Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Ahahahahahahahahahahahaha.. *manik kahkaha ardından kafaya sıkılan kurşunun sesi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 yarın hepiniz ishal olacaksınız umarım ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Bu son deneme sınavı... Goruntu kümesi birebir mi, örten mi ne farkeder? İntegral mi zor türev mi? Hayatın logaritmasını mı alıcan sanki? Neyse Herkese başarılar, benden selamlar..:) [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 21:21 tarihinde, circirbocugu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 birim eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 eheh başarılar hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 öss'ye girecek olan patilere üstün başarılar diliyorum. umarım dilediğiniz üniversiteye girecek kadar puan alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 gösterin kendinizi patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Eöaöaa öeöaea ÜÜÜ!1!!!üüÜüüÜü ÜÜ üÜ ÜÜ EÖAÖaÖEÖAEÖ AEHAUEHAEA SĞÜEPAÜEPEERRR EHAUEA üüüşşşşş!!! lütfenüğüğün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 BİZLER İNANDIIIK SİZ DE İNANIIIN BİZİM İÇİN BU MAÇI ALIIIN HAYDİ ÖSESECİLER PATİCİK AİLESİ SİZİNLE GURUR DUYUYOR afsd başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bir gün gelecek bir gün kalacak demek isterdim de bir gün geldi 12 saat kaldı yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 yahu 1 gün kaldı hala inanamıyorum bu kadar çabuk geçeceğini bilsem daha çok çalışırdım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 az kaldı ya :D bitse de kurtulsak euhe rahat olun ya bu saatten snra bişi deişmicek zatn ne kadr kassanız da ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 sabaha kadar çalışayım bari.. şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 son mesajımı atayım buraya sınav öncesi=) yarın inş. güzel geçicek çıkışta yazıcam buraya iyi geçti diye=) tüm arkadaşlara iyi şanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 herkese basarılar arkadaslar sınavda... edit: galiba saat biraz gec oldu ama...:D [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 23:13 tarihinde, MarcOConner tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 uykum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ben birazdan son meditasyonumu yapım yatıcam.."derin dinlenme" dediğimiz şeyi uygulayınca uykun olmasa da bayılıosun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Herkese başarılar. Umarım sınav dilediğiniz gibi geçer. Ben seneye giricem ama şimdiden stres oldum ftw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 hadi feci uyku bastı kaçırmayayım. herkese bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 motoru bozduysaniz... sabah kalkinca bi cay kasigi kuru kahve (turk kahvesi)'nin uzerine 3 4 damla limon suyu damlatin. cignemeye calismadan yutun... Tabi baya bi kotudur ama 1 2 saat icinde kabiz yapar, 1 gun boyunca tuvalet yapmazsiniz. basarilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Zamane gencligi her seyi uc noktalarda yasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 al ulan uyuyamıyorum sabahın 9 unda yapılan sınava sokayım e mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bende sabaha karşı uyuyabilmiştim 2 saat falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 25 dk nız kalmış gençler :}. Son başarıları dilemek isterdim ama bu saatte okuyacak kalmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Üniversiteyi sınav günü 09:30'dan 12:45'e kadar pati'de takılmak için kazandım =) Tavsiye ederim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar