prozzak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 icinin resimlerini koymayi unutmussunuz. Arabanin vitesi start verildikten sonra yukari cikiyor. Icine ait ince ve cok guzel detaylar var. Kullanilacak motorda 1.6tsi motorlari olması muhtemel Bence alinasi bir araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 oha ne güzel ne zaman çıkar bu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Cons said: ismi biraz kötü olmuş.. "vosvogen ski rocco gibin" gibi şirokko die okunuyo :) Ayrıca ön farlar bmw 5 serisinin aynısı yuh?!!11birbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 acaba o jantlar standart donanıma dahil olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 cantları sport pack'e falan dahil ederler.. araba çok hoş duruor da bayaa bi evrim geçirir piyasaya sürülene dek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 seat leon yeni volvo serileri karisimi bisi :) arka leon on tarafta volvo tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Şöyle ekonomik bir Motor seçeneğiyle gelirse almayı düşünüyorum. Daha doğrusu peder'i razı etmeye çalışıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 eski scirocco daha güzel bence daha performanslı gözüküyo motoruda güçlü zaten modifiye de uygulanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ben araci acikcasi begendim. seat leon a benzemesi sorun degil :) leon u da severim ben, ama ic kalitesizligi yuzunden uzak durdum kendisinden. ozellikle mr hand in hazirladigi renklerden siyah ve gri hosuma gitti. kirmizi biraz daha koyu olursa o da guzel duracaktir. belki pek ozgun olmayabilir, ama siradisi ve bence goze cok hos bir dizayn olmus. ama bu araba bu dizaynla cikmaz. fena degisiklik yiyecek buyuk olasilikla. fazla bozmasalar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 en az 50 milyar olur bu. o paraya da değmez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 said: The 2008 Scirocco will receive the option of two gasoline engines: Volkswagen's TSI twincharged straight-4 producing 168 hp, and the 200 hp 2.0T FSI engine currently featured in the MkV Golf GTI, the Passat and Jetta. eger bu motorlarla geliyorsa ve donanim paketi de zengin olursa 40-60bin ytl arasinda satilan tum benzeri araclarin satisini sallar bana kalirsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 said: In April 2007, VW America's vice president, Adrian Hallmark, stated that they did not want to bring the Scirocco to North America since it would likely have a negative effect on GTI sales. It was later stated that the final decision would be made in 2008 by Martin Winterkorn (Volkswagen's CEO), not Volkswagen of America. kuzey amerikada satilmayacakmis. eeh, demek ki avrupa motor secenekleri arasinda soyleidkleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Selam, Chaotic said: en az 50 milyar olur bu. o paraya da değmez bence O bedel karşılığında ne verdiklerini görsek önce :) VW sportif ruh taşıyan modelleri tekrar çıkarmak zorunda. Golf GTI süslü bir bebekten öte değil sonuçta. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 eveeet. üretim versiyonu basının eline geçti :P yavaş yavaş açın bunlar da müesseseden olsun :P uykulu uykulu bu kadar oldu, yatacam birazdan. resimleri bile koyamamışım uykudan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ben begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bende 8/10 verdim goruntu acisindan.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 öle çok araba seven biri değilim ama arabanın dizaynına hayran kaldım. gerçi biraz audi modelleriyle c4 ü anımsatmıyo değil. bi de isimden feci kaybediyo. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 bakalim kac kagit olacak. bu arada bana feci halde pug 206 yi hatirlatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Selam, Leon+A3 karışımı. Arka stopları daha karizma yapabilirlerdi. Netice; güzel olmuş :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 hmmmm satış fiyati belirlensin almanya icin, yaklasık turkıye yı hesaplarız boylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 dizaynını alıntı olsa da beğendim ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 bence golf VI yı böle yapmalılardı şuanki makyaj bildign, sacmalik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 golf ün kasası bir de planlanandan erken yenileniyor dikkatinizi çekti mi bilmiyorum... sebebi de o sınıf için fazla elektroniğe sahip olmasıymış. maliyeti çok yüksekmiş vw cilere. yeni golf daha ilkel bi araç olacak yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Olsun abi ilkel araçlar daha az sorun çıkartıyor . İşin içine ne kadar elektronik girdimi o kadar artıyor sorunlar. Koltuk beyinleri bozulur,Klima beyni bozulur,cart bozulur curt bozulur....... Güvenlik ve performance için olan teknolojiye itirazım yok ama bazen konfor için bokunu çıkartıyorlar. Buda bize fatura olarak yansıyor. Bizzat yaşadım,yaşayanlarıda gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar