Prawler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Gilean said: ben de ileride zengin olma hayallerine sahip biri olarak Rusya,Çin veya Hindistan üzerine yoğunlaşacağımdan rusça,çince veya hintçe öğrenmek istiyorum..seneye bunlardan birine kesinlikle başlayacağım. hazır rusça topici açılmışken istanbulda bildiğiniz iyi bir yer var mı? Hintçe diye bir dil. Hindistan'da 135 ten fazla dil var. İngilizce yeter orası için. Çin'ce herhalde simple traditional bilsen yeter diye düşünüyorum.Sonra geliştirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Prawler said: İstanbul'da TÖMER var, şubesi taksimde. Ben de Fransızca için düşünüyorum. Araştırdım,kalitlei gözüküyor. [ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 09:03 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Hala kursa gidemedim aylar oldu =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Sadece rusça öğrensen yeter aslında, Çin'de ve Hindistan'da ingilizce bilmeyeni dövüyorlar gibi bir şey. Özellikle Hindistanda senin alakadar olacağın herkes ingilizce biliyor, hem de çok iyi. Hatta AISEC gibi programlar Hindistan'a öğrenci vs. gönderirken dil yeterliliği sınavını İngilizce yapıyorlar. (Bu arada hintliler de kendi aralarında ingilizce konuşur, çünkü 3 hintliden 1i diğerinin bildiği hintçeyi bilmiyor, ya da anlayamıyor xD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 benim kurs 1 aralıkta başlıyor.patidende gelmek isteyen olursa vede izmirden tabiki bnaa bi mesaj atsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaiser_tr Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Gilean said: ben de ileride zengin olma hayallerine sahip biri olarak Rusya,Çin veya Hindistan üzerine yoğunlaşacağımdan rusça,çince veya hintçe öğrenmek istiyorum..seneye bunlardan birine kesinlikle başlayacağım. eheh arkadasim hintce diye bir dil yok yukarda bir arkadasin da dedigi gibi. hindistanda 1000 lerce yerel dil konusuldugundan ve tabiki gecmisinde ingiliz himayesi gordugunden resmi dil ingilizcedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 kaiser_tr said: eheh arkadasim hintce diye bir dil yok yanlışın olmasın. hintçe diye bir dil var. hatta aquila da yazmış bende düzeltiyorum. resmi dil. hindistandaki resmi diller: 1. Hintçe 2. İngilizce 1. Asamiya 2. Bengali 3. Bodo 4. Dogri 5. Gujarati 6. Kannada 7. Kashmiri 8. Konkani 9. Maithili 10. Malayalam 11. Meitei 12. Marathi 13. Nepali 14. Oriya 15. Punjabi 16. Sanskritçe 17. Santali 18. Sindhi 19. Tamil 20. Telugu 21. Urduca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 English enjoys associate status but is the most important language for national, political, and commercial communication; Hindi is the national language and primary tongue of 30% of the people; there are 14 other official languages: Bengali, Telugu, Marathi, Tamil, Urdu, Gujarati, Malayalam, Kannada, Oriya, Punjabi, Assamese, Kashmiri, Sindhi, and Sanskrit; Hindustani is a popular variant of Hindi/Urdu spoken widely throughout northern India but is not an official language CIA factbooktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 15. Punjabi (tu) ayrıca sen rusçayı öğrenemezsin, rusça seni öğrenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 kaiser_tr said: Gilean said: ben de ileride zengin olma hayallerine sahip biri olarak Rusya,Çin veya Hindistan üzerine yoğunlaşacağımdan rusça,çince veya hintçe öğrenmek istiyorum..seneye bunlardan birine kesinlikle başlayacağım. eheh arkadasim hintce diye bir dil yok yukarda bir arkadasin da dedigi gibi. hindistanda 1000 lerce yerel dil konusuldugundan ve tabiki gecmisinde ingiliz himayesi gordugunden resmi dil ingilizcedir. arkadaşım cevabı aldın sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Hintçe diye bir dil varda Hintçe öğrenmenin bir manası yok. Eğer vaktim çok egzotik bir dil öğreneyim diyorsan o başka. Ama gerçekten az buçuk eğitim almış her hintli ingilizcwe bilir. Bize Dış ticaret seminerinde profesör Çin içinde Çinceye gerek yok onlar ingilizceyi yaygın olarak kullanıyorlar dedi. Rusça tavsiye etti ruslar egoları yüzünden Rusça konuşuyormuş ingilizceyi sevmiyorlarmış falan filan dedi. Şehir efsaneside olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar