Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Evet bildiğimiz gibi Chris Cornell'ın Rock'n Coke'a gelişi kesinleşti . Acaba gelince çalacağı şarkılar hakkında bir fikri olan var mı ? Son konserlerinde ne çalmış ne etmiş ? Solo albumu çıkıcaktı ( çıkmıştır ) ona mı yüklenecek ? solo albümü nasıl ? ve birde asıl soru ? Chris Cornell'ın İstanbul'a gelirken yanında Eddie Vedder ve Soundgarden elemanlarını getirip birlikte çalma ihtimali nedir ? ( olsaydı bomba olurdu - birde black çalsalar . amaney :) ) derken .... ne buldum [spo] 2007 TORONTO KONSERİ "Spoonman" "Original Fire" "No Such Thing" "Say Hello to Heaven" "Fell on Black Days" "Like a Stone" "Outshined" "Seasons" "All Night Thing" "Redemption Song" "Can't Change Me" "Doesn't Remind Me" "Arms Around Your Love" "What You Are" "Rusty Cage" "Black Hole Sun" "Billie Jean" Sen Soundgarden çalarsında biz gelmezmiyiz :)[/spo] [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 20:22 tarihinde, Deathblade tarafından güncellenmiştir ]
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 chris cornell mi geliyor audioslave mi ? yoksa dağıldı mı audioslave O_o
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Chris Cornell tek geliyor . Ama yanında kimi getirecek meçhul . Bende diyorum . Olurya kafasına saksı düşer 15 yıl önceye gider hafızası . Soundgarden elemanlarıyla gelir . Konsere çıkar bomba olur . Üstüne birde Eddie Vedder , bizde senle uzun zamandır söylemiyoruz yaşlandık ama hala bitmedik gösterilim şu İstanbul'a gücümüzü derse ne güzel olur di mi :)
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Karma yapmış solo+audioslave+soundgarden. Vay anasını gidilesi vallahi.
sir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 ayy o soundgarden'ın berbat gitaristi gelmesin istemiyorum :P say hello to heaven çalsa kafayı yerim. ayrıca euphoria morning albümünden de çalsın istiyorum bol bol. billie jean'i chris cornell'den dinleyin diyorum, isveç unplugged konserinde var, ayrıca carry on adlı albümde de albüm kaydı var. muazzam bişi, cover aha böyle yapılır diyo insan.
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Kim Thayil berbat gitarist ? Yazacak bir şey bulamadım . Kitlendim :)
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 jesus christ pose çalsın, pogo yapmayan böyle olsun.
sir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 black hole sun'ın solosu kadar kötü solo az bulunur vallahi :))
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 sakız oldu billie jean parçası dinlemedim chris cornell yorumunu ama dolapdere big gang yetti doğrusu ayrıca ne zaman kuruldu audioslave ne zaman dağıldı yuh.
horten Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Chris Cornell, Pearl Jam'den birini getirsin konsere, çocuğumu keserim :p. Carry On aslında çok iyi bi albüm değil yada bilmiyorum ben çok daha iyisini mi bekliyodum? Ama No such thing, You know my name, Killing birds, Arms around your love güzel, Billie jean mükemmel. yeni şarkıları burdanhttp://www.myspace.com/chriscornell Yukardaki playlistte gayet güzelde keşke Be yourself'le Cochise'ıda çalsalardı. Ama Spoonman'i canlı dinlemek; off tarif edemiyorum hissiyatımı.
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Audioslave dagildi, Chris Cornell solo calismaya basladi, RATM yeniden birlesti diye biliyorum ki benim hosuma giden bir durum RATM den sonra Audioslave yakismamisti hic eski RATM uyelerine.
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Yemişim Ratm üyelerini . Esas Chris Cornell'a Tom Morello'u yakıştıramadım . Adam yırtınıyor , vokalde doruklara ulaşıyor arkada gitardan gak guk gülme efektine benzer tonlarla solo atıyor . Alırım mikrofonu kafasına atarım konserde ben . İyi oldu Ratm'ın birleşmesi . Eskiden daha iyilerdi kesinlikle .
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 audioslave tekrar toplanmıştı bi daha mı dağıldı? :S
Öne çıkan mesajlar