Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Herşeyi denedim belki daha önce yaşamış ve halletmiş birisi vardır bu son illidan content patchinden sonra oyuna girdikten ve 5-10 dakika oynadıktan sonra sistem kitleniyor, yani oyun kapanmıyor bilgisayar kitleniyor ,ekran gidiyor ve restart atmak zorunda kalıyorsunuz. Mail attım böle böle diye wtf silin şunu bunu yapın dedi, dedikleri herşeyi yaptım WTF sildim addonları kaldırdım , oyunu repair ettim , sound options dan hardware support u kaldırın demişlerdi , onu bile yaptım. Oyunu yeniden silecektim , support forumlarında benim aynı sorunu oyunu silip yeniden yüklemelerine rağmen gideremeyen insanlar var. Bu takılma(kitlenme) sorununu yaşamış olan ve düzeltmiş olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bilgisayar kitleniyor. hmm oyun başladıktan 5-10 dk sonra oluyorsa abicim birde oyun grafik ayarlarını en aşağa çek (test için) oyle biraz oyna bakalım yine aynı hatayı vericekmi. verirse ekran kartıdır. çünki başka herhangi bir software olay ilk başta deilde 5-10 dk sonra pc yi kitlemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 patch den once bu aynı ayarlarda çalışıyordu bu oyun addonlarıda güncelledim olmayınca bende herşeyi temelli kaldırdım WTF de bir sorun olabilir diye onu sildim yine denedim hiçbirşey yok , yine kitleniyor wow tech support dan birisi bana kısayolun sonuna "-opengl" ekle dedi. anca böle çalışıyor, oda oyuna girebiliyorsun 5 - 10 fps ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ekran kartıyla alakalı bi olay o -opengl. patchı yükler yüklemezmi yapmaya başladı böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 eğer sorun devam ederse patchlerin yedeğini alıp windowsu yeniden kur son çare tabi ekran kartıyla falan alakalı değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Şööle denersen başarı elde edersin: 1) WoW uninstall et. 2) Gereksiz programları da (bu sadece kendi iyiliğin için) sil. 3) Temiz bir defrag. 4) Şu andaki video driverlarını uninstall, yenilerini çek, kur. (Istersen aynı şeyi motherboard driverları için de yap.) 5) April 07 DX9 yükle. 6) WoW yükle, TBC yükle. 7) Patchi kur (eğer kota veya imkanın varsa yeniden download et.) 8) Default ayarlar ile dene. (Addonsuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 wow uninstall deneyeceğim yakında sadece wow u uninstall edenlerden iyi şeyler duymuyorum sorun ile ilgili. onun haricinde sistem mükemmel çalışıyor haftalık defragı ve scandiski yapılır 2 3 günde birde taramadan geçiririm hdd mi , zaten günümüz saçma sapan scriptleri firewalluma takılır o yüzden sistem konusunda bir sorun görünmüyor. 5) April 07 DX9 yükle. bu nedir ? april 07 de başka bir sürüm mü çıkardılar ? tam anlayamadım. ekran kartı ve diğer sistem bileşenleri sürücülerini her güncellemeden once tamamen kaldırdığımdan emin olup (registry , dosya kalıntısı sys32 için vs) yerlerine yenisini yüklerim , şu andada son sürümlerini kullanmaktayım hepsinin. Bu arada diğer oyunlar , half life 2 , gta , swg , vs vs bu tür oyunları sorunsuz oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Dx9'un Nisan 07'deki sürümü :) O zaman WoW'da bir sorun var muhtelemen, aldığın hata numarası var mı? Mesela 132? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Biliyorsunuz patchden sonra birçok grafik hatası ortaya çıktı. Birçok grafik mkırılmaya vs. uğradı. Video optiyonlarından Monitör hertzini 70 e ayarla sorun düzelicek büyük ihtimal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 hata mesajı verse en azından blizzard dan daha detaylı sıkça sorulan sorular kısmından bakabileceğim. Hata mesajı yok , kitlenip kalıyorsun , wow errors un içerisine de birşey koymuyor, windows eventviewer dada hiçbirşey yok wow hakkında. @rot monitorun hertz ini değiştiremiyorum DVI dan bağlı LCD kullanıyorum , maksimum 60 hz alabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 "Kitlenme"yi biraz açar mısın? Oyunun müziği de takılıyor mu mesela? Mouse hareket ediyor mu? Klavyene çok çok basınca, BIP sesi alıyor musun? :p Bir de "Windowed Mode" dener misin oynamayı, bakalım diğer programlar da takılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mopnitörden ayrlamıcaksın zaten... Oyundaki video optionsdan sağda hertz ayarı(refresh). Ordandamı ayarlayamıyorsun? [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 18:08 tarihinde, Rotweiler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: [şikayet et] § 14 Haziran 2007, Perşembe - 18:08 [ özel msj ] Mopnitörden ayrlamıcaksın zaten... Oyundaki video optionsdan sağda hertz ayarı(refresh). Ordandamı ayarlayamıyorsun? [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 18:08 tarihinde, Rotweiler tarafından güncellenmiştir ] Light forever, Justice Forever... Paladin for life! windows taki maksimum ayarı geçemiyorsun zaten 70 hz yapsanda monitor açmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: "Kitlenme"yi biraz açar mısın? Oyunun müziği de takılıyor mu mesela? Mouse hareket ediyor mu? Klavyene çok çok basınca, BIP sesi alıyor musun? :p Bir de "Windowed Mode" dener misin oynamayı, bakalım diğer programlar da takılıyor mu? farklı şekillerde olur bazen ekran kararır gelmez bazen mavi ekran gelir öyle kalır ses de drrrrrrrrrrrrrrrr diye o en son ne çalıyosa yada neyin sesi geliyosa o takılır. window mode da henüz denemedim , şimdi denerim , ama birşey değişeceğini sanmıyorum , bilgisayar kitlenecek çünki, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Valla patchden sora benim gördüğüm bütün moblar sürekli zıplıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 @Arkansis Dediklerin hardware hatasına benziyor, ekran kartın ATI mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bendede bu sorun var patchden ocnede varedı sadece wowda değiil,hangi oyunu oynasam oynayayım arada sırada random bir şekilde((genellikle oyunun ilk 40 dakkasında)) ekran kararıoyru ve ecnebilerin "loop of death" dediği "drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr" şeklinde kitlenme sesi geliyor arada sırada vpu recover uyarısı alıyorum kartımdan x700pro,ati ----- yaptığım arastırma-soruştırmalara göre yapılması gerkeenler sistemin cok ısınıyor olabilir,hava akımını bölen birşeyler yok değilmi? aç kasanın içini,statik elektrik olustumasını engellemek için toz topak oşubu temilzi,mis olsun,fanları cıkar teker tkeer temizle -spyware -adware fln araması taraması yap -defrag -ses kartı+ekran kartı driverlarını güncelle+yeni bios versyonunu bul((böhğ)) çözülmesse,sorun donanımsal -ramlerin birbiriyle uyumlu değilmi? aynı frekansta olmalılar,ikisde 333mhz olmalı,örneğin -güç kaynağın yetersiz-yada anakartın artık meftalığa yaklaşmış,yeni bir güç kaynağı al,markalı olsun,yüksek wattlı olsun :) [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 12:57 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ısı ısı ısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Abi aynı hata bendede var ve ekran kartımda ATI Radeon x700 ya nası düzelcek bu deliricem kaç gündür help meh driverıları güncelledim omegada denedim hatta.biosla alakası olabilirmi ısıysa nası bi çözüm olabilir. helpp mheaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bütün ayarları en aşaa çekin antialiasingi x1 yapın windowed oynayın temiz olsun. hala aynı hatayı verıomu haber verin. [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 13:42 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 benimkide arada kitleniyor ekran donuyor vs vs vs kendi adıma ben sorunumun ısı olduğunu buldum dün akşam bir kitlendim restart sonrası cpu 67 derecede idi aha dedim yaz geldi havalar ısındı doğal butür hatalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 sistemi kendim kurdum ve bütün parçaları göz önünde bulundurarak o zamanın şartlarına göre 480 W TAGAN aldım kasa içerisinde 15 tane hava filtreli fan var biraz takıntılarım var , haftada bir temizlerim filtreleri , kasa içerisinde en ufak bi toz bile yok Isı sorunu yok @Gangren evet ekran kartım ATI en güncel sürücüleri çektim SP2 değildi windows, yamaları tek tek seçmiştim şimdi sp2 yaptım galiba takılmıyo artık , 5 10 dakka geçti bişi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 o kadar sinir bozucu birşey ki bu ... sp2 den sonra 20 ila 30 dakika arasında kapanıyor oyun yani ilerleme var xp için çıkacak ileriki service pack lerle oynama zamanımı uzatabilirim .... window mod deniyeyim birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bişi sölemedine göre hala oynuosun herlade :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 window mod açtım oynadım oynadım az önce window mod açıp maximize dedim takıldı artık iyice delirdim video options dan tikleri tek tek kaldırıp öyle çözmeye çalışıyorum maximize etmedim window mod da , level of detail i kaldırdım şimdi birde öyle deniyorum yine takılırsa bi tik daha kaldıracam zaten sinirden oyunu kapatmışım foruma moruma da bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar