Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Volkswagen scirocco

Masticore

Öne çıkan mesajlar

• 4 ay sonra ...
ben araci acikcasi begendim. seat leon a benzemesi sorun degil :) leon u da severim ben, ama ic kalitesizligi yuzunden uzak durdum kendisinden.

ozellikle mr hand in hazirladigi renklerden siyah ve gri hosuma gitti. kirmizi biraz daha koyu olursa o da guzel duracaktir.

belki pek ozgun olmayabilir, ama siradisi ve bence goze cok hos bir dizayn olmus.

ama bu araba bu dizaynla cikmaz. fena degisiklik yiyecek buyuk olasilikla. fazla bozmasalar bari.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The 2008 Scirocco will receive the option of two gasoline engines: Volkswagen's TSI twincharged straight-4 producing 168 hp, and the 200 hp 2.0T FSI engine currently featured in the MkV Golf GTI, the Passat and Jetta.

eger bu motorlarla geliyorsa ve donanim paketi de zengin olursa 40-60bin ytl arasinda satilan tum benzeri araclarin satisini sallar bana kalirsa.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
In April 2007, VW America's vice president, Adrian Hallmark, stated that they did not want to bring the Scirocco to North America since it would likely have a negative effect on GTI sales. It was later stated that the final decision would be made in 2008 by Martin Winterkorn (Volkswagen's CEO), not Volkswagen of America.

kuzey amerikada satilmayacakmis. eeh, demek ki avrupa motor secenekleri arasinda soyleidkleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Olsun abi ilkel araçlar daha az sorun çıkartıyor . İşin içine ne kadar elektronik girdimi o kadar artıyor sorunlar. Koltuk beyinleri bozulur,Klima beyni bozulur,cart bozulur curt bozulur....... Güvenlik ve performance için olan teknolojiye itirazım yok ama bazen konfor için bokunu çıkartıyorlar. Buda bize fatura olarak yansıyor. Bizzat yaşadım,yaşayanlarıda gördüm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...