nocom Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 ülkenin her yerinde bombalar patlarken, her gun şehitler verirken ve millet tedirgin iken böyle salakça bir açıklama ancak senin kafa yapındakilerden gelir. aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 harbi çok saçma bir başlık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 1 nisanda değiliz arkadaşlar :) Gerilimin bu derece arttığı bi zamanda böyle şaka da yapılmaz. Gerçi pek inanmamıştım zaten seçime 1-2 ay kalmış bir ülkede darbe fln olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Asalım! Yakalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 oha noluyoruz oldum bi an:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Victora kızacaginiza azicik kendi cehaletinize kizin. Daha ilk maddeden anlasiliyor 71 muhtirasina ait oldugu. Osmanlıyla ilgili sacma sapan -ve luzumsuz- her turlu bilgiyi bilen yurdum insani, kendi Cumhuriyet tarihiyle ilgili sadece kurulusunu bilir. ...lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 darbemi geliyor yaa yavaş yavaş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Tüh beee :P yanlız kutuluda beni gaza getirdi darbe geliyor diye aaa ayip:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bi gidin ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bu forumda turkiye tarihi uzmani nidasinda tartisip ben herseyi bilirim deyipte 71 muhtirasinin metnini bilmiyen adamalra hediye olarak yazdim ha 71 muhtirasinin metnini bilmek zorundamiyiz yoo ama eger turkiye tarihini ve askeri darbeleri tartisicaksan bunlari ogreniceksin fizik bilmeden nasil quantum fizigi tartisilmazsa turkiye siyasal tarihi bilmedende turk siyasetini tartismak son derece komik xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 çevir kazı yanmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 said: fizik bilmeden nasil quantum fizigi fizik bilmeden quantum fizigi tartisabilirsin, düzeltiyim. klasik fizikten tamamen farkli kurallar icerio. cok ilerliyemezsin belki ama bu konuda tartisirsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 said: Victora kızacaginiza azicik kendi cehaletinize kizin. Daha ilk maddeden anlasiliyor 71 muhtirasina ait oldugu. Zaten ben de anladım 71 muhtırası olduğunu ilk maddeden ama saatini çıkaramadım. dönüp dönüp bakıyorum, bu sefer yazabildim sanırım muhtıra [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 13:44 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Komik... Okumus cahillere ozet geciyim... 60 Darbesinin sebebi: - Ekonomik bunalım - Artan siyasi ve toplumsal huzursuzluk 71 Muhtirasinin sebepleri: - 15/16 Haziran Olaylari - Universite ve sokaklarda siddetin azitmasi (Kardes kavgasi) - Artan siyasi belirsizlik yuzunden gerekli reform yasalarinin meclisten gecmemesi. (anayasanın öngördüğü reformları tahakkuk ettirememiş olup) 80 Darbesinin sebepleri: (Coktur bu belli baslilari) - Artan asayis sorunu - Kurt ayrilikciligi - Kordugum olmus siyasal sistem - Harap olmus ekonomi - Islam koktenciligi ve tehlikesi Italik kisimlar Victorun koydugu metinden alinti hatta ilk maddeden. Yazdiklarim da benim bu konuyla ilgili hatirladiklerim. Tek tuk eksikler olabilir. Bunun disinde boyle bir metnin gunumuzde verilemeyecegini anlamak ve onceden verilmis bir metin oldugunu idrak etmek icin birazcık analitik dusunmek ve biraz elestiri kapabilitesi lazım. Her soylenilene inanılan bir toplumda tabi zor ama imkansiz degil. Lutfen azicik kusku duyun kendi yeterliliginiz olcusunde "varsa" genel kulturunuzu kullanarak onunuze gelen seyleri analiz edin, elestirin. Bu baslik da aslinda iyi oldu. Finallerim yeni bitti, oturup su Cumhuriyet tarihini bastan sona Tarih bolumune yazacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 haha grimwolf sen genel kültürünü insanları ezmek için mi kullanıyorsun açtırma ağzımı hayatında duymadığın şeyler sıralarım buraya, bişey biliyosanız da onu adam gibi yazmasını/anlatmasını öğrenin önce yoksa kimse dinlemez sizi anca gündem olursunuz başka birşey değil [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 14:09 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Biri cikip wikipedia linkini vermeseydi efsanevi baslik olurdu XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Kimseyi ezmeye calismiyorum. O kadar yazidan onu anladiysan ya sen anlamadin ya ben