Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Ya bi ara ben bayaa bayaa oynadımda, f2p diyolar ama yalan, tüm baba dungeonlar ödemeli. E oyunda 234242 tane dungeon var hangisine para yetişecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 kim hangi serverda? benim eski accountu geçirmemişim yeni sisteme, sıfırdan karakter kasıcam (eski account dediğim de lvl 4 mü ne akrakter vardı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 var mi oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Level 20 Arcane archer(Steelcc) ve level 13 (True Reincarnation) Paladin(Steelbb) karakterimle Argonessende oynamaya devam ediyorum. Türk guildimiz level 60 ve iyi bir konumda. Yaklaşık 16 kullanıcı ve 60 karakter falan var. Başlayacak olan ya da oynayan varsa eğer, guild ortamamız güzel. Her zaman bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Rotweiler said: Ya bi ara ben bayaa bayaa oynadımda, f2p diyolar ama yalan, tüm baba dungeonlar ödemeli. E oyunda 234242 tane dungeon var hangisine para yetişecek? - Her quest için para vermiyorsun. Paketler halinde dönen bir sistem var. Level aralıklarına göre. Bir paketin içinde duruma göre 4-5 quest oluyor. Ki herşeyi geçtim, Vip olduğunuz taktirde, her quest bedava oluyor. Ayrıca her ay 500 puan size hediye geliyor. 4-5 ay vip olup, biriktirdiğiniz puanla high level paketleri satın alabilirsiniz.(İlk hayatınızda level 20 olmak 1 ayınızı almaz bile) Tr atacağınız zaman da, tekrar vip olur, küçük level questleri o şekilde halledebilirsiniz. Aylık Vip 15 dolar civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 oha bazı dungeonlar japon korku memeleri içeriyor resmen sandalyeden zıpladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 DAN CIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 http://www.rockpapershotgun.com/images/12/jan/ddo2.jpg forgotten realms ta geçen bir exp. pack geliyormuş: http://www.ddo.com/underdark/ Specifically, the expansion will be set in Cormyr, which being the home of the Harpers will get lovers of the D&D books excited. Then there’s the Drow (Dark Elf) empire, which lies beneath the world, known as The Underdark (as featured in the superb Neverwinter Nights expansion, Hordes of the Underdark). Players will travel across the planes, starting in the small village of Eveningstar, moving on into the King’s Forest area, before facing the Drow and their spider-goddess/Queen/girl-with-identity-issues Lloth in their underground fiefdom. The expansion will also complete the set of core D&D classes by introducing the Druid class, which can shapeshift and use pets, and introduce epic classes up to level 25, which will substantially change how players level after the current cap of 20. The Underdark is a huge expanse, it’s a whole realm in itself, an underworld beneath the overworld of Faerun, so we’re not going to Neverwinter, as you may know there’s another MMO in development. We’re going to a few other locales in Forgotten Realms. We’re going to land at a town called Eveningstar in Cormyr. Our players will be able to travel from our world, all the way to Eveningstar, venture into the Underdark and eventually see one of the Drow cities in there and face Lloth and her followers. It’s a pretty epic story for us. It kicks off with Update 13, our next major update that comes before the expansion. It has a series of quests, a free adventure pack, that kicks off the storyline that sets up the expansion. ruleset hala D&D 3.5 muş. http://www.rockpapershotgun.com/images/12/jan/ddo1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 shit just got real. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 mükemmel bir fikir yalnız ve iyi cesaret etmişler gw2 swtor pandalar falan gelirken ddo reyiz ters köşe yaptı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 End game in neredeyse tamamı devildı zaten, farklı bişey yapmaları hoş olmuş (ki forumları pek okumasam da oyuncu kitlesinin ciddi bir kısmı eberron yerine fr istiyodu, bu şekilde onların da gönlü hoş olur) Ama underdark denince ne ölçekte yapıcaklar onu merak ediyorum. Cidden aşırı büyük bi yer, tamamını yapmayacakları kesin yani. Muhtemelen diğer explorer area lar kadar filan biyer yaparlar ama yine de underdark konseptinde olması bile yeter. Bayağıdır oynamıyodum, bi ara tekrar başlıyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 tüm underdark değil zaten Sschindylryn olcakmış. yukarısında da Cormyr var işte. güzel şeyler olabilir ilerde başka yerleride eklerler belki ama sword coast'a kadar çıkmazlar heralde neverwinter online'da oraları olacağı için. gerçi Sschindylryn portalı bol bi yer oradan başka planelere de açılan dungeonlar vs yapabilirler hoş olcak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Linke bakmamıştım :) Bu arada şu ikisine underdarktan daha fazla sevindim. said: Attain Epic levels to 25! Forge your Epic Destiny and create a unique Epic hero with powerful character customization options as you advance beyond level 20 to epic level 25. Play the Druid Class Play as the all new shape-shifting Druid class! Wield nature's magic or transform into a powerful animal form with this classic D&D class. Gerçi level25 te abartı oluyo ama olsun, level20 bayağı kötü bi limitti karakter kasarken en azından 24 olsa da 2 tier2 prestige enhancement filan alabilsek customization bayağı artardı diyodum. Druid daha da önemli zaten, DDO ya başlarken sorduğum ilk soru "druid olamıyomuyuz ya?" ydı. Kesin yeniden başlıycam bi ara^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 aynen ya druid olayı bitirdi zaten şuan oyunu yüklüyorum valla canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 multiclass falan vardı dimi bu oyunda hmmz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bende yüklüyorum ya inş bu gece uyumadan oynayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 eberron dan FR'a nasıl atlamışlar lan? :P ama adamları yaptıklarını seviyorum. oyunu acaip geliştirdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bir portal olayı yapcaklar işte sanırım Sschindylryn'e çıkıcaz planeler arası geçiş yapcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 3.5 da o şehirdeki portallardan metal eşya geçmediği için herkes mon du. onu değiştirirler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 indiriyorum bende gerçi yavaş indirio 3 saat diyo 6gb için anca yarın girerim herhal, neyse, rogue/ranger da karar kıldım iyimidir bu oyunda? normalde masaüstünde,nwnde falan fighter/rogue olan biriyim genelde ama stealth archer olcam bu sefer, pet faaln da istemiyorum mümkünse, fiti fiti ok atcam. multiclass sistemi iyi işliyor mu oyunda ona göre şeyedicem. bide prestige class olayı requirementlara göre geliyor sanırım di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 6gb dan sonra peç yoksa 30 dk ya oyundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 forumlarda baya bir build var. bedava oyuna girilip bakılıyor ama tadını çıkarmak için para vermek lazım. yoksa chinese farmerlığa dönüyor olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 oha yanlız karakter gelişimi baştan planlamak lazım baya baya hmm, | Enhancements, Reincarnation, multiclassing falan derken çok detay var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 zaten vardı onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 yüklerken bi hata verdi yoksay dedim inş çalışır ya aha 2. yoksay hayda 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar