Fin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 karakterler yaklastıgımda hp barları üstlerinde gözüküyor interface optionstan reset tutorials denedim düzelmedi help plax [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Yanlış hatırlamıyorsam " V" ye basınca düzeliyordu o.Yanlış hatırlıyo da olabilirim tabi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 yok imkanı yok V'de macrom var bişey olsa bugune kdr olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 shift+v --> friendly targetlar v --> unfriendly targetlar [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 00:14 tarihinde, mulgear6 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 V deki makroyu kaldır bence. çünkü o barlar V tuşunun şeysi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 aa thnx oldu :o raidde anlatamadım derdimi :p shift v düzeltti ehu nasıl basmıssam shift+v [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 00:15 tarihinde, Fin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Ben çok basıyorum Shift+v ye Örn: Bütün çantaları shift+b ile açarken zart elim kayıyor direk shift+v :D Böyle bişi olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 key bindingsten show name plates i değiştirerek ayarlanabilir hangi tuş olucağı, bende nokta mesela ve açık tutuyorum hep. interface optionsta "altında enemy castbarıda göstersene" diyince meleede falan kullanışlı oluyo veya magele arcane patlatırken hplerini görüyorum falan ek: friendly olanı healer deilsek pek işe yaramaz heralde ,galiba ondan bahsediyomuşun neyse key bindingste onunda makinası var :D [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 08:48 tarihinde, Mirluin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Ben V'yi ToEP'e ayarlamıştım, sorunsuz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 V / Shift + V ikiside macroda :D Yannız bu görüntü pvpde çok işlevsel castler o barlarda görünüyor.Target to target ... N yerine kullanılabilir yada en azından bir alternatif olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar