ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Ulen. sonunda bunun olacağını biliyodum.. Uykusuzluk + Fazla Anime+ Fazla Film+Fazla oyun.. Gözlerim sürekli acıyor , çapak yapıp su akıtıyor. Yarın sabah ilk işim doktora gidip yeni bir gözlük(aylar önce kendiminkini kaybettim) ve alerji damlası almak olucak.. siz siz olun , uyuyun , sürekli anime izlemeyin , animeden sıkılınca filme veya oyuna geçmeyin ve hayatınızı uykusuz bir biçimde ekrana bakarak geçirmeyin.. Gözleriiiim... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 sadece gözün acıyorsa iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ya başım da ağrıyor çok hafif gözden kaynaklı ama gözlerimin yanında onu es geçiyorum resmen.. Pc başındayım bi de hala öküzlüğe gel.. Napsam ki başka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 kedini getir bize! hava almış olursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 peki.. "-.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ya diyorumm sana yapma kzııyorummm kendine böle işkenceee birazcık normaall lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Bence kimse anime izlemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ben peki ? ben de mi izlemiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 gözlerini kapatarak izlersen acımaz hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Kimse izlemesin. Yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 IZLEYIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 izlemeyene döve döve izletin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 adult bölümümüz varken kim anime izler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ben izlemem ayrıca İZLEMEYİN ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 anime izlemek sanattır..izlerken gözünüz ağrıyorsa bilemicem...4 günlük nerd halim var anime eşliğinde! bulaşmayın gözüm de ağrımıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 eheh uyuyakalıp doktora gitmeyi unuttum süperim..Neyse bugün bleach izliyim yarın giderim doktora .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 okul mokul yokmu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 neyse gittim doktora bir şekilde.. kadın alerji-hipermetrop-astigmat ve fazla bilgisayar dedi..3 tane damla verdi ağlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Hentai ftw!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Baybıl blek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 yine iyimiş ya vida taksaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 jlsşkdfgşlpalsşkdfjgasdfljasdgfkjlasghdf Cüce, geber git emi lakjsdgfkajsdf. Burda yarıldım ya offfffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar