fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 lol sensible patiye niye beste yapmıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ben şiir kitabı çıkardım eski kız arkadaşıma yıldönümünde [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 02:38 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Yalniz sarki var sarki var ha Grindcore veya Ismail YK sarkisi tarzi begenmeyebilir sevgilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 said: ben şiir kitabı çıkardım eski kız arkadaşıma yıldönümünde bir boka yaramıyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 kız arkadaşa kebap yapcaksın abi cızbız falan oturup yiceksin böle. şiir gibi bide rakı accan yanına. of di mi ezel? (yapmadım gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 az kaldı geliyorum..buraya yazdıklarınıda birbir istiyorum özcan bey..konuşmak kolay marifetini görelim=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Am Gm Fm Em Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 --0--3--1--0------ --1--3--1--0------ --2--3--1--0------ --2--5--3--2------ --0--5--3--2------ --0--3--1--0------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 June 18: meet a girl. June 19: get in love with her. June 20: go to tango with her. June 21: write a song for her. June 22: introduce her to mom. June 23: propose to her. June 24: get dumped. June 25: write a song about being dumped. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 said: kız arkadaşa kebap yapcaksın abi cızbız falan oturup yiceksin böle. şiir gibi bide rakı accan yanına. of rüya gibi.bence bu cok daha icten ve duygusal. kız arkadasımın bana böyle birsey yaptıgını dusundum cok mutlu olurdum.siirde yazdı gecen ay hic etkileyici degildi mangal daha efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Arkadaşlar kıza yaptığım şarkıyı yayınlamaya karar verdim :) www.myspace.com/altaydagistan bu adresiteki "masal kızı" isimli şarkı. Kayıt kötü,bozuk idare edin :P Kıza canlı çalacağım zaten [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 23:01 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Hmm iyiymiş be. Direk dalga geçmek için açtım, sevgiliye beste yapmak çok kelebek bi aktivite çünkü. Ama bak beğendim bişey diyemiyorum. Sözler de fena diil be. Aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bence ileriye sakla, ayrılmadan once son bi kez sevismek için kullanılabilir sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 yaw şimdi bi beste verirsin 5 ay sonra artık bana best bile yapmıyosun der siir okursun bana eskisi gibi şiir okumuyosun beni sevmiyomusun falan der. kalsın evlenmeden once verirsin teklif ederken falan 10 sene soora falan yani..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Aklıma Bedazzled filminde, "sevgilisine kumsalda şarkı söyleyen romantik eleman" sahnesi geldi birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar