Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Airsoft

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Airsoft oynanabilecek bir yer açılacak yakın zaman içinde, tanıtımına yardım edicem ben de.
Şimdi airsoft dedim, aklınıza hangi sorular geliyor? Sırf laf olsun diye soru sormayın ama, gerçekten iyi bir faq yapmak lazım.
Mesaj tarihi:
acıtır mı?
maliyeti nedir?
kendi silahlarımızı nerden alırız?
giyilmesi gerekli şeyler nedir?
belirli bi atış mesafesi var mı?
atış hızı nedir ?
mermi olarak ne kullanılır?
fln die uzar.)
Mesaj tarihi:
nedir ne değildir? kimler oynayabilir? ekipman vs. ne gereklidir? belli bir yaş aralığı varmıdır? tecrübe ne kadar önemlidir? oynanacak yer hakkında bilgiler?
vs.
Mesaj tarihi:
[spo]ama iste o "boncuk"lar adi kadar sirin degil. Cok pis acitir, rivayet odur ki eleman silahi 4 kez pompaladiktan sonra vucudun yakinindan ates edince metal mermi kemige dayanmis...
Ne kadar doorudur bilemem ama biz 6 defayla sinir oldugumuz insanlarin odalarina atiyoruz (genelde cami kirmiyo ama eleman icerdeyse kirmis kadar ses cikariyo).[/spo]
Eger duzgun koruma olacaksa, onunla vuruldugunu nasi anlican ki? Paintball gibi olmayacak heralde... Baska bi sistem lazim...

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 04:40 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
AirSplat. Bu sitede var yüzlerce çeşit Airsoft silahı satan (yaylı,havalı,elektrikli) biraz önce mail attım, Türkiye'ye ürün gönderiyormusunuz diye. Eğer gönderiyorlarsa ilk siparişimi vercem. Zaten ilk olarak üye formunda Country listesinde TURKEY'i görünce sevinmiştim. Bakalım inşallah olumlu yanıt gelir. Bu arada az da olsa gittigidiyor'da airsoft silahları satılıyor. Gerçi normale göre biraz pahalı ama shipping vs.. masrafları katarsak fena değil

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 00:15 tarihinde, Revell tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Malesef ülkemize izinsiz airsoft silah sokmak yasak, gerekli belgeleri falan alman gerekiyor ya da uçakla kendin gelirken yanında getirebiliyorsun. kargo ile olmuyor, ısmarlama asla gelmez.
Belgeleri almak 6-7 ay sürüyor diye duydum. Çok uğraş.
Şimdi bu yeni yer açılınca, profesyonel olarak airsoft ile ilgilenileceğinden büyük miktarlarda silah getirtilir belgeleri ile. Fiyatlar kargo + vergi + bir miktar kâr şeklinde oluyor, senin belgeleri alırken harcadığın zamana deymez, fiyatları uygun olur, yeri açıcak kişiyi tanıyorum kesinlike kazıkcı birisi değildir.
Airsoft olarak paran varsa şaşmaman gereken marka Tokyo Marui, kendileri airsoft konusunda tekel ve tek üreticileri bu adamlar. Diğer markalar, bu adamların ürettiği bazı üretimi zor parçaları alıp kendi ürettikleri bodylere falan takıyorlar. Fiyat düşüyor tabi (ben böyle biliyorum)
Tokyo Marui Steyr Aug almayı düşünüyorum Special Receiver modeli mümkünse, 400dolar gibi bir fiyata ülkemizde bulunabiliyor diye duydum.
Gittigidiyor.com daki silahlar markasız dandik silahlar. Gerçekten zevk alıcağın, kullandıkca tetiği daha da sıkacağın silahlar için 200doları gözden çıkarıcaksın. Diyorsan 200dolarım yok, bu yeni yerde bu tarz silahların paintballda olduğu gibi düşük ücretlere kiralanabilecekler diye biliyorum.

Ha ama ne var, customize ettiğin, istediğin şeyleri üzerine taktığın, tv karşısında elinde cilaladığın, ikinci dünya savaşındaki nişancılar gibi paçavralara sardığın hatta kamoflajını kendin yaptığın, yatarken başucuna koyduğun tüfeğin yerini tutar mı bilemiycem:)

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 00:35 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yok fiyatında değilim, alacağım ürünün kaliteli birşey olmasına dikkat ederim. Ne kadar doğru bilemem ama tekli olarak satın alıp, hediye paketli olarak gönderdiklerinde gümrükte pek sorun olmuyormuş diye duymuştum.

O zaman en kısa sürede dükkanını açmasını diliyoruz :) sende haber verirsen ilk müşterilerinden oluruz :))
  • Yeni Oluştur...