anlatamadim. Demek istedigim su; bizim millette en sinir oldugum sey her yazilana soylenene koru korune inanilmasi. Elestiri, kusku, arastirma denen seyler nedense kelimede kaliyor. Bunlari azicik kullanilsa iyi olur dedim o kadar. Bak ozellikle arastirma kismini italik yazdim. Bu arada dogrudur, agzimi acik birakacak "sey" ler biliyorsundur ama bana sorarsan bir insanin Afrikadaki antilopun bilmemnesini ogrenecegine once ulkesinin tarihini ogrenmesi gerekir... P.S: "varsa" kismini kastediyorsan ben ne biliyim var mi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 O kadar yazıdan değil yazış tarzından gayet onu çıkardım. Bilgi ayrımcılığı mı yapıyoruz burda "osmanlı ile ilgili herşeyi bilip de" diye bir cümle geçiyor? Kendi tarihimizi bilip de osmanlı tarihini bilmediğimiz zaman bir gün biri gelip osmanlılar yönetimleri altındaki tüm diğer ırkları kesip biçtiler derse ne olacak? Yazdıkların tamamen insanları ezmeye yönelik tavırlar sergiliyor, öyleki verdiğin örneklerle fikrini destekleme biçimin bile bunu gösteriyor, kusura bakma. Söyleyeceklerim de aslında bence her üniversite mezunu insanının bilmesi gereken elektromanyetik dalgalarla ilgili veya zamanın yavaşlatılması mesafelerin kısaltılması, antimaddenin yaratılması ile ilgili bugün dünyanın ileri araştırma merkezlerinde deneylerde uygulanan ama bir çok insanın bilmemesinden dolayı inanmayacağı şeyler. Veya bugün hiç bir fikriniz olmadan size yedirilen genleri ile oynanmış DNAsı kararlı olmayan gıdalarla. Amma velakin ben bu durumu garipsemiyorum, herkes işini severek ve iyi yapsa zaten kimsenin ülkesini savunmasına gerek kalmaz. [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 14:28 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Haklisin. Ama... Once bunu: said: ülkenin her yerinde bombalar patlarken, her gun şehitler verirken ve millet tedirgin iken böyle salakça bir açıklama ancak senin kafa yapındakilerden gelir. aferin. Sonra bunu: said: Zaten ben de anladım 71 muhtırası olduğunu ilk maddeden ama saatini çıkaramadım. okuyunca oyle bir mesaj atmıs oldum. Gun gelir "DNA'sı kararlı olmayan gıdalarla" ile ilgili bir baslik acarsan ben de gelip orada bilmeden sacma sapan konusursam istedigin gibi ezebilirsin beni hakkindir. Soyleyis bicimim etmemesi gereken birini rencide ettiyse o kisilerden ozur dilerim ama bunun disinda lafimin arkasindayim... Insan okuduklarını azıcık irdelemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 http://www.tsk.mil.tr/ ana sayfada var basın duyuruları. rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 8 haziran açıklaması da çok yazık bi açıklama olmuş. kimse bişi demiyor mu bu açıklamalar ile alakalı acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 gördüğüm kadarıyla sadece radikalden iki yazarın yazısı var alakalı. neyse aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 çevir kazı yanmasın diyorum ilk başta kimse yemedi derken biri çıkıp gereksiz genel kültür dersi verince 180 derece döndü viktor. bravo. ha ayrıca abartıldıkça da abartılmış. aptal bu kadar insan sırf adamın dediğiyle darbe oldu diye ayaklansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 şimdiki blogculara göre daha düzgün yazıyorlarmış eskiden ayrıca bunları herkesin bilememesi gayet normal tarih derslerinde okutmuyorlar, biraz vakit ayırıp genel olarak ne olduğunu bilmek gerekli tabiki ayrıca okumadan olmaz; başkalarının söyledikleri kendi yorumları oluyor objektif bir açıdan olayları anlatan pek az biraz da yaş lazım, biz de yaşlanınca bi zamanlar böyle şeyler oldu diyebilcez sanırım; postmodern darbe nasıl bişey canlı gördük, ekonomik kriz filan nasıl bişey biliyoruz, elalem mbitler bağlantıları az bulurken biz 256k bağlantıya 49 ytl ödediğimiz günlerde tsk e-muhtıra diye bişeyi keşfetti filan diyebilcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Grimwolf her yazılanan bir kulp bulayım, aman buna şunu söliyim, öbürüne berikini alıntılıyım gibi bir durumdasın gördüğüm kadarıyla. benim orada yazdığım mesajtan kalkıp hangi düşüncelerinle okumuş cahiller, osmanlı tarihi yerine kendi tarihinizi öğrenin vs vs ... gibi kararlara vardın bunu çok merak ediyorum. ikide bir okumuş cahiller demeni; senin okuyamamış ve bu ezikliğinide forumlarda atmaya çalışan biri olarak görmeme neden oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar