eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 nocom :D sataşmayı bırak yeter süper transfer yaprık belki de bunun sayesinde sizinkilerde iyi bi adam alcak sidik yarışından [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 00:31 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 yaw takılıom sizde biliosunuz bunu. ama carlostan adam olmaz bu yaştan sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 tuncay meselesi kesin mi yahu? hürriyet hala 2 güne kararını vericek diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 abi bu adam 2 gun once reali ipten cekmedimi daha ? biraz arastır yahu dediin adam gelmis gecmis en iyi sol beklerden biri lutfen biraz dusunde soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 biliyorum biliyorum ama olur sen merak etme seneye o cevabı verecek ben susyorum 40 mtden çakıcak size edit: ya konusuyor işte ya sırf kıllık amacı ama o da görüp susucak [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 00:38 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 tuncay kesin abi hürriyet de gecti haberi heryerden altyazı giriolar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 rakının, boğazın, kızların tadına baksın, ondan sonra görürürm ben sizi. yolda millet görünce omuzlara alsın, her gittiği yerde dubai kralı gibi karşılansın sonra konuşuruz bunları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 adam çok profesyonel bi herif real madridin o 100bin kişilik stadında ona özel parçalar bestelendi sapıtsa öyle sapıtırdı adam o kadar profesyonel olmasaydı futbolu çoktan bırakırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Madrid'in stadı 100 bin kişilik değil ki :) Ayrıca her topic Carlos muhabbetine döüyor bari Tuncay'ın transferinde konuşmayın be Carlos'u.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 düz söyledim ona yakın bişey eskiden o kadar alıyormus uefa standarlarına koyunca 80 civarına inmiş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Kapasite 80.354 miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 sölemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Kulübüne hiç bir şey kazandırmadan giden futbolcudan nefret ediyorum,sözleşmeni yenile bir sene daha oyna ondan sonra eğer iyi futbolcuysan gene seni alacak takım çıkar..Tuncay Fenerbahçe tarihine adını altın harflerle yazdıracaktı ama bu saatten sonra benim ve bir çok Fenerbahçe taraftarı için bir hainden farkı yok..İnş bir daha kulübün kapısından bile geçmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 +1 Katılmamak elde degil neyse bi tuncay gider 10 tuncay gelir ( iki forumla gidip geliorum ole kalmıs ) :) [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 03:11 tarihinde, Quardon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 hehe +1907 antu mu ya burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 said: nileppezdel üye [şikayet et] § 13 Haziran 2007, Çarşamba - 00:05 [ özel msj ] middlesbrough çıkış yapmak için çok iyi takım ki o parayla yani gitsin bi zahmet. Önemli de bi oyuncu olabilir o takımdanil 1.si tuncay ın atlama taşına ihtiyacı yok 2.si nil bernebau 103bin kişilik ve avrupa nın en büyük stadı hemde oturma kapasitesi futboldan çakmıyon konuşma.bide bu tuncay salak kariyeri başlamadan bitecek evrupada göreceksiniz 2 sene sonra gene fb de emin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 tuncay 5 senedir bildiğimiz tuncay. insan azcık geliştirir tekniğini falan, gider real madridde oynar. ama yok. m'boroda yaşlanır gider artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 tuncaya o para çok bile :D bence de yalan olup gelme ihtimali yüksek,hiç sevmezdim zaten şimdi fenerliler de sevmio tuncayı oh ii oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Hayatının hatasını yapmış.. Bidaha yavaş görsün Şampiyonlar ligini orda.. Demek ki bu adamın amacı kariyer falan degil para peşinde koşuyomuş.Akıllı bir kulup bu adama 2.5milyon pound gibi uçuk bir rakam zaten vermez.Otur iki kaset izle bu cocuk premier lig'de falan oynayamaz. Tuncayın ya Italya ya da ispanya'ya gitmesi lazımdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Premier Lig 'de oynaması gerçektende zor. Tuncay her ne kadar iyi bir topcuda olsa ciddi fizik dezavantajı var. İngiltere 'de ezilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Fizikten önce belirli bi teknikte yok. Bazen sacma sapan hareketler yapıyo bazen güzel goller atıyo. Orda kanat falan oynatırlarsa 1ayda gönderirler. Nerde oynicak cok merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 iyi oldu iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 tuncay giderse aptaldır milana falan gitse neysede.ben burda fenerde oynardım o nun yerinde olsam.formam garanti para sorunu da yok 3-5 kurus fazla veriolar diye gitti.1-2 seneye geri döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ben basarılı olacağına inanıyorum umarım en iyisi olur onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 biryerlerde okuduydum tuncayın beyni yıkanmıs demiş bir yonetici ( başkandır belki) valla yıkanmış da temizlenmemiş yeterince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar