Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dungeons and Dragons Online

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

Ben 2 gün Free olarak oyunu denedim sonrasında VIP oldum. 13 yıllık FRP geçmişinin de bunda etkisi oldu tabii ki ama oyun VIP olmaya değecek kadar başarılı bir oyun.

İmkanlarınızı bilmiyorum ama Free olarak deneyin, beğenirseniz VIP olun derim.
Sosyal ağlarda paylaş

VIP üyelikte, tüm macera paketleri açık oynuyorsunuz. Bazı görevler VIP olmayana açık değil. Ayrıca free iken 2 karakter yaratabilirsiniz, VIP'te 10 karakter. VIP'te tüm karakterler banka slotunuzu ortak kullanabiliyor. Her ay 500 Puan veriyorlar ki Drow ve Warforge açabilmek için puana ihtiyacınız var. Tabi exp arttırıcı iksirler için de puana ihtiyaç var. Puanlar da paralı. Ama VIP olunca oyunun %90'ına erişmiş oluyorsunuz. Zaten oyun P2P'den döndü. Ama F2P olarakta yapılacak çok fazla şey var. Macera paketleri de ayrı ayrı satılabiliyor, puanla.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada f2p oynamak çok ta kısıtlayıcı değil.

VIP ten eksikleri:
monk ve favored soul classları
drow ve warforged ırkları(herhangi bir karakterinizle 400 favor kazanırsanız drowu f2p accountla da alabiliyosunuz)
p2p contentlar(çeşitli quest chainlar içeren farklı bölgeler filan)

bir de turbine points lerle in-game item, bonus filan almak gibi şeyler var. pek iyi bilmiyorum ama sanırım VIP üyeler belirli sürelerde bir miktar puan alıyolar. Bunun haricinde parayla puan alınabiliyo sanırım ama oyunun p2p kısmı ile hiç işim olmadı.

f2p oynamanın en kötü yanı questlerin sınırlı olması, ama yine de p2p questlerine ihtiyaç duyurmayacak kadar f2p quest var.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok uzun süre olmasa da WoW oynadım ve bir yerden sonra sürekli dungeon yapıyordum ve başka bir amacım kalmadı neredeyse. Bu nedenle soğudum WoW'dan. D&D mantığına da 13 yıl önce başladım ('97 yılında Basic DnD ile başlamıştım. Hemen akabinde uzuuun yıllar Advanced DnD oynadım vs vs...) bu nedenle DnD sistemine çok aşinayım ve seviyorum. Bildiğim bir sistem, masaüstünde yıllarca oynattığım bir yapı ve tarihçesini iyi bildiğim bir diyar olduğu için çok keyif alarak başladım DDO'ya ve çok da iyi gideceğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

5.5 sene WoW oynadım. Wow'daki aksiyonu bulmak zor, keza grafikler içinde aynı şeyi söyleyebilirim. Gözünüz WoW'a alıştıysa DDO'ya alışmak zaman alıyor. Ama DDO'daki detaylar çok. Yüzmek mesela, üst baş zırh doluyken suyun altında 7 saniye nefes alabilirken, üstü başı çıkarında 15 20 saniye nefessiz dayanabiliyorsunuz. Zaten oyun boyunca sağ tarafta bir zar, tüm oyun hayatınız için dönüyor. Eşyalar, görevler, yetenekler, sınıflar, herşeyde çok fazla ayrıntı var. Bunları takip ederken zaten seviye 3 4 olunuyor. Gerisi de gelir diye düşünüyorum şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

Önemli bir sorun var ben ilk yaratırken rangerımı Two Weapon Fighting aldım. Ama 2.levelda train olunca o bana direk verdi. Şimdi boşa tek featim oldu. En başta bir şey seçseydim başka bir feat 2 featim olcaktı. Bu saçma değil mi ya? Reroll mu yapsam?

Bide şu forumda ki iki ddo başlığını birleştirsenize?
Sosyal ağlarda paylaş

reroll tavsiye ederim öyle bir durumda.

gerçi House Jorasco içerisinde bir Mind Flayer var dragonshard ve gold karşılığında 1 featini değiştiriyo(ayrıca Marketplace de Lockania nın verdiği bir quest var(ne questi lan, sözlü yapıyo bildiğin^^) onunla da 1 bedava feat değiştirme kazanıyosun Mindflayerdan) ama çok akıllıca olmaz çünkü bayağı pahalı bir işlem(gerçi düşük levellarda o kadar pahalı değil ama bu sefer de dragonshard bulman zor olabilir) ve free feat change ı sonraki levellara bırakmak daha mantıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...