Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Men Origins:Wolverine

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

dvd kalitesinde benim izlediğim görüntü ama leak edilmiş kopya, bazı efekler falan yok eklenmemiş henüz cgi çıkıyor :p ama film güzel baya ilk yarı itibariyle, wolverine'a adamantite enjekte edilirken ben kasıldım be pufs

sinemada izlerim zate ben bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

bitti :)

gambitin toplam rolü 6dk felan tüm film boyunca ehe

spoo

deadpool da gg filmin sonunda ama regeneration olayı wolverine'ınkinden baya üstün die biliyorum zaten, kafasını yerine koyunca geri birleşiyor olması gerek.
toplamda çizgiromanlarda 3-4 kere ölmüş, ölümden regeneration sayesinde geri gelecek kadar hızlı yenileniyor hücreleri.

Sosyal ağlarda paylaş

Az önce internete sızan kopyayı izleyip bitirdim, spoiler vermeden fikirlerimi paylaşmak istiyorum.

SAKIN İNDİRİP İZLEMEYİN!!!

Zira CGI ları bitmemiş hali sızmış nete, efektleri boku püsürü bulup dalga geçmekten, filmin tadını çıkaramadım resmen. En şahane sahnelerde efektler konmamış daha, arkada gri fon, yok noktalar, efendime söyliyim adam zıplıyo ipler var falan bok püsür... Eksikliklere gülmekten sandalyeden düştüm lan.

Kıssadan hisse: Sabredin Mayısa kadar, sinemada şahane efektleriyle beraber izleyin filmi. Trailerdan aldığınız o zevki berbat etmeyin sayın Patiler.

Gambit güzel, Deadpool a bittim(ama daha iyi olabilirmiş sanki, neyse). Bu da en fazla spoiler olsun size.
Sosyal ağlarda paylaş

Theghosthand said:
Ya evet bende şöyle atlaya atlaya baktım.Ulan teller falan takılı gözüküyor.Wolverinin pençe saydam çıkıyor.Kadın yassılaşıp görüntüden çıkıyor.Hele filmin başında bi uçak var ki anlatmaya cümleler yetmez..İzlememek lazım adam gibi gelene kadar çok kötü:)

off bende izledim şimdi keşke izlemeden önce bu topic i okusaymışım,
gerçekten filmin azına sıçtım. Yazık ettim filme ki okdr da takip ediyordum çıksada gitsem sinemaya diye.

böyle izlemeyin :P

onu da bıraktım, altyazıyı yapan kişi nasıl bir kişiyse, sanki msn yazışması gibi
onu da geçtim
BUB'a GAYMAAM diyo hep GAYMAAM nedir =)))

benim bildiğim deadpool buydu,
öle bişi yapmışlarki, Blade in bi filminde nomak* vardı aynı o

izlemeyenler okumasın

Filmde Wolwerine ni kostümüyle görmeği beklerdim, Gambitte o kadar az oynuyorki görmek imkansız , Gambiti sadece kağıt trickleri yaparken öh oh dedik gerisi fıs. Jhonny depp oynasın eger bir sonraki seride GAmbiti yapcaklarsa. Cyclopsda velet my sweet 16 deki cocuklar gibi, Zeki ve lider vasıfı yok filmde bildiğiniz college guy. Bi sahnedede lavaboyu yerle bir ediyo bildiğiniz beyin özürlü gibi benim kafamda canlandırdıgım wolwerine ne yakışmamış.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...