Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Yaz okulunun ardından benim 30 günlük bir vaktim kalıyor, staj içinse "30 iş günü" istiyorlar, yani yaklaşık 1.5 ay. Şimdi, güvendiğim bi abim vardı bu konuda, stajı ayarlayabilecek olan, ama yalan oldu o. Ben ne yapabilirim de, stajı aradan çıkarabilirim sevgili pati'ler? Naylon mu yapmalı? Naylon yapılacaksa, nerden bulunabilir? Yardım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 30 gün vaktin var 30 güne ihtiyacın var git yap stajı işte benim 20 günde 40 günlük staj yapmam lazım ^^ [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 18:42 tarihinde, AzureSlayer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 staj yapcak bir yer bul kabul ederlerse, defteri imzalatcak adama benim x gün staja ihtiyacım var okulumdan dolayı iş günü sayısı yetmiyor fazladan göstersek sorun olmaz di mi? de adam da ya ne önemi istersne hiç gelme, hallederiz der yapabildiin kadar yap stajını 30 iş günlük defter doldur imzalat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Anlayabildiğim kadarıyla 30 iş günü=6 hafta, ama mevcut boş zaman 1 ay=4 hafta Yani aradaki 2 hafta nasıl kurtulur o sorulmuş -sanırım- :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 hmm benimle aynı sorun ozmn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 6 gun yazxirabilirsin stajini cmt gunleri acik diyerek 6 yaptigin zaman 5 haftaya iniyo ayria stajji kayit haftalari dahil yapabilirisn yane normla okul kapanisi ila yaz okulu arasina 2 hafta sonrasina 4 hafta yaziyorum ben mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Shadowfury anlamış demek istediğimi, vaktim yok. Yani elimde maksimum 4 hafta -ki o da yazın sonunda- var. Daha nerelere başvursam kabul edilebilir onu bile bilmiyorum. İstanbul'da olması çok iyi olur açıkçası, ama dediğim gibi, pek parlak bir öğrenci değilim, üniversite zaten Sütçüimam ve stajı tam gün yapamayacağım. Sizce bu koşullar altında nereye başvursam kabul edilebilir? (Bu arada, stajı yapacağım yerin kalitesi ön planda değil o kadar. Tabii ki mahallenin elektrikçisi kadar da düşük olmamalı ama 'Büyük firma olsun' gibi bir beklentim yok.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 yaz okuluyla birlestir? yani son 2 haftasini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Yaz okulunun bittigi günden itibaren başlanabiliyor staja. Çakışan gün olur ise stajnı yaptın saymıyorlar ve iptal oluyor. Cumartesileri de saydırabilirsin bone un dediği gibi. İstanbul içinde pek çok yapabileceğin yerler var aslında. Hiç mi tanıdık birisi yok? Bir soruştur illa çıkar onlardan yardım al halletsinler. Yoksa bu kadar geç kalıp da sonra hemen başvurup staja baslamak biraz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Geç kalmak değil abi. Elektronik stajını bana ayarlayan bi tanıdık vardı, ona güvendim ben "Bulabilirim sanırım" dedi. Şimdi de "Bulamadım, kusura bakma" dedi, ben de göt gibi kaldım ortada haliyle. Tanıdık yok işte, çok sakat bir durum oldu, o yüzden aradığım staj yerinin kalitesini düşürdüm bu kadar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Sonuçta geç kaldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Ahah tamam Dyna, geç kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 yalnız dyna cidden doğru söylüyor geç kalmışsın baya baya..millet mayıs başında ayarladı staj yerlerini..bu sene yapmak zorunda değilsen seneye yap bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 o benim esprili sekilde söyledigimi yada inatlaştıgımı falan sandı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Hakkaten öyle sandım Dyna ehuh. Ya Kutulucan, dediğim gibi, adam önceki sene elektronik stajını ayarlamıştı, ben de o yüzden kesin gözüyle bakmıştım bu seneki staja da. Geçen hafta "Bulamadım uygun bir yer" deyince göt gibi kaldım ortada. Şimdi ya naylon bulacağız bi yerden, ya da seneye devredecek =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 seneye devret bence..kasma bu sene 30 gün yay kıçını ohhh missss [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 15:49 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Stajları bence naylon yapmayın. Yani okulda okudugun 6 aydan daha kıymetli 30 iş günü staj yapmak. Ve mümkün mertebe bir iyi(gayet tanınan büyük bir firma) birde orta halli (yani pek insanın bilmedigi ve işlerin daha amatörce daha basit yürütüldüğü) yerlerde staj yapın ki hem farkı gözlemleyin hemde mezun olunca iş başvurularınıza şekil verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Dyna, inan ben de öyle yapmak istiyorum ama okulu o kadar boşladım ki, şu anda 2. bir sene uzatmamak için her sene yaz okuluna gitmem lazım =/ Stajın ne kadar önemli olduğunu biliyorum ama çok büyük eşeklik yaptım, onun acısı çıkıyor şimdi. Her neyse, merak ettiğim birşeyi sorayım o zaman, 2.5 civarı bir ortalamayla, ne kadar iyi bir yerde staj yapabilirim? Bildiğim kadarıyla staj başvurusunda, okuduğun okul ve ortalaman önemli, bende ikisi de gayet zayıf durumda. Eğer gerçekten adam gibi bir yerde staj yapabileceksem ne âlâ, bir şekilde yolunu bulup yaparım, ama zaten staj yapabileceğim yerler orta-düşük kaliteli yerlerse, kasmayıp naylonla geçiştirmek çok daha kolay/mantıklı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 tanıdık daha önemli staj başvurularında ortalamndan ziyade + bir de şans olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Babamız fabrikatör değil ki tanıdık bulalım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar