Queen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ram'e bakçak olursanız miranda kullanın, hepsini çalıştırın. ikisinin de toplamının 1/47'ünü yesin. ayrıca artık hızlanıyo her şey yani, grafikler çoşucak vistayla başladı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 eski sevgilim miranda, p166 mmx'li günlerimiz heyeheheygidihey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 hatırlıyorum msne gecme sebebım icqnun pcmi cok kastırmasıydı yemişim icqsunu bırakallasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 "Flower power my ass." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 LathSpell'in dediği gibi miranda kullanın, bir sürü protokolü desteklesin, salak salak reklamlar da görmeyin. OS X eşleniği de Adium X tir. Favorimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Senelerdir bilgisayarımda kurulu ve açık olan tek program. Yapmma vesile olduğu anıları olan konuşmalar yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 icq > all bu hep boyleydi boyle kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 oooOOooOOo o eskidendi.. diye bi melodi geldi lan aklıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Bosuna icq söyle böyle büyütmenin anlami yok, kullanan kullaniyor, Türkiye'de kullanan cok az cünkü msn her durumda daha kullanisli ve cekici. Sonucta iki isi ayni anda yürütüyorsun mail gelirse haberdar oluyorsun bir yandan da muhabbetini yapiyorsun. Kamera ses olsun icq'dan cok daha iyidir, ayrica icq'nun yonja'dan farki yoktur gender yazip adam aramak sacma sapan milletten mesajlar almak bu isi tamamen öldürüyor. Eskiden is yapti artik bitti. Bircok ülkede yine kullaniliyor tabi ama oralarda da artik msn yayginlasiyor. Sanmayin ki düsmaniyim icq'nun alakasi yok kac senedir icq sahibiyimdir ikiside ayni anda acik bekler ama olayi abartmanin anlami yok. Ayni anda 2 mesajlasma programi kullanmak kimseye ne zarar verir ne de bilgisayarini kasar. Ve bu zamana kadar gördügüm en igrenc tasarimi yapmislar yesil yesil, vistaya uydurmaya calismalari olmuyor iste yapacaksan renkleri ciddi birsey yap, o gülümsemeler felan hic gelemiyorum onlara degistirmeyide denedim cok üsendim biraktim. gözümde msn > icq Ülkeyi birde böyle ikiye bölün tam olsun=) (kv mode: on) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 said: sacma sapan milletten mesajlar almak onun da ayarı var ki ^^ invis list olsa bence de msn>icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 hazir ayarlanmisi var, msn ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 tamam da bunun da faydaları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 kullanmayın abi acayip gıcık ötesi bişiy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Bi çekiyim dedim ama yok dayanamadim sildim. Yonja gibi geldi cidden. En gıcık yanıda İstememene rağmen Virüs gibi her yere kendini yapıştırıyo. Explorer in açılış sayfasını icq yapiyo add onlar ekliyo . Sanki bir kerizis istesek kendimiz yapamıycaz icq'yu ana sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 custom install yapıp kapatacaksınız toolbar vs. olaylarını. o zaman bişey olmuyo. abartmayın siz de ne yonjası yahu, hiç mi icq kullanmadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 lolsünüz be aman amcanız yaptı sanki msni icqyu ne bu taraftarlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 beni sinir eden de o işte.. microsoft tekel, tü kaka.. iseeku'nun şimdiki sahibi kim? AOL. o tü kaka değil. şimdi neden bir anda bu kadar adı duyulmaya başladı? çünkü yerel pazarlara girmek için, ülkelerin büyük firmalarıyla anlaşıyorlar. türkiye'de mynet'i seçtiler.. pazarlama stratejisi işte, bir anda "icq ftw!" oldu yeniden. uzun süre adını bile anmamıştı ama kimse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 kutulu sen ne diyon, ne taraftarlıgı bilmeden etmeden, okumadan cevap lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 RActa, yıllardır kullnıyorum valla hiç bi yerden cıkmışlığı yok mynetlede uzun suredir ortaklık içinde zaten icq benım bildiğim. ömrümde mynet'e 1 kez bile girmedim bu arada onuda belirtiyim. gecenlerde Ardeth yükledi instalization sırasında super bi espri uapmışlar ona baktık gulduk bu sırada, insanlarda hatırladı. devasa komplolar yok yanı ortalıkta herkezde icq icq diye bağırmıyo şurda bi avuc insan icq kullanas keşke herkez diyoruz o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Google davayı kazandı, Vista değişiyor Microsoft, Google'ın açtığı dava sonrası Vista'da değişikliğe gideceğini açıkladı http://www.chip.com.tr/konu.asp?id=3906 fdgfdgdfgsdf yorum yok. Microsoft tekelci değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 cuce, sen yıllardır kullanıyor olabilirsin ama genele sadece senden varamayız. çevremde çok fazla icq lafı duymaya başladım, öyle bir fikre vardım kendimce.. brigand, ben microsoft tekelci değil demedim. aksine gayet de tekelci olduğunu söyledim. mesajımı tekrar okursan, görürsün. yalnız wmp ile ilgili tutumunuzu ve bilinçsizce "tekelci ms, kullanmam ben" yaklaşımınıza karşı çıktım. çünkü bu bilinci çok safça gösteriyor herkes. olay firmanın tekelci olması falan değil çünkü.. microsoft olması. yok çok bilinçli biçimde open-source falan destekliyorsanız eyvallah da.. bu öyle bir şey değil ki.. ha ms, ha aol, ha apple vs. vs.. farkı yok ki.. o zaman neyin düşmanlığı sizin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Biz kaliteden yanayız düşmanlıktan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 o zaman en baştaki mesajımı tekrarlayayım. kimseyi bağlamaz tabii ama benim bu topic'teki rahatsızlığım şuydu zaten; said: Konuya yaklaşımı beğenmedim. ICQ'ya sempati duyabilirsin, anlarım da... Klasik bir MS'e çamur atma formatına dönmüş.. yoksa pek tabii, herkes işini gören programı kullanır (ya da kullanmalıdır). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 genellikle ms kar$iti gorunenler baya havali olduklarini ve bi halt yaptiklarini zannederler, bu yuzden slashdot.org gibi yerler sozde gnucu kayniyor.(ve odtu bildigim kadariyla, bilg muh.) neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Icq kullananlar havalıdır. edit: icq'nun havasından dolayı. [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 01:37 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar