Sensible Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 1.5 saat yayın yaptım kimse dinlemedi :( radyo yalan oldu galiba biraz [ Mesaj 18 Haziran 2007, Pazartesi - 21:14 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 haberimiz yoktu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Süper oldu radyo kadrosu , blues'dan alternatiften death metal'e kadar herşey var :) Tunca bol bol istek yağmuruna tutulacaksın benim tarafımdan , hazır ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Inan, hadi senin basin kel de benimki de kel mi be abi? Niye yokum olm listede? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Öeh be hala metallica mı çalıyor :) Değiştirin artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Sensible: said: Yayınlar, WJ kadrosu, Program saatleri vb tartışmalar için bu topic kullanılabilir. Yayına girenler + istek vb için ise diğer topic kullanılabilir. Penth : Asıl WJ listesinde bulunup da suan çizelgede yer almayanlar, hangi gün ve saatlerde müsait olduklarını, özel mesaj ile bildirirler ise çizelgede yer bulacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 E attim ya guzelim ben sana. Bi daha atayim, burokrasiye takildim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 abi 2 saat fistan nedir ya. ıptıs cıstaktan beyin mi kalır insanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ? [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 16:44 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 pardon yanlış konu [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 17:06 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 fistanıma laf yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ilk mesajımda da yazdığım gibi, teknik olarak mümkünse keşke banner gelene kadar sabitlense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 bu şarkııı süperrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Abi ne zaman açsam radyoyu boş kimse yayın yapmıyor heralde. Testteyken bile çok daha fazla çalan oluyordu. Tamam yaz tatilindeyiz falan da bari yerine geçici wjler alınsın. Hasret kaldık radyomuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 çalındığında 3kişiyi zor geçiyo ondan millette oturup playlist hazırlama isteği kalmamış olabilir.. hatta yukarıya radyo bannerı koyulana kadar müzük yok şeklinde boykot falan yapsak kimse sallamıcak durumda öle sölim :D ben çizelge yapılırken bilgisayarım bozuk olduğundan ve sınradan bir türlü yeni çizelge gelmediğinden elleşmiyorum pek ; ama gecenin garip saatlerinde kendim dinlerken millet de isterse dinlesin stili yayın yapıyorum bazı bazı. hatta sana da sorayım : 400gb externalın var, 150si müzik.Normalde dfx li windows media player kullanıyorsun sonra ses kalitesini ve performansını sevmediğin winampi açıp , downloadlarını ve bilimum internet aktivitelerini kapatıp 30dakka kadar playlist hazırlamaya uğraşıyosun 1saat yayın yapıyosun tek dinleyen adam var o da yanında oturuyo ertesi gün üşenmeyip bu işlemleri tekrarlar mısın yoksa "aman bea" diyip windows media playerdan kendine çalıp bu sırada download ve diğer internet aktivitelerini mi yaparsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Darq haklı, Dinleyenlerde geyik varsa dinliyo, oo abi şamata var dinleyelim olayları oluyo. Yaz tatılınde mıllet dıye dusunsen degıl, forum aktif yeteri kadar. Wjler calmıyor denılıyor onlarda tatıle gıdıyor. Ben gıderken kendı yayın saatlerımde baskasını yerıme bırakıyorum. Onun dısında elımden geldıgıdne yayın saatlerınde calıyorum ama ınsanlar dınlemıyor bunun baslıca sebeplerınden biri radio bannerı yok. Insanlar haberdar bıle olmuyor muzık bolumune gırıp topici gormeleri gerekıyor zira haberdar olmak ıcın. İnsanlar muzıge doymuş, kendı mp3lerini dinliyorlar mantıgı yanlış. Radyo bu sonucta yenı tadlar yenı muzıkler kesfetmek yada sevdıgın tarzdakı sarkılardan ıstek vermek gibi aktiviteleri olan bişey. Bunun dısında calanlar da sızle aynı forumu paylaşan şahıslar. Pati RADYO en nihayetinde. Diger bi konuda playlist hazırlamak, her yayında farklı şeyleri calmakla urasan zaman ayıran emek harcıyan wjlerin kımse tarafından dınlenmıyor olması tamamen yukarıdakı nedenlere baglı. Yeni sistemi beklemek zorundayız sanıyorum kı bazı koklu degısıklıkler olması ıcın. Aklıma baska cozum yolu gelmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 eh o da doğru tabi. Yeni sistem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 oyle zaman geliyor ki gece 5te 5 kişi dinliyor, 20'de yaptigim yayıni 0 dinleyici ile kapatiyorum. banner istiyoruz dyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 aa radyo varmış haberim yok inan ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 horace sizin gibi gençleri pistlerde görmek istiyoruz..yayın yapmayıp sonra yapmaya çalışıp dert anlatanla dalga geçmekle nereye kadar sorarım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 tepedeki radyo şeysi çıkmadan olmaz bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ben dalga geçmiyorum ki ciddiyim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 nası cıddısın ya? wj listte nickin yazıyor. haberim yokmu dıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 evet tepede radyo olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 evet o derece. henüz bi yayın yapmışlığım yok. sanırım benim öküzlüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar