Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ders notunun ortalamasının sosyal aktivite ile yükseltilmesi

by_hacker_warwas

Öne çıkan mesajlar

biyoloji dersim ortaokuldan beri sürekli 2dir bu yıl bombayı patlattım sınavlardan 46-32 alarak ortalamayı 39 getirdim şimdi size sorum şu ben bu yılın başından beri sürekli sosyal aktivite içerisindeyim. örneğin, kutlama programlarında sunucu oluyorum, tiyatro gösterisinde rol aldım, okuma yarışmasına katıldım 2. oldum, satrançta 3. sudokunda ise 1.liğim var vs. vs. bunun gibi birsürü aklıma gelmeyen sosyal aktivite var. acaba öğretmen benim ders içindeki davranışlarımla birlikte bunlarıda göz önünde bulundurur mu yükseltmek için..
Sosyal ağlarda paylaş

Öğretmenine göre değişir. Genel olarak derslerde gayretliysen, dersi dinliyosan ama yine de başarısız oluyosan sosyal aktiviteye filan gerek kalmadan birkaç puanlık oynamayla not yükseltebiliyolar, olmadı sözlü notunu filan yüksek veriyolar ortalamayı yukarı çekmek için(öküz olmadıkları sürece tabii ki)

Ama çoğu öğretmen birkaç puanlık şeyde öküzlük yapmaz(en azından bana yapanı çıkmadı:)
Sosyal ağlarda paylaş

Biyolojiden tiksinirdim bende yaa. Lisede standart 2 düşerdi. Öss de de bir sayısalcı olarak 12 biyolojiden 4.5 net yaparak s.çmıştım afedersiniz. Lise 2 de benimde 1 geliyordu biyolojim. Gittim hocayla konuştum. İtelemişti biraz 2 yapmıştı. Konuşmak iyidir. Kaybedecek bişeyin yok. 0 veremez. Ama 2 gelme şansı var :}
Sosyal ağlarda paylaş

yarın hayatımda yapmadığım yalakalığı yapacağım :/ becerebiir miyim bilmiyorum çok abartmadan tatlı tatlı rica edeceğim yani umarım halimi görürde 6 puancık verir :).. geçen trafik haftasında onun sorumlu olduğu kulüp olduğu için bi sunu hazırlamak zorunda geldi bana rica etti yapabilir miyiz birşeyler diye bende tabi hocam diyip ona hiç birşey yaptırmadım bütün yazıları şiirleri vs. ben buldum dağıttım öğrencilere kendim sundum kendim yönettim bunu hatırlatıp biraz gözüne mi soksam yoksa hiç hatırlatmadan zor durumda olduğumu mu söylesem..
Sosyal ağlarda paylaş

Sosyal aktivite falan aldığın not dışında herşey alakasız. Hocanın insafındasın git konuş. Not yükseltme sınavı diye birşey vardı benim vaktimde, sene sonu notunla not yükseltme sınavının ortalaması alınıyordu ve işin ilginç kısmı o sınavdan 5 aldın diyelim, (1+5)/2= 3, 1'den 3'e çıkıyordu ortalaman öyle saçma birşeydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gün gidip konuştum yapmadığım yalakalığı yaptım diyebilirim. Anladı tabi öküz değil o kadar tamam dedi boşuna uğraşma geçeceğin varsada geçmeyeceksin dedi. Bende masum bir şekilde durumu son kez açıkladım ben zaten seni geçirecektim neden gelip konuştun ki dedi.. Senin gibi bir öğrenciyi kaybetmek istemem seneyede trafik haftasında benim için birşeyler yapacağına söz verirsen geçiririm dedi. Bende atladım tabiki güzel bir konuşmaydı mutluyum darısı geçemeyenlerin başına...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...