Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstekler

Voys

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yav kaç kişi olacaz zaten kursun işte acc başına ada 2 ev falan diye sınır olsun ya da mesela bu ucuz evden yararlanan başka ev kuramasın vs

ya da serverın kurulkdugu ilk ay falan sadece gecerli olabilir mesela böylece sonrada dısardan alım olsa bile 34567 tane ev olmaz. ama ben yine ede çok ev olması gibi bir sorunun oalcağını sanmıorum ilk dediğim şekilde bir kısıtlama olursa.

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 20:21 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
abim şimdi 120k para kasan adam(normal small house fiyatı bu) gidecek britin her tarafına çapulcu small house koyucak o yerler dolucak, bütün britteki evler o adam ve kankalarının olucak. servera 1 gün geç başlıyan adam hayvan gibi dezavantajlı olucak.
Mesaj tarihi:
e acc başına sınır gelsin diyorum o ucuzdan yararlanan için. orda ev kurdu diye özel bi avantajı olcak diye bişi yok ki. olsa bile servera erken başlayanın biraz avantajı olması mantıklı bişey.
Mesaj tarihi:
said:
Dev, 13 Haziran 2007, Çarşamba - 14:55 tarihinde demis ki:

süperkorku abi. bir de unutmadan;

-Aptal uptal rengarenk robelar , silahlar , cartlar curtlar olmasın

Katılıyorum.
Mesaj tarihi:
rp de yok, oyuna girip merhaba kadim dostum falan dolaşmam ben. yarımızdan çoğu'da dolaşmaz. pvp yapıp ardından geyiğini yapmak için oynayacak herkes
Mesaj tarihi:
* Level sistemi gibi uo'nun cılkını çıkaran abuk subuk şeyler kesinlikle olmasın. Mümkün olduğunca sade olsun.

* 7x başlanmasın. Ama skill artışı kolay olsun, yada zor olmasın en azından.

* Hesap başına en fazla bir yada iki karakter olsun.
  • Yeni Oluştur...