Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yaz nedeniyle tekrardan gösterime koymuşlar. keşke indirilebilir kaliteli bir versiyonu olsa, high definition felan. sütaş'ın sitesinde download'lar bölümünde var bölüm 1 ve bölün 2 halinde, ama boyutları çok düşük. kalitesi de çok kötü. bir de dikkatimi çekti de, reklamda birkaç kişi var, kim olduklarını merak ediyorum. aydan uysal'a benziyen bir kızıl saçlı dansçı kız, bir de ceza'ya benzeyen hiphopçu birisi gözüme çarptı. kim bunlar acaba? gerçekten düşündüğüm kişiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 "çalkala merve çalkala ,çalkala emre çalkala " Türk televizyon tarihinin en erotik reklamı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 dilersen aydan a sorabilirim sen misin die ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 uvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 telefonuna ulaşamadım ama en kısa zamanda sorucam [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 14:03 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 O kadar inek reklamından sonra Sütaş tan böylesini beklemezdim güzel bir reklammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 geçen sene her " çalkala zeynep çalkala " diye başladığı anda tv'ye bişiler fırlatıyordum( genelde arkam dönüktür tv ye ) ne kadar iğrenç bi reklam. :D ( geçen sene zeynep diye kızdan ayrıldığımdan+nefret ettiğimden öyle bi tepki gösteriodum bu sene de değişmedi sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 @bone: onlar düşündüğün kişiler değiller, çekim ekibi 9 günde bütün batı ve güney şeridini gezip beğendiği yerde çekim yaptı, rastgele insanlar onlar :) youtube'da yoksa bi güzellik düşünelim sana madem sevdin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 youtube'da var mı bilmiyorum da, kendi sitelerinde epey düşük kaliteli hali var. "bir güzellik" derken iyi kalitede bir video mu kastettin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ceza diildir de aydan olabilir. çünkü dans eder misin yarışmasından başka bi dansçı daha var orda elektrobugi yapan çocuk. sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 o diilde, "sanki bura havana" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar