Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sepet Sarkitmanin Dayanilmaz Hafifligi

Dela

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Kucuklugumden beri altinda bakkal olmayan apartmanlarda oturuyorum. Son zamanlarda bunun eksikligini yasadigimi farkettim.

Hep ozenmisimdir bakkal efendi diyip sepet sallayarak alisverisini yapanlara, halbuki ben yerimden kalkip 300-400 metrelik bir yol kat etmeliyim.

Her apartmanin altina bir bakkal acilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

İcimi gene bir huzun dalgasi kapladi, bakkala gitmek icin sortumun altina kisa corap mi arasam yoksa uzun coraplarimi giyip bunu esofmanimla kamufle mi etsem diye dusunuyorum, cunku bizim bakkal biraz elestirel bi tip. hemen yargiliyor insani.

ama isin en kotusu, bakkala gitmek icin odamdan evimden cikip msnden icqdan yahoo instant messengerdan dotadan wowdan starcrafttan ayri kalmam.
Sosyal ağlarda paylaş

2 bakkaldan birini sürekli sakalımı eleştirdiği için eledim artık diğerine sadığım. " yasmı tutuyorsun?" "hak yoluna mı girdin" "küpe sakalla gitmemiş"

Gerçi diğer bakkalda ilk deniyişte hiçbir zaman winston box sahibi olamadım. "winstın" kelimesini winner zannedip önce winner uzatıp, sonra durumu farkeden benim "winston" demem ile winston light, ardından kırmızı olan demem ile winston soft uzatması, en sonunda tamamen türkçeye dönüp "winston kutu olan" demem ile bana en büyük hediyeyi vermiş olan teyzeme teşekkür ederim. Ayrıca bütün toplama işlemlerinin baş düşmanı kendisi. İnsafıma kaldı işletmeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de hiç sarkıtamadım, çapraz apartmanda bakkal.
Çocuk ta var (çocuk dediğim adam belimi kırabilir ama, iri bir arkadaşımız), ama gerçekten çıkamayacaksam sipariş veriyorum arayıp.
Sigarayı almıyorum ordan, alırsam babam adamlara birşey yapabilir (sebebini hala bulabilmiş değilim).

Ha Muhallebicim, bakkaldan camel soft istersen winston box verir abicim. Bana her seferinde winston box veriyorlar, ve nereden alakalandırıyorlar çözebilmiş değilim. Çok alakasız yerlerde çok alakasız bakkallar/büfeler yaptı bunu. Camel softla ne alakası var anlamadım ki =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...