Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 kendi yorumum "iğrençliğin son boyutu" oldu, ses Allah vergisi en nihayetinde ama sizin de yorumunuzu almak istedim. 30 denemeden sonra bir 30 deneme daha yapmak için itici kuvvet olsun maksat.. :) Sam Saminay Show Jingle kulaklık olmadığından hoparlörün playback'inin ekosu ilaveten kalite bozukluğuna yolaçtı maalesef, sound recorder'da bu kadar oluyor sesim bir kenara.. bu arada, dosyayı mp3 olarak kaydettirdim sound recorder'a ama dosya ismini wav uzantısıyla kaydetti gene, shoutcast çalabilir mi acep dersiniz?[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Draven Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 hehe, harika olmus sam, hele en sonda bi tane "paaah" eklemissin, super :D[hline]If we die, we all die together.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 neyse pazara kadar tekrar denerim daha iyisi olursa ne ala, dinledim de gene berbat.. :-p şarkı da t3'ün sonundaki cast bölümünde çalan marco beltrami'nin yorumu klasik terminator temasının, filmde hoşuma giden ve aklımda kalan tek şarkıydı dün buldum indirdim, sonra da jingle yapasım geldi.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Yaw süper bişi bu, canım sıkıldıkça dinliyom hehe:) Detone olmasan kesinlikle aynı etkiyi yaratmazdı:-p[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 heh detonatör gibiyim cidden, kaç kere denedim ama tenor ciğeri yok bende.. :-p neyse bakayım yarına kadar ne çıkacak..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Öne çıkan mesajlar