Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 wolverine molverine uğraştırmayın da, x-men origins: gambit istiyoruz. adam gibi gambitli x-men filmi istiyoruz ulan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 xman'in core fan kitlesini umursamıyor ki adamlar, neyi umursadıklarını siz daha iyi bilirsiniz davoşa da artık gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 çıktııııııı çıktıııııııı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 izliyorum şu an, yorumlarımı yazıcam 1 saat 46dk içinde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 dandik cam değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 yok görüntü gayet iyi görünüyor ama ne kadar yeterli bu film için o tartışılır ben sinemada izlicem kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 dvd kalitesinde benim izlediğim görüntü ama leak edilmiş kopya, bazı efekler falan yok eklenmemiş henüz cgi çıkıyor :p ama film güzel baya ilk yarı itibariyle, wolverine'a adamantite enjekte edilirken ben kasıldım be pufs sinemada izlerim zate ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bitti :) gambitin toplam rolü 6dk felan tüm film boyunca ehe spoo deadpool da gg filmin sonunda ama regeneration olayı wolverine'ınkinden baya üstün die biliyorum zaten, kafasını yerine koyunca geri birleşiyor olması gerek. toplamda çizgiromanlarda 3-4 kere ölmüş, ölümden regeneration sayesinde geri gelecek kadar hızlı yenileniyor hücreleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Quel-Thul said: xman'in core fan kitlesini umursamıyor ki adamlar, neyi umursadıklarını siz daha iyi bilirsiniz davoşa da artık gelmem hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Az önce internete sızan kopyayı izleyip bitirdim, spoiler vermeden fikirlerimi paylaşmak istiyorum. SAKIN İNDİRİP İZLEMEYİN!!! Zira CGI ları bitmemiş hali sızmış nete, efektleri boku püsürü bulup dalga geçmekten, filmin tadını çıkaramadım resmen. En şahane sahnelerde efektler konmamış daha, arkada gri fon, yok noktalar, efendime söyliyim adam zıplıyo ipler var falan bok püsür... Eksikliklere gülmekten sandalyeden düştüm lan. Kıssadan hisse: Sabredin Mayısa kadar, sinemada şahane efektleriyle beraber izleyin filmi. Trailerdan aldığınız o zevki berbat etmeyin sayın Patiler. Gambit güzel, Deadpool a bittim(ama daha iyi olabilirmiş sanki, neyse). Bu da en fazla spoiler olsun size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Ya evet bende şöyle atlaya atlaya baktım.Ulan teller falan takılı gözüküyor.Wolverinin pençe saydam çıkıyor.Kadın yassılaşıp görüntüden çıkıyor.Hele filmin başında bi uçak var ki anlatmaya cümleler yetmez..İzlememek lazım adam gibi gelene kadar çok kötü:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ahaha o uçak efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 filmi izlemeden sahnearkasını izler gibi oldum. o ipler yok etti beni zaten filmin başından sonuna kadar. sakın torrent vs indirmeyin benim yaptığım mallığı yapıp sonuna kadar da yataktan kalkıp kapatmaya üşenip izlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 hangi akla hizmet indirip izledinizki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 merak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 indirdim ama izlemicem. bu sefer cidden ipler kopmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Theghosthand said: Ya evet bende şöyle atlaya atlaya baktım.Ulan teller falan takılı gözüküyor.Wolverinin pençe saydam çıkıyor.Kadın yassılaşıp görüntüden çıkıyor.Hele filmin başında bi uçak var ki anlatmaya cümleler yetmez..İzlememek lazım adam gibi gelene kadar çok kötü:) off bende izledim şimdi keşke izlemeden önce bu topic i okusaymışım, gerçekten filmin azına sıçtım. Yazık ettim filme ki okdr da takip ediyordum çıksada gitsem sinemaya diye. böyle izlemeyin :P onu da bıraktım, altyazıyı yapan kişi nasıl bir kişiyse, sanki msn yazışması gibi onu da geçtim BUB'a GAYMAAM diyo hep GAYMAAM nedir =))) benim bildiğim deadpool buydu, öle bişi yapmışlarki, Blade in bi filminde nomak* vardı aynı o izlemeyenler okumasın Filmde Wolwerine ni kostümüyle görmeği beklerdim, Gambitte o kadar az oynuyorki görmek imkansız , Gambiti sadece kağıt trickleri yaparken öh oh dedik gerisi fıs. Jhonny depp oynasın eger bir sonraki seride GAmbiti yapcaklarsa. Cyclopsda velet my sweet 16 deki cocuklar gibi, Zeki ve lider vasıfı yok filmde bildiğiniz college guy. Bi sahnedede lavaboyu yerle bir ediyo bildiğiniz beyin özürlü gibi benim kafamda canlandırdıgım wolwerine ne yakışmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Aynen aynen bende çok kötü izledim, Nomakda çok güzel karakterlerden biri idi ama comic style kurban gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 korsana hayir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 deadpool işte sonradan bildiğimiz gibin olcak daha bu ilk hali adamın ehe. 1-2 kere daha ölcek falan ama regeneration o kadar fazlaki ölemiyor tip :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mum_Chamber said: korsana hayir =) bundan sonra Release olmuş dvd ripleri indircem söz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 sırf ipleri falan merak ettiğimden indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 http://img133.imageshack.us/img133/7254/yenibitelemresmi2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 sdfs deadpool daha bitmeden kaportası dağınık kalktı ayağa olacak o kadar, sinemada zaten tekrar izleyeceğimi bildiğim için izledim ben bu haliyle ve başarılı gibi geldi. efektler de eklenince çok güzel bir iş olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 İzledim bende filmi.Bu filmler nasıl çekiliyormuş görmüş olduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar