ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Multiclass işi bayağı güzel, character customization konusunda en rahat bırakan mmorpglerden biri. Feat veya class level resetlemek filan bayağı tuzlu(itemları oyun içinde de elde etmek mümkün ama çok pahalı, o yüzden ddo store dan filan almak gerekebilir) o yüzden dikkatli planlamak lazım. Enhancement reset ucuz, onu planlamaya gerek yok(feat veya stat gereksinimleri için plan yapmak lazım tabi). Reincarnation da şart değil, yani herşeyi yaptım bitti dedikten sonra uğraşılabilecek bi iş, ama getirisi çabaya oranla bayağı az işte. Classlar konusunda çok bilgin yoksa multiclassı kafana göre yapmasan iyi olur^^ Forumlarda çok güzel buildler var. Mesela ranger/rogue/monk melee build olarak The Exploiter diye bi build vardı kullanmıştım en güçlü buildlerden biri. Bunun archer versiyonuna da rastlamıştım forumlarda biraz aratırsan bulabilirsin belki(monk classı f2p değil ama, satın alman gerekli, tabi archer build için monk Ama Archer için pure ranger gitmen daha iyi olabilir çünkü level20 enhancementı archer için bayağı iyi. Oynamayalı bayağı oldu, yeni neler eklendi bilmiyorum tabi level cap20 için bu buildler, 25 e çıkarıldığında hepsi değişicek ama en azından popüler buildleri okuyarak karakter yaratımı hakkında fikir edinebilirsin. Dikkat etmen gereken nokta, çok eski tarihli buildlere güvenme, değişiklikler olduktan sonra zayıf kalabiliyolar. Mutlaka topiclerdeki son postları oku Archer için başka buildler de var. Bard/Elven arcane archer buildi vardı(linkini kaydetmemişim ama forumda arasan bulursun muhtemelen) denemiştim çok sevmiştim mesela. Çok güçlü değil(ranged buildler genel olarak zayıf aslında) ama damage konusunda da pure rangerdan çok az kaybı vardı, bard songlarla büyülerle filan açığını kapatıyodun. Bayağı yaygın archer buildleri arasında rogue mechanic(repeating crossbow) buildi var onu da araştırabilirsin(denemedim bunu). Yine repeating crossbow kullanan artificer diye bi class eklemişlerdi ama benim bıraktığım dönemlere denk geldi, ne actionda gördüm ne denedim, hiç fikrim yok(artificer class ı da p2p, satın alman lazım) Bayağı gereksiz şey yazmışım, TL;DR: Archer buildleri dps konusunda biraz geri kalıyo o yüzden yeni başlarken başka bişeyler denemek isteyebilirsin ama archer istiyosan pure ranger, the exploiter(archer versiyonu), rogue mechanic(repeating crossbow build), bard warchanter elven arcane archer (16 bard/2fighter/2ranger) buildlerini forumda aratıp başlıklardaki tartışmaları okusan faydalı olabilir. fighter kensai archer/elven arcane archer buildi filan da görmüştüm ama bunu yapması da oynaması da zor gelmişti vazgeçmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 çalışmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 skill puanlarını verirken hepsini kullanmak zorunda mıyız yoksa kullanmadığımızı bidaki level upta kullanabiliyor muyuz? bide listen skilli buglı dolayısı ile calısmıyor deniyor wikide, güncel bi bilgi mi bu ona göre skill ayarlaması yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 SteelBB said: Level 20 Arcane archer(Steelcc) ve level 13 (True Reincarnation) Paladin(Steelbb) karakterimle Argonessende oynamaya devam ediyorum. Türk guildimiz level 60 ve iyi bir konumda. Yaklaşık 16 kullanıcı ve 60 karakter falan var. Başlayacak olan ya da oynayan varsa eğer, guild ortamamız güzel. Her zaman bekleriz. argonessen en iyi pingi eren sunucumu? sola üstte bi zımbırtı çıkıyo ping=600-800 diyo :/ gördükçe üzülüyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Norak said: skill puanlarını verirken hepsini kullanmak zorunda mıyız yoksa kullanmadığımızı bidaki level upta kullanabiliyor muyuz? bide listen skilli buglı dolayısı ile calısmıyor deniyor wikide, güncel bi bilgi mi bu ona göre skill ayarlaması yapıcam Bütün skill puanlarını vermen gerekiyodu, sonraki levela biriktirmek yok yani. Değiştirdilerse bilemiycem. Listen skillinin çalıştığını hatırlıyorum da hiç kullanışlı bişey değildi zaten, puan harcamana gerek yok. Sadece sneak kullanan moblar yürürken adım attıkları yerde parıltı filan görüyosun, başka bi işe yaramıyo (çok az sayıdalar zaten). Buglı olsa da olmasa da gereksiz yani^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 cidden yeni başlayabilirim bende sizin guildde başlayayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 üff tam nwn2 oynuyordum bu aralar gaza gelmiştim zaten ben bile başlayabilirim buna , varmı aktif guild falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ghallanda'da başladım bende. öylesine bakıyorum, herkes nerede başladı yazarsa ona göre başlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 aragonese mi ne orda oynayak guild varmış ping azmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 bende ordayım karakterin ismi Okann nasık pass geçmişim bu oyunu bilmiyorum tam aradığım şeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 oha lan, karea diye nick varmış :S kim kullanıyor benim adımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 1000 tane soru var aklımda oyunla ilgili ya. Oyun çok güzel fakat çok karışık geliyo şuan skiller falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Oyun en son oynadığımda gerçekten son zevkliydi. Taaa ki lvl 20 civarı dungeonların herbirine para ödemek zorunda kalıncaya kadar... Evet biliyoruz, paket alınabiliyor. Ama istediğim her dungeona giremeyeceksem... Bi zone da bazen 3 4 kadar çeşit dungeon paketi bulunabiliyor. Hayır en azından, endgame dungeonlara felan koysalardı. Zaten oynaması yeterince skill istiyor. Gerçi subscription alınca ne oluyor o dungeonların durumu bilemiyorum tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 üstteki postu okuyunca bütün zevkim kaçtı /uninstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 2 lira verin tum contenti iceren zimbirtiyi alin oyun gayet iyiydi en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 verdim 15 dolar adamlar gerçekten yapmış tam bodruma kapanıp 3 kişi aylarca oynamalık oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 her seyi satin almalisiniz diye bi sey yok. tp farm yapabilirsiniz. http://forums.ddo.com/showthread.php?t=319460 sunu bi okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Free oynanabilirliği nasıl ? Guild falan varsa başlıyım bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 gayet iyi free oynanabilirliği ben vip oldum ama çok bi fark göremedim(büyük ihtimal benim noobluğumdan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 level kasmak için tavsiye versin birileri :/ tekrar tekrar aynı dungeonlara mı gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Normal/hard/elite olarak yap questleri, hepsinin first time bonusları oluyor. Bazı questler bayağı fazla xp veriyor, bunlar xp farm için kullanılıyolar genelde. Onları artık xp penalty %70 lere 80 lere gelene kadar tekrarlıyordum (yaklaşık 8-10 defa filan). Öyle yapacaksan eğer normal modda(veya levelına göre istediğin herhangi bir modda) 6-7 defa yapıp sonra hard ve elite e geç (first time bonus aldığın zaman tekrarlamadan kaynaklı xp penalty ler geçersiz kalıyor). Önceden planla, xp farm questlerini dikkate al, gerekirse level atlamayı beklet (level atlamak için yeterli xp ye sahip olsan bile bir sonraki levela kadar xp almaya devam edebiliyorsun/daha sonra gain duruyor sanırım) Özellikle f2p oynuyorsan bu konuda bayağı hassas hesaplamalar yapman gerekiyor, yoksa level 12-15 aralığında yapacak quest bulamıyorsun. Level 12 den sonra çok az f2p quest var, yani bir noktadan sonra kilitleneceğin kesin. Eğer para verip p2p quest chainleri alacaksan Vale of Twilight ve Gianthold level20 ye ulaşman için yeterli olur (tabii yine bir parça hesaplama yapman gerekiyor). Hatta ben Gianthold bile almadan sırf Vale i alarak wizardımı 20 yapmıştım(çok fazla quest tekrarladım tabii). Level aralıklarına dikkat et. Kendi levelındaki questleri yapmaya çalış. Hard mode +1, Elite +2 quest level ekliyor. Party ye gelince; Questin levelından 2 level fazla player varsa %10, 3 level fazla player varsa %25 penalty alıyorsun(bu giderek artıyo). Ayrıca questin levelı ne olursa olsun grupta senden 4 level yüksek bir player varsa ek olarak %50 boosting penalty alıyorsun. Hatırladığım kadarıyla xp farm için en çok kullanılan questler şunlardı: Level 2-4 aralığı Harbor: Information is Key ve Kobold's New Ringleader Marketplace te öyle bir quest hatırlamıyorum ama zaten çok quest yok, burada 1-2 level atlayıp Noble House lara gidiliyo. Levelını hatırlamıyorum, 7 civarı olması lazım House Phiarlan: The Tear Of Dhakaan (optionallarla birlikte yapıldığı zaman bayağı güzel xp veriyo) Aynı level aralığında House Deneith: The Pit (çok uzun ve bayağı gıcık bir quest ama bu da bayağı fazla xp veriyor) Levelını hatırlamıyorum ama 8 olması lazım, House J(tam hatırlamıyorum, halflinglerin arazisi işte) Xorian Cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 valla para verceksem true reincarnation a veririm, onada baya var daha lv4 ranger. elite solo zorluyo, hardda fln yine 1-2 potla idare ediyosun ama elite a grup lazım bulduğum er grupta ayrı bi mal çıktı, ya gruba giriyor instance a girmiyor yada instance a giriyor ayrı kafalarda takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 başlamayı planlıyorum ben de. varmı grup halinde yaptığınız bişeyler yoksa herkes tek mi takılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 lan olm her gun yenı bı mmoya baslatıosunuz benı ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 valla benim charlar kyhber'daydi. oynuyosaniz gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar