BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 karakter tam bir x-men hayranı manga da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 bir elimizde enerji topu var kasılmış kolumuz kaslar celik gibi yüzümüzde sinirli bi ifade cenimizi kasmış bekliyoruz, laikin diğer kol ve bacaklar sanki hamamda kebap yaparcasına rahat sakin. mesela bu olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 aslında geriye zıplamış havada duruyor :D bende ilk orayı sorun ettim ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 bariz oturuyo abı geriye zıpladığını belirtmek icin uzuvların öne doğru uzanması gerekir daha doğru öne doğru salınmış olması. bide bacaklar gerilmemiş nasıl zıplıyo böle, mesela bu olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 evet biliyorum zaten dedim çizen kişiye düzeltcekti bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 kafasınada vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 arkadasin elindeki rasengan bozmasi top huzursuz etmedi deil hane beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Hakkaten benim de aklım direkt rasengan geldi. Dragon da, Alien-Dragon olmuş. Güzel bence ciddi ciddi bu işle uğraşmanız, eleştirilere önem verip özveri gösterirseniz çok daha güzel şeyler çıkar gibi geliyor, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 rasengan bozması değil adamın elektrik gücü var yani :S yapıcak bişi yok :) saol evet eleştirilere önem veriyoruz ona göre şekillendiriyoruz elimizden geldiğince :) teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 elektrikse chidori daha iyi gider ^^ [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 :D benim aklıma ilk chidori geldi zaten :P nese uğraşıp başka animelerin saldırılarını hatırlatmamaya çalışcaz inş :D ama her türlü hatırlatır sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Er çizimi :P Çizgi roman / manga nın adını Shade koyduk bide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Buyrun kapak hazır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 kapağa bakınca ortadaki eleman sanki her an dark side a geçebilirmiş gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 hayırlı olsun kızma ama dragon "yu gi oh" dakı "blue eyes" e benzemıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ejderha bu ejderjaya benzer ^^ elimizden geldiğince değişik yapmaya ama orjinaline bağlı kalmaya çalıştık ^^ . Yu gi oh ejderhası da blue dragon a benziyor wizardstan o zmn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 sende haklısın 3 gun once samurai champloo yu bıtırdım ana karakterlerden "mugen" bariz covboy bebop tan "spike " (evet bılıyorum ıkı serının yonetmenı aynı kısı) yani benzeyecek tabii aslında bu benzetme olayı bızım tv ve sınamamızda kaynaklanıyor olabılır adamlar dısarıda ne gorseler dırek bıze uyarlayıp yedırmeye calısıyorlar senelerdır su dızı sudızıye benzıyor bu fılm surdan araklama dıye otekı berıkının kopyası modunda oldugumuz ıcın bıze sana aynı seyı yapıyoruz takma sen bızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ortadaki amcam biraz dengesiz olmuş gibi, özellikle çene kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 olur o kadar manga bu :P (gözler biraz değişik olsaymış, aynı lost'taki ethan diyecektim :P ) [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:38 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Şöle bir kare paylaşayım hazırlıklardan ^^ . Ateş klan sancak taşıyıcısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 kapağı gördükten sonra çizerin daha hazır olmadığını düşünmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 hazır varsa alabilir miyiz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 şey sorucam, grafiti tarzı yazıda tam olarak ne yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Yaptığınız çalışmayı çok takdir ediyorum. Ama bu gerçekten daha iyi olmanız için bir eleştiri: Anatomi, özellikle kol anatomisi çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Shade yazıyor bende okuyabildiğimden değil yukarda kopya verilmiş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar