Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Beyler ilk oyunu yükledim. Burning crusade i yüklerken 2 cd yi istedi.. taktım takıldı... yüklemeye devam etmedi... restart attım bidaha ilk cd yi yükledim. 2. yi isteyince gene takıldı. ctrl+alt fel yapıyorumçç yanıt vermiyor görünüyo... bi fikri olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bazi versiyonarda cd ler bozuk cdlerin icindeki butun dosyalari hdne at ordan install etmeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 aynı problemi bende yaşadım bazen 1. de takılıyodu 1.yi tekrar deniyodum bu sefer 2.de takıldı ama benim problem sürücüden kaynaklanıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Bakalım HD ye atıyorum. inş bi problem çıkmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 olmazsa torrenten bir iso indirirsin. Cdkeyin var nede olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Malesef... 4 gb kotam var... 1024 hızı kullanim die :) ama patch ler fln elimde.. bakalım napıcaz off off çok işim var çook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 @ BonePART yükleme takıldığı yerden başarıyla dervam ediyo sağolasın. Tek umudum patchlerle ilgili bi sorun çıkmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 2.1.0 enGB son patch mi beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 2.1.1 son patch. 2.1.0 son buyuk patch, black temple ın falan acıldıgı. onu indirdikten sonra 2.1.1 e upgrade 3.5 mb falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Çok sağol toggie... beni büyük bi endişeden kurtardın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar