Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Liseli Öğrencilere Af

SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

Direk Copy/Paste yapmıştım ama çok sorunlu çıktı ben kısaca yazayım bari. Bu sene lisede 2 zayıftan fazla getirenler de borçlu olarak bir üst sınıfa devam edebileceklermiş. Önceden 2 ders limiti vardı şimdi yok. Nedenide hem aile için hem de devlet için masraf olmasıymış bu öğrencilerin. Bir de devamsızlıklara af çıkmış, öğrencilerin başarıları hesaplanırken devamsızlıkları göz ardı edilecekmiş.

[ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 23:59 tarihinde, SpiderS_DangeR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe
Iste o mantik yuzunden bundan 10 sene sonra OSS kalksin, herkes uni'ye gitsin... Daha bi 10 sene sonra da uni'de kalma kalksin, herkes 4 senede bitirsin olacak...

Lise zorunlu degil kardesim. Gitmeyin...

O karar da nufuslu birinin cocugu sinifta kalinca oluyo... Her sene illaki birinin tanidigi sinifta kaliyo...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence iyi bir şey değil. mesela annemden örnek vereyim (edebiyat öğretmeni kendisi), diyor ki, can diye bir öğrenci var, hem hazırlıkta 1 sene kalmış hem de 1. sınıfta 1 sen kalmış. okulun baş belası, tüm potaları kırmış, araba camlarını indirmiş sürekli kavga çıkaran bir tip, bu sene de kalıcak da kurtulucaz diyor annem. o şimdi geçti mesela..
Sosyal ağlarda paylaş

haha ^^. yalan mı söylüyorum bir sürü gereksiz insan barzo şu bu sınıf geçicek.. ben ders çalışmışım ortalamamı yükselteyim diye o kadar uğraşmışım. adam bütün sene yatmış 0ları almış veya 80 gün okula gelmemiş.

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 11:42 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...