Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ATI Radeon x1650 Pro Sorunu!!

Mortis

Öne çıkan mesajlar

WOW oynayan bir insanım fps em çok düşüktü. 128 Geforce FX5200 vardı. (çok insan varken etrafta 4-5fps aliodum en düşük çözünürlük ve ayarlarda) Bu yüzden bugun gittim Sapphire ATI Radeon x1650 Pro 512 DDR2 AGP 8x ekran kartını aldım. Taktım, netten en son driverını çektim kurdum ettim. Oyuna girdim hala aynı, hiç bi değişiklik yok, Düşük fps var. Format attım az önce tekrar kurdum her şeyi. .Netframe Work 2.0 istedi onu çektim. Ati nin ve Sapphire in sitelerinden ayrı ayrı driveları çektim (ikisi de aynıydı) Kurdum. Yine aynı bi değişiklik yok. Hatta windows a girerken monitör entering sleeping mode dio 1 saniye sonra windows welcome ekranı açılıo. Açılırken böle dalgalanmalar oluyor. Nedir işin içinden çıkamadım gittim verdim o kadar para. Naapıcam bilmiorum :( Yardım ederseniz sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

1gb rAm var. celeron 2.7 gibi dandik bi işlemcim var fakat. Benimle aynı sisteme + çok daha dandik ekran kartına sahip insanlar benden daha ii fps aliolar. 512mblık ekran kartı ile 3 fps almam normal diil bi de 800x600 ve her ayar endüşükdeyken. Power Supply problemi forumlarda da var mış sürekli fakat nasıl yetip yetmediini öğrenicem ne yapmam lazım =)
Sosyal ağlarda paylaş

maximum output 350 watt dio psu da.

peki naapmam gerekio verdim 150 doları şu ekran kartına performans bekliorum en azından. Yani gidip başka bi ekran kartı ile mi değiştiriim napiim? Anakartı değiştir cpu yu değiştir bunla beraber git ramleri değiştir işine giremem param yok =)
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası ben de bilmiyorum öylesine bulduğumu verdim vatanda garantisi vardır falan diye... Ama ekran kartın 8800 falan olmadığına göre veya 6 tane hdd 4 tane dvd sürücü falan olmadığına göre rahatlıkla kaldırır. merak etme. Daha ucuza da bulabilirsin başka yerlerde sanırım aynısını...
Sosyal ağlarda paylaş

Power supply ım bu.

[spo] [/spo]

Fakat dielim kesin sorun bu. Şimdi gidecem uygun ona göre powersupply alacam. Benim kasa küçük kasalardan. Buna sığmıcak yok işte kasa al bik bik al zıp zıp al. Ne yapmamı önerirsiniz bunu önlemek için. Kasayı alıp "abi bana şuna uyacak ve bu özelilklerde powersupply ver "mi diim =)

Sosyal ağlarda paylaş

yok şekli sorun olabiliyor bana olmuştu PII kasasında AMD anakartı takınca :D PSU fanı ve CPU fanı arasında 1 cmden az mesafe kalmıştı ve ikisi de havayı çekiyodu. Acaip gürültü yapıyodu tabii. Bi de CPU ısınıyodu falan... Ama celeronun düzgün çalıştığı bi kasaya aldığına göre no problem :P Sen yine de fanın olduğu yeri falan incele kendininkinde ve alacağın psuda... Büyüklük falan hiç bi sorun çıkartmaz standart hepsi...
Sosyal ağlarda paylaş

kafam çok karıştı

millete danışıorum PSU ın yetersizlii performans düşüklüüne neden olmaz diolar. PSU yetersiz se pc restart atar ekran donar vs vs diolar.

CPU celeron 2.7 olduundan ve WOW cpu oyunu olduundan performans alamiosundur diolar. Ben çünkü başka oyunda hiç denemedim.

şimdi cpu mu alsam ana kartıma uygun onu düşünüorum
en ii alabileceim uyan cpu

pentium 4 3.2
Sosyal ağlarda paylaş

o arada olmuo
o sadece şöle

windows açılırken
hani loading ekranı gibi gelir ya xp nin ondan sonra kararır sonra Welcome çıkar
o sırada 1 saniye ekran da Sleeping mode çıkıo sanki ekran kapanmış gibi sonra welcome çıkıo. Ondan sonra oyundayken veya normal açıkken öle bişey olmuo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...