Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FM Yayın Çizelgesi

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Sensible:

said:
Yayınlar, WJ kadrosu, Program saatleri vb tartışmalar için bu topic kullanılabilir. Yayına girenler + istek vb için ise diğer topic kullanılabilir.

Penth :

Asıl WJ listesinde bulunup da suan çizelgede yer almayanlar, hangi gün ve saatlerde müsait olduklarını, özel mesaj ile bildirirler ise çizelgede yer bulacaklardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
çalındığında 3kişiyi zor geçiyo ondan millette oturup playlist hazırlama isteği kalmamış olabilir..
hatta yukarıya radyo bannerı koyulana kadar müzük yok şeklinde boykot falan yapsak kimse sallamıcak durumda öle sölim :D
ben çizelge yapılırken bilgisayarım bozuk olduğundan ve sınradan bir türlü yeni çizelge gelmediğinden elleşmiyorum pek ; ama gecenin garip saatlerinde kendim dinlerken millet de isterse dinlesin stili yayın yapıyorum bazı bazı.

hatta sana da sorayım :

400gb externalın var, 150si müzik.Normalde dfx li windows media player kullanıyorsun sonra ses kalitesini ve performansını sevmediğin winampi açıp , downloadlarını ve bilimum internet aktivitelerini kapatıp 30dakka kadar playlist hazırlamaya uğraşıyosun 1saat yayın yapıyosun tek dinleyen adam var o da yanında oturuyo ertesi gün üşenmeyip bu işlemleri tekrarlar mısın yoksa "aman bea" diyip windows media playerdan kendine çalıp bu sırada download ve diğer internet aktivitelerini mi yaparsın ?
Sosyal ağlarda paylaş

Darq haklı,
Dinleyenlerde geyik varsa dinliyo, oo abi şamata var dinleyelim olayları oluyo.

Yaz tatılınde mıllet dıye dusunsen degıl, forum aktif yeteri kadar.
Wjler calmıyor denılıyor onlarda tatıle gıdıyor. Ben gıderken kendı yayın saatlerımde baskasını yerıme bırakıyorum. Onun dısında elımden geldıgıdne yayın saatlerınde calıyorum ama ınsanlar dınlemıyor bunun baslıca sebeplerınden biri radio bannerı yok. Insanlar haberdar bıle olmuyor muzık bolumune gırıp topici gormeleri gerekıyor zira haberdar olmak ıcın.
İnsanlar muzıge doymuş, kendı mp3lerini dinliyorlar mantıgı yanlış. Radyo bu sonucta yenı tadlar yenı muzıkler kesfetmek yada sevdıgın tarzdakı sarkılardan ıstek vermek gibi aktiviteleri olan bişey. Bunun dısında calanlar da sızle aynı forumu paylaşan şahıslar. Pati RADYO en nihayetinde.

Diger bi konuda playlist hazırlamak, her yayında farklı şeyleri calmakla urasan zaman ayıran emek harcıyan wjlerin kımse tarafından dınlenmıyor olması tamamen yukarıdakı nedenlere baglı.

Yeni sistemi beklemek zorundayız sanıyorum kı bazı koklu degısıklıkler olması ıcın. Aklıma baska cozum yolu gelmıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...