Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dungeons and Dragons Online

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Level 20 Arcane archer(Steelcc) ve level 13 (True Reincarnation) Paladin(Steelbb) karakterimle Argonessende oynamaya devam ediyorum. Türk guildimiz level 60 ve iyi bir konumda. Yaklaşık 16 kullanıcı ve 60 karakter falan var. Başlayacak olan ya da oynayan varsa eğer, guild ortamamız güzel. Her zaman bekleriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

Ya bi ara ben bayaa bayaa oynadımda, f2p diyolar ama yalan, tüm baba dungeonlar ödemeli. E oyunda 234242 tane dungeon var hangisine para yetişecek?

-

Her quest için para vermiyorsun. Paketler halinde dönen bir sistem var. Level aralıklarına göre. Bir paketin içinde duruma göre 4-5 quest oluyor.

Ki herşeyi geçtim, Vip olduğunuz taktirde, her quest bedava oluyor. Ayrıca her ay 500 puan size hediye geliyor. 4-5 ay vip olup, biriktirdiğiniz puanla high level paketleri satın alabilirsiniz.(İlk hayatınızda level 20 olmak 1 ayınızı almaz bile) Tr atacağınız zaman da, tekrar vip olur, küçük level questleri o şekilde halledebilirsiniz. Aylık Vip 15 dolar civarı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
http://www.rockpapershotgun.com/images/12/jan/ddo2.jpg

forgotten realms ta geçen bir exp. pack geliyormuş:

http://www.ddo.com/underdark/

Specifically, the expansion will be set in Cormyr, which being the home of the Harpers will get lovers of the D&D books excited. Then there’s the Drow (Dark Elf) empire, which lies beneath the world, known as The Underdark (as featured in the superb Neverwinter Nights expansion, Hordes of the Underdark). Players will travel across the planes, starting in the small village of Eveningstar, moving on into the King’s Forest area, before facing the Drow and their spider-goddess/Queen/girl-with-identity-issues Lloth in their underground fiefdom.

The expansion will also complete the set of core D&D classes by introducing the Druid class, which can shapeshift and use pets, and introduce epic classes up to level 25, which will substantially change how players level after the current cap of 20.

The Underdark is a huge expanse, it’s a whole realm in itself, an underworld beneath the overworld of Faerun, so we’re not going to Neverwinter, as you may know there’s another MMO in development. We’re going to a few other locales in Forgotten Realms. We’re going to land at a town called Eveningstar in Cormyr. Our players will be able to travel from our world, all the way to Eveningstar, venture into the Underdark and eventually see one of the Drow cities in there and face Lloth and her followers. It’s a pretty epic story for us. It kicks off with Update 13, our next major update that comes before the expansion. It has a series of quests, a free adventure pack, that kicks off the storyline that sets up the expansion.

ruleset hala D&D 3.5 muş.

http://www.rockpapershotgun.com/images/12/jan/ddo1.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

End game in neredeyse tamamı devildı zaten, farklı bişey yapmaları hoş olmuş (ki forumları pek okumasam da oyuncu kitlesinin ciddi bir kısmı eberron yerine fr istiyodu, bu şekilde onların da gönlü hoş olur)
Ama underdark denince ne ölçekte yapıcaklar onu merak ediyorum. Cidden aşırı büyük bi yer, tamamını yapmayacakları kesin yani. Muhtemelen diğer explorer area lar kadar filan biyer yaparlar ama yine de underdark konseptinde olması bile yeter.

Bayağıdır oynamıyodum, bi ara tekrar başlıyim.
Sosyal ağlarda paylaş

tüm underdark değil zaten Sschindylryn olcakmış. yukarısında da Cormyr var işte. güzel şeyler olabilir ilerde başka yerleride eklerler belki ama sword coast'a kadar çıkmazlar heralde neverwinter online'da oraları olacağı için. gerçi Sschindylryn portalı bol bi yer oradan başka planelere de açılan dungeonlar vs yapabilirler hoş olcak bence
Sosyal ağlarda paylaş

Linke bakmamıştım :)
Bu arada şu ikisine underdarktan daha fazla sevindim.

said:

Attain Epic levels to 25!
Forge your Epic Destiny and create a unique Epic hero with powerful character customization options as you advance beyond level 20 to epic level 25.

Play the Druid Class
Play as the all new shape-shifting Druid class! Wield nature's magic or transform into a powerful animal form with this classic D&D class.

Gerçi level25 te abartı oluyo ama olsun, level20 bayağı kötü bi limitti karakter kasarken en azından 24 olsa da 2 tier2 prestige enhancement filan alabilsek customization bayağı artardı diyodum.
Druid daha da önemli zaten, DDO ya başlarken sorduğum ilk soru "druid olamıyomuyuz ya?" ydı.

Kesin yeniden başlıycam bi ara^^
Sosyal ağlarda paylaş

indiriyorum bende gerçi yavaş indirio 3 saat diyo 6gb için anca yarın girerim herhal,

neyse, rogue/ranger da karar kıldım iyimidir bu oyunda? normalde masaüstünde,nwnde falan fighter/rogue olan biriyim genelde ama stealth archer olcam bu sefer, pet faaln da istemiyorum mümkünse, fiti fiti ok atcam. multiclass sistemi iyi işliyor mu oyunda ona göre şeyedicem.

bide prestige class olayı requirementlara göre geliyor sanırım di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...