Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati UO Beta Sunucu Bilgileri

Sailor

Öne çıkan mesajlar

Yapacağın şey UO'yu silip yeniden kurmak :D . Bazen patchi çekemiyor ya da bozuk çekiyor patch dossyasındaki yarım patch silinince genelde geçiyor ama geçmezse yeniden kurmalısın.

Ya da internette dosya halinde patchini bul (vardır heralde sağda solda) onu kur direk o zaman olur. Benim de başıma çok geldi o olay o yüzden arşivledim UO patchlerimi UOyu silip kurdukça arşivden patchi basıyorum :P
Sosyal ağlarda paylaş

Dakka bir, gol bir. Oyuna girdiğimde bir sorun yok gibiydi. Neyse 5 dakka sonra çıkmam gerekti. Bir daha girdiğim uzayda buldum kendimi. Bir iki kere girip çıktım düzelmedi. Help menüsünden stuck zımbırtısını yaptım düzeldi. Bakalım yine olcak mı..

[spo][/spo]

[ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 09:59 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

karakter yaratınca trammelde çıkıyordu, onu düzelttim. osinin son patchinde world tanımlamaları değişti. o yüzden trammelde sorun çıkabiliyor patche bağlı olarak. neyse artık trammelde çıkan olmayacak. normal halde de yerin içine göçme falan yaşıyorsanız buraya yazın client versiyonu ile birlikte lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...