsiniz, skill'ini herkes kendi kasar. bunun da başka türlü önüne geçilemez. her türlü az oynayan geri kalır item bakımından veya para bakımından yoksa.
Mesaj tarihi:
ayrı bir başlıkta sordum ama cevap gelmedi. sanırım tüm olasılıkları deneyip tepkiyi ölçüyorlar. en sonunda en beğenileni açarlar. (umarım öyledir)
  • Yeni Oluştur...