by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 biyoloji dersim ortaokuldan beri sürekli 2dir bu yıl bombayı patlattım sınavlardan 46-32 alarak ortalamayı 39 getirdim şimdi size sorum şu ben bu yılın başından beri sürekli sosyal aktivite içerisindeyim. örneğin, kutlama programlarında sunucu oluyorum, tiyatro gösterisinde rol aldım, okuma yarışmasına katıldım 2. oldum, satrançta 3. sudokunda ise 1.liğim var vs. vs. bunun gibi birsürü aklıma gelmeyen sosyal aktivite var. acaba öğretmen benim ders içindeki davranışlarımla birlikte bunlarıda göz önünde bulundurur mu yükseltmek için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ben olsam gidip konuşurdum, 39 ortalamam var hocam bi güzellik yapar mısınız hocam falan fıstık, insan gibi rica edersen gayette geçersin, tabi hocadan hocaya değişir. sosyal aktivite konusuna gelince, yine hocadan hocaya değişir, ondan pek bişey diyemiycem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Öğretmenine göre değişir. Genel olarak derslerde gayretliysen, dersi dinliyosan ama yine de başarısız oluyosan sosyal aktiviteye filan gerek kalmadan birkaç puanlık oynamayla not yükseltebiliyolar, olmadı sözlü notunu filan yüksek veriyolar ortalamayı yukarı çekmek için(öküz olmadıkları sürece tabii ki) Ama çoğu öğretmen birkaç puanlık şeyde öküzlük yapmaz(en azından bana yapanı çıkmadı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 yarın gidip konuşacağım eğer başarılı olamazsam :/// ortalamadan hayli hayli geçiyorumda geçen yıldan beri alamadığım teşekkürü sırf bu ders yüzünden kacıracagım :(bide diğer notlarımın alayı 4 bi tane 3 var bi de bu ders zayıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bazısı aktif ögrenciyi sevmez dersleri aksatıyor falan fıstık ama yönetmeliğe göre okulu temsilde başarılı öğrenciye kanaat kullanılabilir diye mi madde warmıs diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bu yönetmelikleri okuyabileceğimiz resmi bir kaynak var mı acaba internet üzerinde ? sosyal aktivitenin notlara olumlu yansıdığını duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 sistemi haxxorla bence, ben oyle yapmistim notlarimi yukseltmeyince hocalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 gidip hocayla konus hoca negatifse bu sosyal aktiviteleri san ayaptiran amada mesela mudur yardimcisiyla konus bole bole de hocma kalcam bu akdar urasiyorum okul icin felan gecirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 böle dans,yok gitar kursu falan gibi sosyal faaliyet derslerinin kredili olduğu(ortalamasına etki ediyor yani) üniversitelerde eğitim gören arkadaşlar varsa bi "ben " deyip üni'sinin ismini yazabilir mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 herkesn dediği gibi hocayls konuscaksn bnmle cografyacı yükseltmişti lisedeyken benzer bi durumda ayrıca büyük admasn o ne sosyallik öle özendm bak şimdi [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 22:33 tarihinde, DeamoN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Biyolojiden tiksinirdim bende yaa. Lisede standart 2 düşerdi. Öss de de bir sayısalcı olarak 12 biyolojiden 4.5 net yaparak s.çmıştım afedersiniz. Lise 2 de benimde 1 geliyordu biyolojim. Gittim hocayla konuştum. İtelemişti biraz 2 yapmıştı. Konuşmak iyidir. Kaybedecek bişeyin yok. 0 veremez. Ama 2 gelme şansı var :} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 yarın hayatımda yapmadığım yalakalığı yapacağım :/ becerebiir miyim bilmiyorum çok abartmadan tatlı tatlı rica edeceğim yani umarım halimi görürde 6 puancık verir :).. geçen trafik haftasında onun sorumlu olduğu kulüp olduğu için bi sunu hazırlamak zorunda geldi bana rica etti yapabilir miyiz birşeyler diye bende tabi hocam diyip ona hiç birşey yaptırmadım bütün yazıları şiirleri vs. ben buldum dağıttım öğrencilere kendim sundum kendim yönettim bunu hatırlatıp biraz gözüne mi soksam yoksa hiç hatırlatmadan zor durumda olduğumu mu söylesem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Sosyal aktivite falan aldığın not dışında herşey alakasız. Hocanın insafındasın git konuş. Not yükseltme sınavı diye birşey vardı benim vaktimde, sene sonu notunla not yükseltme sınavının ortalaması alınıyordu ve işin ilginç kısmı o sınavdan 5 aldın diyelim, (1+5)/2= 3, 1'den 3'e çıkıyordu ortalaman öyle saçma birşeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 coğrafya 69 dan 3 tarih 54 den 2 düşüyo valla öküzlük yapan çok hoca var bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Bu gün gidip konuştum yapmadığım yalakalığı yaptım diyebilirim. Anladı tabi öküz değil o kadar tamam dedi boşuna uğraşma geçeceğin varsada geçmeyeceksin dedi. Bende masum bir şekilde durumu son kez açıkladım ben zaten seni geçirecektim neden gelip konuştun ki dedi.. Senin gibi bir öğrenciyi kaybetmek istemem seneyede trafik haftasında benim için birşeyler yapacağına söz verirsen geçiririm dedi. Bende atladım tabiki güzel bir konuşmaydı mutluyum darısı geçemeyenlerin başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 vay anasini, rusvet yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar