Boci Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Sizde beleş mi oynuyosunuz? Kısıtlamaları falan çok problem çıkarır gibiyse, oyunu beğenirsek neyse parası verelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keri Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Ben 2 gün Free olarak oyunu denedim sonrasında VIP oldum. 13 yıllık FRP geçmişinin de bunda etkisi oldu tabii ki ama oyun VIP olmaya değecek kadar başarılı bir oyun. İmkanlarınızı bilmiyorum ama Free olarak deneyin, beğenirseniz VIP olun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 VIP dediğiniz şey herhalde subs? Her şey açık oluyor, diğer türlü oyun içinde puan kazanmak ya da satın almak gerekiyor gibi algıladım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 karakter açarken solo performance a bakarak açmayın derim. bi yerden sonra solo bayıcak ve grup questlerine katılmanız gerekicek(ve ilerki levellarda güzel questlerin çoğu party only olarak çıkabiliyo karşımıza) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Oyunun ufak client dosyasını indiriyorum sitesinden ama ona tıklayınca internet yok diyor ve indirmiyor hiç bişi, anlamadım bunu garip:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 VIP üyelikte, tüm macera paketleri açık oynuyorsunuz. Bazı görevler VIP olmayana açık değil. Ayrıca free iken 2 karakter yaratabilirsiniz, VIP'te 10 karakter. VIP'te tüm karakterler banka slotunuzu ortak kullanabiliyor. Her ay 500 Puan veriyorlar ki Drow ve Warforge açabilmek için puana ihtiyacınız var. Tabi exp arttırıcı iksirler için de puana ihtiyaç var. Puanlar da paralı. Ama VIP olunca oyunun %90'ına erişmiş oluyorsunuz. Zaten oyun P2P'den döndü. Ama F2P olarakta yapılacak çok fazla şey var. Macera paketleri de ayrı ayrı satılabiliyor, puanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bu arada f2p oynamak çok ta kısıtlayıcı değil. VIP ten eksikleri: monk ve favored soul classları drow ve warforged ırkları(herhangi bir karakterinizle 400 favor kazanırsanız drowu f2p accountla da alabiliyosunuz) p2p contentlar(çeşitli quest chainlar içeren farklı bölgeler filan) bir de turbine points lerle in-game item, bonus filan almak gibi şeyler var. pek iyi bilmiyorum ama sanırım VIP üyeler belirli sürelerde bir miktar puan alıyolar. Bunun haricinde parayla puan alınabiliyo sanırım ama oyunun p2p kısmı ile hiç işim olmadı. f2p oynamanın en kötü yanı questlerin sınırlı olması, ama yine de p2p questlerine ihtiyaç duyurmayacak kadar f2p quest var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Puanların oyun içinde kazanımı nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Para sorun diilde, değer mi değmez mi olayı var. Sonuçta wowu bırakmış insanlar olarak değerlendiricez ister istemez. Hondan sıkılmış (ama yinede bırakamıyoruz mereti) böyle değişik bişiler olsun dedik. Sarması yeterli bizim için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keri Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Çok uzun süre olmasa da WoW oynadım ve bir yerden sonra sürekli dungeon yapıyordum ve başka bir amacım kalmadı neredeyse. Bu nedenle soğudum WoW'dan. D&D mantığına da 13 yıl önce başladım ('97 yılında Basic DnD ile başlamıştım. Hemen akabinde uzuuun yıllar Advanced DnD oynadım vs vs...) bu nedenle DnD sistemine çok aşinayım ve seviyorum. Bildiğim bir sistem, masaüstünde yıllarca oynattığım bir yapı ve tarihçesini iyi bildiğim bir diyar olduğu için çok keyif alarak başladım DDO'ya ve çok da iyi gideceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 5.5 sene WoW oynadım. Wow'daki aksiyonu bulmak zor, keza grafikler içinde aynı şeyi söyleyebilirim. Gözünüz WoW'a alıştıysa DDO'ya alışmak zaman alıyor. Ama DDO'daki detaylar çok. Yüzmek mesela, üst baş zırh doluyken suyun altında 7 saniye nefes alabilirken, üstü başı çıkarında 15 20 saniye nefessiz dayanabiliyorsunuz. Zaten oyun boyunca sağ tarafta bir zar, tüm oyun hayatınız için dönüyor. Eşyalar, görevler, yetenekler, sınıflar, herşeyde çok fazla ayrıntı var. Bunları takip ederken zaten seviye 3 4 olunuyor. Gerisi de gelir diye düşünüyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Serverın adı ne? Irklar ve taraflar neler? Hangi sınıflar var freede? wowda yıllarca holy priest oynadım, burda da healer oynayabilirim eğer clientı indirebilirsem tabii:) http://www.ressim.net/out.php/i733444_hata1.jpg Böyle bir hata alıyorum, modemden port falan mı açmak gerek acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 İlginç ama dandik grafikli clientı indirince install etmeye başladı, diğer 2 yüksek grafikli client ise halen çalışmıyor. Nedendir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Onlarda 10 bizde 17-18 olmuyor mu ki? Server off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Bu oyun cok guclu grafik karti istiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 nwn oynayabileceğin kartla oynarsın gibi, hadi mmo dur çok görsel öğe vardır kastırmasın dersen, nwn2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Yani su acidan sordum simdi benim grafik karti biraz hafif eski :) misal Devil May Cry 4 calistirmamisti ama Rappelz i calistirmis o sebeble sordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 hangi grafik clientı ile oynuyorsunuz? bende en dandiği dışındaki 2si no internet diyor. en iyi grafikli client dosyasını biri rapidleyip verse olmamı beyler? zaten 1-2mb bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keri Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 1-2 MB olan dosya sadece oyunun Installer dosyası. Installer'ı kurduktan sonra 3,5 GB oyun iniyor... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Girdim oyuna ama grafikleri çok kötü hiç hoşuma gitmedi, ben tekrar Age of Conan'a bakayım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 valla ben very high'da oynuyorum ultra high'da denemedim ama lotrodan hatırladığım bir fark olmuyordu pek anlaşılır :D Keri senin pati üyeliğin mi vardı :D O zaman sizin serverda toplanalım bi sürü yeni gelende var bende açarım karakteri birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Dreag, ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Önemli bir sorun var ben ilk yaratırken rangerımı Two Weapon Fighting aldım. Ama 2.levelda train olunca o bana direk verdi. Şimdi boşa tek featim oldu. En başta bir şey seçseydim başka bir feat 2 featim olcaktı. Bu saçma değil mi ya? Reroll mu yapsam? Bide şu forumda ki iki ddo başlığını birleştirsenize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Moderasyon çalışıyor kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 reroll tavsiye ederim öyle bir durumda. gerçi House Jorasco içerisinde bir Mind Flayer var dragonshard ve gold karşılığında 1 featini değiştiriyo(ayrıca Marketplace de Lockania nın verdiği bir quest var(ne questi lan, sözlü yapıyo bildiğin^^) onunla da 1 bedava feat değiştirme kazanıyosun Mindflayerdan) ama çok akıllıca olmaz çünkü bayağı pahalı bir işlem(gerçi düşük levellarda o kadar pahalı değil ama bu sefer de dragonshard bulman zor olabilir) ve free feat change ı sonraki levellara bırakmak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar