Voys Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 beta'da thief kasma. eşya çalmak için 48 saat online time gerekıyor. yetişemeden beta biter zaten. bi de patch in kaç söyler misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 fistan keşke patch yapmadan girmeyi deneseydin baksana insanlarda büssürü bug olmş olmaazdı belki sende onu denerdin [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 04:02 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 biri bana cvp plx. biter mi bu patch? artı pc kastı yapmıs bulunuom patch az bişey. [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 04:03 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 istersen kes imdi patchi bi gir bakalım aynı bug olcakmı sende daha sora tekrar patchlemek için uo kolasörünün içindeki patch i sil o yarıda kalan patch oluo dewam edemessin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 sabaha biter. 3-4 saat sonra tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 sabaha kalmaz yazıcaktım bi baktım saate 4 saat sora sabah oluo hakkaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 patch hata veriyor yaw yok mudur bi çare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 nasıl hata verio yarıda mı kestin patchlerken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bende ?lng=TRK falan filan hata veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 unable to apply patch veriyor 4.38 mb bi parça yüklemeye çalışırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bişeye bak uo nun klasörünü aç içinde patch die bi klasör daha olucak onn içinde dosya olması lazım bi onu sil tekrar dene patch i olması lazım uo yüklü deil tam ayrıntı veremiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ?Lng=TRK bulunamadı diyo bu ne demek ya nasıl düzelticez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ulfang ss fln varmı hiç bişi anlamadım :D yklerken mi dio patchlerken mi dio oyunu açarken mio dio login olurken mi dio oynerken mi dio ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 4.0.1 var default olarak uo patch i çalıştırdığımda ; '?lang=TRK' bulunamadı. Yolun veya internet adresinin doğruluğundan emin olun' diye hata veriyo [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 04:48 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 saçma bi düşünce olabilir ama işletim sistemin türkçemi :D Lopeth halloldumu snnki ? [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 04:50 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 düzeldi sonunda bölge dil seçeneklerinde bi yer ingilizce kalmış orayı türkçe yapınca sorunsuz çalıştı [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 04:57 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 gözn aydn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 yok 35 kere denedim olmadı kaderimde yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Yapacağın şey UO'yu silip yeniden kurmak :D . Bazen patchi çekemiyor ya da bozuk çekiyor patch dossyasındaki yarım patch silinince genelde geçiyor ama geçmezse yeniden kurmalısın. Ya da internette dosya halinde patchini bul (vardır heralde sağda solda) onu kur direk o zaman olur. Benim de başıma çok geldi o olay o yüzden arşivledim UO patchlerimi UOyu silip kurdukça arşivden patchi basıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bnce en uygun pacth bulunmadan full patch yapmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 3 farklı partition ve 2 farklı hd kullandım yüklemek için bana mısın demedi hep aynı yerde hatayı verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 benim uo sonuna kadar patchli oyunda hiç bi hataya rastlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Dakka bir, gol bir. Oyuna girdiğimde bir sorun yok gibiydi. Neyse 5 dakka sonra çıkmam gerekti. Bir daha girdiğim uzayda buldum kendimi. Bir iki kere girip çıktım düzelmedi. Help menüsünden stuck zımbırtısını yaptım düzeldi. Bakalım yine olcak mı.. [spo][/spo] [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 09:59 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 karakter yaratınca trammelde çıkıyordu, onu düzelttim. osinin son patchinde world tanımlamaları değişti. o yüzden trammelde sorun çıkabiliyor patche bağlı olarak. neyse artık trammelde çıkan olmayacak. normal halde de yerin içine göçme falan yaşıyorsanız buraya yazın client versiyonu ile birlikte lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 pvp isteyen gelsin. asdfasdfasd. brit mezar laan !!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar