Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Araba topiğinden birine bakarken çıktı;ilk önce Spamsal reklamlardan sandım fakat sanırım Doğru diyorlar :] En azından Benim hattım Amerika aramalarına açık değil.İmkaanımda yOk Birisi arasın,desin..Belki gerçektir...Gerçekse alırsınız Tatili (%70 gErçek) (Tatili kazanan bana bişi alsın gittiği yerden :P) NOT: 10 DAKiKA içinde ACiL OLARAK aranması gerekiyormuş :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması]XTR TEST ViDYOSU:Click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 olmaz öyle şey. bi yerinden keisn sokuyorlardır parayı.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 baktım ama o riske girim 100milyar telefon bayılmaya değmez.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 ehe[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması]XTR TEST ViDYOSU:Click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 internetten bişey kazanan insan görmedim ben.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 buyrun bu adreste işte abi herkes girip bakabilir buna. :DNot: adamlar kekliyor ve büyük ihtimalle telefondan falan alıyolardır parayı. [hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. [Bu mesaj Solonor tarafından 04 October 2003 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: BonePART, 04 October 2003 01:10 tarihinde demiş ki: yazısssssssssssssssss imza yapabilir miyim. :P (ama harbi yazış yani.:))[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Az önce banada bi sitede beleş access kazandınız hemen tıklayın girin ahanda şifreniz gibi bişey çıktı tepedeki linke baktım sie dedim kapadım[hline] V ò d à n ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 eh...o zaman bye bye tatil :p Yaşasın KEklik :P Ayrıca buda var :[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması]XTR TEST ViDYOSU:Click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Arkadaşlar ben bahamalara gidiyorum görüşmek üzere...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 ehe yannıs porchenin resminin oldugu sayfadaki o pencere kimde çıkıyO? ehaeu :) Birde adamlar bayağı uzun bir yazı çıkardılar; ip based bilmem ne bilmem ne...bayağı bişi yazıodu,"hadi lan" diyip X ledim... ne biliiim içimde kaldı şşööööle bir gerçek olsa felam diye ... offf of.. Elin gavuru mayami felam dağıtır..biz otururuz bizim ovada..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] XTR TEST ViDYOSU:Click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 hadi arkadaşlar pamuk eller cebe. mumi'yi miami'ye götürcez..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Bana da geçenlerde aynısı çıktı.Soona o çıkan conf. numberı aldım bi ümit diye de BÜYÜK ihtimal yazış.Eğer alırsan parayı söyle,o zaman ben de benimkini alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 porche'nin olduğu sayfada bana da çıktı aynısı ne şanslıyız dimi :-) veya biri bizi kekliyor[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 banada cikletten laptop cikti[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ohoo bana milyonlarca çıkıyo böle yok 9823725647354. kaçıncı zxiyaretçisiniz 2 yat 3 araba kazandınız bilmemne die[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 benim annem aramis 8 dakka konusmus anne ne yaptin falan dedim telefon faturasina yansimayinca mutlu oldum, ayni firmaysa aramak bedava ama size sunulan tatilden yararlanmak icin 400$ kaporo yatirmaniz kazim gibi bisey deince annem kapatmis[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 said: fedaykin, 04 October 2003 02:22 tarihinde demiş ki: porche'nin olduğu sayfada bana da çıktı aynısı ne şanslıyız dimi :-) veya biri bizi kekliyor[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ eheheh 2. secenek :D ama heveslenmesi bile süfer bişi *!Mayami Hayallerine dalar* Tatil,Deniz,Kum,güneş,at,avrat,silah...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] XTR TEST ViDYOSU:Click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 [b][i]*çantasını hazırlar*[i][b] hawaii [Bu mesaj Apache tarafından 05 October 2003 12:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Son 5 dk deil son 5 yıl olsa hatta biz sizi aricaz kapınıza gelip alıcaz deselerde gitmem Napıcan hawaide kum tuzlu su sürfçü gençlik vs vs He ama deseler İskandinavya turu hemen giderim[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar