Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 eee? böyle şeylere takarsan manyarsın kısa sürede d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 tostumu yedim geliyorum gibi bişi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Bence senden daha fazla ilgi bekliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 tarık akan gelip papatya böcek arasına yatıracak kızı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ne var ki kızın şarjı bitiyous merak etme die aramıs... Sende ciddi psikopatlık sezdim birden.. aman diim böle kıskançlıklara lüzum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bende piknik istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: Keşke benim kız arkadaşım da bana haber vermeden pikniğe gitse... yalnız gördüm seni ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Nerede piknik yapıldığıda önemli tabi.. Sakıncalı yerler malum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: tostumu yedim geliyorum bu lol. @_mikael_: +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yalnız abso git yanına demiş de, bazı kızlar da var ki arkadaşlarıyla erkek arkadaşlarını aynı ortama sokmaktan kaçınıyolar fobileri var falan. dikkat etmek lazım böyle komik kızlardan uzak durmak lazım. bonepartın dediği gibi "haberin olmaa zyne". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 of. ben mi çok rahatım sizler mi aşırı paranoyaksınız. absolut yazmış işte. daha ne. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 eha aslında normal kızlar böle davranış sergiler ve erkeklerden de aynısını bekler sanki nerede oldunu söleyince daha güvende olucakmış gibi ya bu bölede olmaz kendiliğinden oluşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 acik hava carpmasindan sudan cikmis baliga donmustur o kiz su saatte, 6 saatte neler olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 kavgada söylenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Ben olsam ben de tırsarım arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 beyler bayaa abartmışsınız yahu.. haber vermeden gitmesi kötü tabi ben delirirdim gerçi. ayrıca @abso hastanız abi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Ben olsam artan yemekleri isterdim ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 @Werewolf; dusmana yapilmaz bu :D Ne hasanmis arkadas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 abi abso yasitimiz olsa takılırdık cok fena ya ehuue. bi kere paintball oynayabildik anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Gayet acik piknikteymis merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 hiç haber vermediyse daha onceden, yanlıs bi tutum yani bianda piknie gidip ben piknikteim demek. bana yapılsa kızarım, trip atarım, madem plan var öle bişi, plan aşamasındayken arasaymış yani gittikten sora aricana. ha bak aramıs en azından ne guzel diyenlere de guluyorum yani, siz iliskinizi baya seviyeli olarak yasıyosunuz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bu işte bi terslik seziyorum. aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 video süpermiş +rep. bişi olmaz yahu piknik bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 @Werewolf ayni video geldi aklima ama hatirlayamadim, tinergy bu olsa gerek =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 kız merak etme diye aramış arayıp bulamazsan o zaman laf edersin kavga edersiniz diye belki ne bilim kötü bişey yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar