Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Araba topiğinden birine bakarken çıktı;ilk önce Spamsal reklamlardan sandım fakat sanırım Doğru diyorlar :] En azından Benim hattım Amerika aramalarına açık değil.İmkaanımda yOk Birisi arasın,desin..Belki gerçektir...Gerçekse alırsınız Tatili (%70 gErçek) (Tatili kazanan bana bişi alsın gittiği yerden :P) NOT: 10 DAKiKA içinde ACiL OLARAK aranması gerekiyormuş :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması]XTR TEST ViDYOSU:Click
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 olmaz öyle şey. bi yerinden keisn sokuyorlardır parayı.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 baktım ama o riske girim 100milyar telefon bayılmaya değmez.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 ehe[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması]XTR TEST ViDYOSU:Click
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 internetten bişey kazanan insan görmedim ben.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 buyrun bu adreste işte abi herkes girip bakabilir buna. :DNot: adamlar kekliyor ve büyük ihtimalle telefondan falan alıyolardır parayı. [hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. [Bu mesaj Solonor tarafından 04 October 2003 01:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: BonePART, 04 October 2003 01:10 tarihinde demiş ki: yazısssssssssssssssss imza yapabilir miyim. :P (ama harbi yazış yani.:))[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Az önce banada bi sitede beleş access kazandınız hemen tıklayın girin ahanda şifreniz gibi bişey çıktı tepedeki linke baktım sie dedim kapadım[hline] V ò d à n ICQ : # 651567
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 eh...o zaman bye bye tatil :p Yaşasın KEklik :P Ayrıca buda var :[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması]XTR TEST ViDYOSU:Click
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Arkadaşlar ben bahamalara gidiyorum görüşmek üzere...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 ehe yannıs porchenin resminin oldugu sayfadaki o pencere kimde çıkıyO? ehaeu :) Birde adamlar bayağı uzun bir yazı çıkardılar; ip based bilmem ne bilmem ne...bayağı bişi yazıodu,"hadi lan" diyip X ledim... ne biliiim içimde kaldı şşööööle bir gerçek olsa felam diye ... offf of.. Elin gavuru mayami felam dağıtır..biz otururuz bizim ovada..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] XTR TEST ViDYOSU:Click
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 hadi arkadaşlar pamuk eller cebe. mumi'yi miami'ye götürcez..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var)
capul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Bana da geçenlerde aynısı çıktı.Soona o çıkan conf. numberı aldım bi ümit diye de BÜYÜK ihtimal yazış.Eğer alırsan parayı söyle,o zaman ben de benimkini alırım :)
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 porche'nin olduğu sayfada bana da çıktı aynısı ne şanslıyız dimi :-) veya biri bizi kekliyor[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ohoo bana milyonlarca çıkıyo böle yok 9823725647354. kaçıncı zxiyaretçisiniz 2 yat 3 araba kazandınız bilmemne die[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 benim annem aramis 8 dakka konusmus anne ne yaptin falan dedim telefon faturasina yansimayinca mutlu oldum, ayni firmaysa aramak bedava ama size sunulan tatilden yararlanmak icin 400$ kaporo yatirmaniz kazim gibi bisey deince annem kapatmis[hline]
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 said: fedaykin, 04 October 2003 02:22 tarihinde demiş ki: porche'nin olduğu sayfada bana da çıktı aynısı ne şanslıyız dimi :-) veya biri bizi kekliyor[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ eheheh 2. secenek :D ama heveslenmesi bile süfer bişi *!Mayami Hayallerine dalar* Tatil,Deniz,Kum,güneş,at,avrat,silah...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] XTR TEST ViDYOSU:Click
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 [b][i]*çantasını hazırlar*[i][b] hawaii [Bu mesaj Apache tarafından 05 October 2003 12:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Son 5 dk deil son 5 yıl olsa hatta biz sizi aricaz kapınıza gelip alıcaz deselerde gitmem Napıcan hawaide kum tuzlu su sürfçü gençlik vs vs He ama deseler İskandinavya turu hemen giderim[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır
Öne çıkan mesajlar