Sailor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 cubase çalışıyor galiba ama crack i çalışmıyordu lol crack zaten kendini driver olarak falan tanıtıyor, ondan sorun çıkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Cubase'in 64 bitlik versiyonu çıktı mı? Pro Tools hala 32 bit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yoo 32 biti kuracaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 32 bitlik yazılımları xp servis pack 2 ye uyumlu yapınca sorun kalmıyor.dosyayı sağ tıklayıp özelliklerinden hallediyosunuz falan. neyse ben vistayı kurdum herşey güzel giderken birden dvd romu görmedi salak. yeniden baslattım falan olmadı biosa baktım görüyo aygıt yöneticisinde sarı ünlem var kaldır kur diyorum hatalı diyo. sys dosyasınnı yenileyim diyorum zaten kurlu diyo falan. bide kurudugumda otomatik update yapmaya basladı ben o arada o update yaparken oyunları programları kuruyorum restart atmıyodum hepsi beraber kurulsun bi saat yeniden baslat dur yapmiyim diye neyse yapıcagım şeyler bitti updatelerı bitmişti zaten.yeniden baslattım bi baktım dvd rom yok işte. acaba diyorum updateleeri yaptıkta korsan diye bi şey mi yaptı :s dayanamadım gittim eski xp me döndüm. belki başka zaman vistacım. ha bu arada 64 bitin tr windwoslarda işe yaramadıgını duydum daha dogrusu işletim sistemi ing falan olursa patchlenebiliyomus ama ben önceden denemiştim mesela sisteminiz dil desteklemiyo demişti olmamıstı. ne bilim belki tr içinde cıkmıstır bi zamazingosu ama ben bilmiyorum bilen varsa da +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Efectleri dsp hallediyor zaten - şu anda 64 bitin üziğe tek faydası daha çok ram kullanımından kaynaklanan daha büyük samplelar üretilebilenecek olması (ben daha görmedim ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 64bit xp bulamadım ben zaten hiç bi yerde, ingilizce kullanıyorum. benim bir sorunum yok. vistanın da kopya diye dvd romu görmemezlik edeceğini sanmıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Efekt değil bahsettiğim; toplamda 400 gb ı bulan bir senfonik sanal enstrüman harikası :D İki hard disk isteyen canavar program. 64 bit işte o zaman çok işe yarayacak çünkü Logic EXS ya da Gigastudio gerekli sampleları ram e yüklüyor. OS X te zaten sorunum yok. Ama x64 de olursa tadından yenmez. Bu arada tavsiyeleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar, benim için ingilizce türkçe farketmez, x64 e doğru gidiyorum o zaman. 16 gb ram'le neşeli günlere teeeeeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ben kullanmıyorum artık pek sampla falan ama, bestelemeye adadım kendimi - midi bırakıyorum herşeyi; 32 bit yazılımlar da 4 GB'den fazla ram kullanamaz. Şu anda windows tabanlı 32 bit yazılım (işe yarar) olmadığından geçmen hiç bir işine yaramaz. Sonar var bir işte 64 bitlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Ben Pro Tools ile birlikte geçeceğim. Eğer Sonar kullanmayacaksan sende kullandığın yazılımın 64 bit versiyonunu beklemelisin. [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 12:04 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Yarayacak çünkü bende xp 4 gb bile görmüyor, EFI boot sağolsun, 2 gb ram le sınırlıyım 32 bit xp de, o 2 gb ın bir kısmını sistem zaten yiyecek, hiç bir anlamı yok o yüzden. 4 gb çok iyi bir değer her program için, 2 3 program açılır, her birinde farklı enstrümanlar açılır, süper ötesi yine. 2 gb kısıtlamasıdan çok çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 64 bitte çoğu oyun çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 teyy teey ortaokuldayken arkadaşla konuşuyoduk, demiştim ki: Ben: olum babama söledim "benim bilgisayarı 16 MB ram yapalım artık" diye. O da gitti benim 8'in üstüne bi 16 daha getirdi. Şimdi Need for speed II deli gibi hızlı çalışıyo. Başkası: Ohaaaa olum naapacan o kadar rami be?! Ben: hehe :D [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 13:19 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar