Messor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Şu soruna çözüm bulun, dota oynattırmayın. Lütfen kenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Brit healer üstündeki binadan bi sürü kitap çaldım da nereye satabilirim bunları? Kimisi satılıyo kimisi satılmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Yalnız biz yerdeki altınları toplamaya çalışırken Zaugna'nın gidip pack horse la bütün altınları almasını asla unutmam eaheau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Error applying patch Error during session Your client may not be the most recent version. You may be able to play the game with your current client. Check http://www.uo.com/ for help on resolving patching issues. Click OK to play the game or Cancel to abort. ????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Benimki daha güzel Connecting to patch server 159.153.197.91:8888 Could not connect to patch server 159.153.197.91:8888 Could not connect to a patch server Make sure you have an active connection to the Internet via an ISP or a direct connection. Your client may not be the most recent version. You may be able to play the game with your current client. Check http:www.uo.com for help on resolving patching issues. Click OK to play the game or Cancel to abort. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 firewall falan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 o değil de donuma kadar lootladılar ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Yok abi firewall filan alayı kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 abi dövücem yalnız bikaç kişiyi. bi dalmayın lan. aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 messor 3 şey var olabilcek 1. daha önceden uo oynuodun sphere de onun dosyaları zarar vermiş uo na. sil yükle 2. patch de eksik var 3. firewall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Patch sorunu alanlara bir sorum; hangi UO'nun üstüne kurmaya çalışıyorsunuz? UO Gold falan değildir umarım. Eğer imkanınız varsa UO'nun sitesinden Mondains' Legacy indirip deneyin. Bir de öyle sonuç yazın lütfen. Yere gömülü kalma + görüntü sorunları hakkında da konuşmak isterdim fakat henüz oyun olan bir pc'ye oturamadım. Şimdi gidiyorum koşa koşa eve. Ordan bakar yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 UO Age of Shadows 2D yi seçtim şimdi tekrardan yüklerden. Daha önce kardeşim oynuyordu sildim temizledim herşeyi reins. yapıyorum bakalım bir sonuç olacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Mondains' Legacy yüklü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 karma crim olmuşum reslemiyolar beni böhühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 karma crim'i diye bir şey yok. Crim olmuşsundur, yaklaşık 120 saniyede biter o süre. Sonra reslerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Ya kafayı yicem şuan Autopatch yapabilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 yaf bende oynamak istiyom bea :D işim var burda oynayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 *download'a abanır* *ultima'yı silen zihniyetin içinde bulunduğu kafatasını klavyeye düzenli bir ritm halinde vurmaya başlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 cooking çalışmıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 5.0.1c'de mi takılıyor sizde de patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ninjayım ninja amip gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Karakterler aşırı geç düşüyo şu an. Birden fazla karakterimiz olcaksa bu kadar beklemekten bıkar insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 orasının ismini unuttum :) healerın karşısında ilk başladıgın yerde cıkıcaksın oyundan.herhangi bi yerde cıkınca cok uzun duruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Hmm deniyorum onu şu an. Yalnız factiondan çıkmanın bi yolu yok mu? Daha ilk girmişken etrafta geziniyodum baktım taşın biri, çift tıklayıp bakmadan bi şeyler yaptım factiona girmişim sdfs Şimdi karşı factiondan delikanlının biri gelip kesti de sinirim bozulmasın diye çıkiym dedim factiondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 1 hafta beklemen lazım factiondan çıkmak için, oyundan düşmek içinde inn de çıkmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar