Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga Hazırlıkları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir elimizde enerji topu var kasılmış kolumuz kaslar celik gibi yüzümüzde sinirli bi ifade cenimizi kasmış bekliyoruz,

laikin diğer kol ve bacaklar sanki hamamda kebap yaparcasına rahat sakin.

mesela bu olmuyo.
Mesaj tarihi:
bariz oturuyo abı geriye zıpladığını belirtmek icin uzuvların öne doğru uzanması gerekir daha doğru öne doğru salınmış olması.

bide bacaklar gerilmemiş nasıl zıplıyo böle,

mesela bu olmaz
Mesaj tarihi:
Hakkaten benim de aklım direkt rasengan geldi.

Dragon da, Alien-Dragon olmuş.

Güzel bence ciddi ciddi bu işle uğraşmanız, eleştirilere önem verip özveri gösterirseniz çok daha güzel şeyler çıkar gibi geliyor, kolay gelsin.
Mesaj tarihi:
rasengan bozması değil adamın elektrik gücü var yani :S yapıcak bişi yok :)

saol evet eleştirilere önem veriyoruz ona göre şekillendiriyoruz elimizden geldiğince :) teşekkürler
Mesaj tarihi:
:D benim aklıma ilk chidori geldi zaten :P nese uğraşıp başka animelerin saldırılarını hatırlatmamaya çalışcaz inş :D ama her türlü hatırlatır sanırım :D
Mesaj tarihi:
ejderha bu ejderjaya benzer ^^ elimizden geldiğince değişik yapmaya ama orjinaline bağlı kalmaya çalıştık ^^ . Yu gi oh ejderhası da blue dragon a benziyor wizardstan o zmn :P
Mesaj tarihi:
sende haklısın 3 gun once samurai champloo yu bıtırdım ana karakterlerden "mugen" bariz covboy bebop tan "spike "
(evet bılıyorum ıkı serının yonetmenı aynı kısı)

yani benzeyecek tabii aslında bu benzetme olayı bızım tv ve sınamamızda kaynaklanıyor olabılır adamlar dısarıda ne gorseler
dırek bıze uyarlayıp yedırmeye calısıyorlar senelerdır su dızı sudızıye benzıyor bu fılm surdan araklama dıye otekı berıkının kopyası modunda oldugumuz ıcın bıze sana aynı seyı yapıyoruz takma sen bızı
Mesaj tarihi:
olur o kadar manga bu :P

(gözler biraz değişik olsaymış, aynı lost'taki ethan diyecektim :P )

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:38 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Yaptığınız çalışmayı çok takdir ediyorum. Ama bu gerçekten daha iyi olmanız için bir eleştiri: Anatomi, özellikle kol anatomisi çalışın.
  • Yeni Oluştur...