Farinal Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 O zaman rerolldan önce resimleri koyayım bugün çektiğimiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 evet nerden indiriyoruz bu arkadası sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 o kadar sıkıldın yani serhat asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Aman eksik kalma: http://www.ddo.com/ddosupport/download-ddo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Classlar, bonusları, free featleri ve enhancementları için genel bilgi: http://compendium.ddo.com/wiki/Category:Classes Bu da genel olarak 3.5 edition la ilgili bilgiler filan. Ufak tefek farklılıklar var ama çoğu aynı. Daha sade bir kaynak diye ekliyorum, oyun açısından konuşursak üstteki link daha doğru. http://www.systemreferencedocuments.org/resources/systems/pennpaper/dnd35/soveliorsage/classes.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 @mortislol inanılmaz daha demin bg farmlıyım resto pvp yaparım dedim 2. bg de karakteri siliyodum nerdeyse.. asd @dreag tabi geri kalmam lan asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Bu arada god olayını enh. deki seçim ile yapabiliyormuşuz farinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 simdi 12 sayfa okumaya cigerim yetmedi.. soyle sorular hazırladım ddo ya.. pp yapmak zorunlu mu yoksa normal masaustu gibi tam rogue oynayabilir myiim.. boyle kapı acıyım sıvısıyım biseyler calıyım falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 SSleri nereye kaydediyor ya bulamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 dreagloth said: Bu arada god olayını enh. deki seçim ile yapabiliyormuşuz farinal. ne seçtin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Bir dosyaya atıyor mu bilmiyorum ben paint ile aldım bir tane benim char`ın. @screwy Stealth, disarm falan yapabilirsin de, sadece chest için dungeon yapamazsın, genelde belirli mob ları kesince ya da q yu tamamlayınca çıkıyor chest`ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Seçmedim daha, 1h mace e + vereni göremedim, olmazsa longsw ye gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Bir yere kaydediyordur illa ki zilyon tane ss aldım laaaan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ctrl + p'ye basınca alıyormuş ss sanırım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 http://www.hizliupload.com/img/429106Untitled.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 oo günaydın dreag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Cleric akar Drea :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ya siz onun ağır başlı cüce gibi gözüktüğüne bakmayan ne ssleri vardı ama printscreenle alınmıyormuş boşa aldık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 onun yanına benim gibi bir cüce barbar ne yakışır ya, ağız burun gireriz orclara goblinlere :D. 4 oldum bende gece 2 gibi, sonra dayanamadım yattım :). Enerji bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ben 2 oldum 3.kere bir ranger açarak başka da bişi açmadım ama feat olayından yukarda yazdğım şimdi gene açıcam silip aynı rangerı tey allam ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 bu arada ssdeki earandir benim B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 bu oyunun sistemi nasıl ki? böle sosyalleştiğin şehirler vs sonra gidip bi instance a mı giriosun party kurup? yani haritanın sınırları naısl istediin yerlere gidio musun yoksa çok mu sınırlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Guild Wars tarzı sanırım. Daha level 2nin ötesine geçmediğim için bilemiyorum :D Ama dediğin gibi olmalı şehirler dışı instance bölgeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Şehirler var, içlerinde dinlenip q bulabileceğin tavern`ler, pazar alanları, trainer`lar vsvs. Birde Şehir dışı ins. ler var. Şehir dışında gezerken de bir çok ins. buluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Dün level 2 olduk. 2 kişi. İlk izlenimlerimiz... Grafikler kötü. Ultra hedehödö de oynadığımız halde. (Zaten iyi beklemiyorduk, kusacak kadar kötü değil) Mapde npc, instance yerleri vs gösteriliyor, quest share vs var gayet güzel olmuş. Instance içindeki sesler vsler güzel. Ama böcekler moblar falan kötü. Görev sonrası 10 tane ödül içinden birini seç diyo. Başlarda hangisi size göre en iyisi bulmak zor oluyo. 2 kişi chest lootlarken bu loot buna bu loot buna diye ayrı ayrı yazması güzel bişi. Mana bitti bi ara, ulan niye regen olmuyo dedik. Sonra kocaman rest stone u gördük. Haaa dedik... Bi ara ben nasıl priestim lan dedim (cleric) Elimde shield falan. Hatta bi ara 1 mace 1 sword patadakutede melee dalıyorum. Point falan verdik böyle talent gibi. Herşeyi okuyup anlamaya çalışıp point vermek başlarda ne güzel oluyo lan. Agro olayı varmıdır yokmudur? Umarım vardır. Instance içinde puzzle görmek bizi ne kadar mutlu etti anlatamam. 2 kişi olduğumuz için bi puzzle çözme yarışına girdik. 15 sn. sürdü gerçi ama olsun. Çok iyiydi Sonuç olarak devam ediyoruz. Olayları çözmek için tırmalıyoruz. Guilde girmeye fırsat kalmadı kurcalamaktan. Yakında yanınızdayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar