Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 skirmishten puan gelmezki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Vent olmadan ciddi arena yapmak çok zor. Abso lock oynuyorsun sanırım 2v2 için çek yanına disc yada spriest ağlatın adamları (ama vent/ts şart) Şöyle baktığın zaman gerçekten bu 2li felaket op... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ben gelir demedimki. tanıdıın önemi yok derken çok random birini alıp takım kursan normal maç yapsan manasında dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 kayıtlı takım olmadan puan ve rating gelmez adı üstünde practice. PS: prd 1. sayfanın son mesajını en son mesaj olarak algıladım. [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 13:29 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar