nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Tommy Hilfiger inanılmaz ucuz Amerikada. Quiksilver falan da buradan ucuza bulursun, aslında her türlü tekstil ürünü buradan daha ucuz. Ayrıca parfüm aldırabilirsin. Bir de Kellogs Pop Tarts :D Harika bir tatlı olayı, umarım gelir buralara da bi senedir bekliyorum..
bukac4 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 demokrasi sipariş etmeyin de, en son gördüm demokrasi götürdükleri yeri de ondan şeettim.
Necro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Bakıyorumda herkes ihtiyacı olduğu şeyleri istetmiş aslında di mi
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 amerikan ürünü olan giyecekler. nike, polo gibi. kendi malları oldugu için inanılmaz ucuz oluyo. nike atlet gelmişti bana 13$ mıydı neydi. nba ya da nhl formaları. ben sixers iverson forması getirtmiştim, kardeşim de houston tmac.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Gitar
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 genelde giden notebook alıp gelir. aa abi senin vardı zaten dersin ama olsun orda ucuzdu bayaa. aldım derler :P full kasa da alınabilir bavula sokup getirilir. ama riskli biraz. hdd yi kartarı söküp başka çantaya ayrıca koymak lazım. uçaklarda bavulları 2-3 metreden fiyuu! diye atıolar malum ben olsam hmm trdeki en pahalı ekran kartına vb bakarım. bide ordaki fiyata bakarım iyiyse direk alırım valla :)
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 kasa değil de kartları ayrı ayrı paketleyip getirmek daha güzel olabilir
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 fiyatlar burayla aynı falan demiş bazı arkadaşlarda inanma hepsi hurafe=P sonuçta bilet parasını sen vermiosun başkası senin için getirio her şekil kardasın=) giysiler outletlerde gayet ucuz..her gittiğimde 15 t-shirt 5 pantalon 3 şort falan ne bulursam alıyorum.. elektronik olayına geline..kesinlikle daha ucuz burdan.ancak elektronik diyince akla çok eşy geliyo tabi..ps3 i-pod gibi cihazlar almak en iyisi..ben zaten o tip şeyleri türkiyden almıyorum hayatta..direk kazık.. ancak tabiiki yinede biraz araştırmak gerekiyor..mutlaka bir yerde en ucuzunu buluosun..o yüzden yukarda bir arkadaşın daha dediği gibi ısmarlama pek kullanışlı değil.. ama her şekilde ucuza gelicek sana dezavantaj ise olası bir bozuklukta avrupa garantisi olmadığından aletin elinde patlaması olacaktır=) ps3ü amerikadan almanı tavsiye etmiyorum.zaten oyunları falan da farklı tip..ilerde sorun çıkartabilir..ama tabi sen bilirsin edit: ayrıca şu an ps3 almak pek akıl karı değil..acelesi yok..oyunu bile yok piyasada..hem 80gblıkları da çıkıcak..beklemek iyidir [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 10:09 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ]
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Nike zaten bursa da uretiliyor butun t shirt forma esofman kismi Amerika dan nike isteyceegine bursa dan iste. Benim butun kiyafetler Nike, Ozhan Canaydin in fabrika da calisan yakinim var Orjinal nikelari cok ucuza aliyoruz fabrika satis magazasindan. Amerika dan ben olsam elektronik esya isterdim.
Öne çıkan mesajlar