Dela Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Selam, Kucuklugumden beri altinda bakkal olmayan apartmanlarda oturuyorum. Son zamanlarda bunun eksikligini yasadigimi farkettim. Hep ozenmisimdir bakkal efendi diyip sepet sallayarak alisverisini yapanlara, halbuki ben yerimden kalkip 300-400 metrelik bir yol kat etmeliyim. Her apartmanin altina bir bakkal acilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 İcimi gene bir huzun dalgasi kapladi, bakkala gitmek icin sortumun altina kisa corap mi arasam yoksa uzun coraplarimi giyip bunu esofmanimla kamufle mi etsem diye dusunuyorum, cunku bizim bakkal biraz elestirel bi tip. hemen yargiliyor insani. ama isin en kotusu, bakkala gitmek icin odamdan evimden cikip msnden icqdan yahoo instant messengerdan dotadan wowdan starcrafttan ayri kalmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bakkal amcaları da özlemişsindir tabi asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bizim bakkala bi alo diyosun ekmeğini zütünü getiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bim'e git. orda yargı da yok. hem le'porta da alırsın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bol çocuğu olan bakkallar iyidir, yollarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 eskiden altımızda bakkal vardı sepet fantezimizi gerçekleştirdik yıllarca daha sora karşı apartmanın altına açıldı.sora çaprazdaki apartmanın altına.şimdi yanımızdaki apartmanda tekel var.belki 10m.ama arıoyoruz getirio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 benim odamın tam altında bakkal var ama 10 kat altında. uzun ip + kol kası lazım o yüzden iniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 fistan kanka çıkrık gibi bi sistem tasarlarsan sorunun çözülebilir. (repleri unutmayalım emeğe saygı gösterelim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 emreciğim bence sen bakkala aşıksın. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 aman yarabbi fantezilere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 2 bakkaldan birini sürekli sakalımı eleştirdiği için eledim artık diğerine sadığım. " yasmı tutuyorsun?" "hak yoluna mı girdin" "küpe sakalla gitmemiş" Gerçi diğer bakkalda ilk deniyişte hiçbir zaman winston box sahibi olamadım. "winstın" kelimesini winner zannedip önce winner uzatıp, sonra durumu farkeden benim "winston" demem ile winston light, ardından kırmızı olan demem ile winston soft uzatması, en sonunda tamamen türkçeye dönüp "winston kutu olan" demem ile bana en büyük hediyeyi vermiş olan teyzeme teşekkür ederim. Ayrıca bütün toplama işlemlerinin baş düşmanı kendisi. İnsafıma kaldı işletmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 BONEC DELA'NIN BEDENİNE GİRMİŞ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 anne terligi giydiysen bi nebze sondurur bu arzularini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 HAHAHAHAHAHA ELAIDI REP TERAZİ ROFL HÖDÖ. Tamam sakinim şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 said: BONEC DELA'NIN BEDENİNE GİRMİŞ!! MAUHAAHAAHAHAAH SÜPER GÜÇ AÇTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 super gucum true form. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 fazla hereosun sonuçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ABİ SÜPER GÜCÜM BOZUK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 n00b'um ne yapiym. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Bizim bakkal bu işe epey kızdı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bi de o kadar bağırmak yerine direk kardeşini sarkıtıyorsun. Ne varsa alıyor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bende hep özendim o sepet sarkıtanlara :( annem asla izin vermedi sepet sarkıtma olayına... illa gidip ben almalıymısım. Sepet sarkıtmak ayıp olurmus peeehh ne ayıbı yaaa... Bnm hiç sepetim olmadı böhüe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 sadece telefon acip söylüyorsunuz ne almak istediginizi pencerenize geliyor yine, ayni ferahlik ayni huzur[ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 01:05 tarihinde, ultrAslan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Ben de hiç sarkıtamadım, çapraz apartmanda bakkal. Çocuk ta var (çocuk dediğim adam belimi kırabilir ama, iri bir arkadaşımız), ama gerçekten çıkamayacaksam sipariş veriyorum arayıp. Sigarayı almıyorum ordan, alırsam babam adamlara birşey yapabilir (sebebini hala bulabilmiş değilim). Ha Muhallebicim, bakkaldan camel soft istersen winston box verir abicim. Bana her seferinde winston box veriyorlar, ve nereden alakalandırıyorlar çözebilmiş değilim. Çok alakasız yerlerde çok alakasız bakkallar/büfeler yaptı bunu. Camel softla ne alakası var anlamadım ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar