Mumu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 intihar eğilimi insanın psikolojik açıdan en zayıf noktaya ulaştığı zaman oluşan bir durum. zaten bahsedilen problemli kısım da bence bu zayıf psikolojiye sahip insanlar. hayatta başına gelen hiç birşeyin intihara değmeyeceğini algılayamayan insanların yaşamaması gerektiği kanısındayım. gerçekten her gün bir sürü yaşam mücadelesi veren insan ölürken, ölmeyi isteyenlerin yaşamasına gerek de yok sanırım. bu benim bu konu üzerinde kendi katılığım. hiç bir şahısa da maledilmemesini rica ediyorum. naçizane fikirlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Adam akıl saglıgını bilerek yitirmemiş heralde, akıl saglıgı yerinde olmayan bir adamın mantıklı düşünüp,hesaplar yaptıgını varsayarak davranıslarını yargılayamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Hayatta azrailin almadıgı her ölüm birşeyin aşkı yüzünden oluyor... Sevda Para aşkı Toprak aşkı Taht aşkı Spor araba aşkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 @azureslayer insan intihar etmesi için akıl sağlığının yerinde olmaması gerekmez.bir anlık kötü düşüncelere de kapılmış olması kendini hayattan soyutlamak istemesi yeterlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 aşkın sancılı dönemi gerçekten intihara sürekler insanı,ve bu dönem uzun sürerse daha da kötü.. bu dönem insandan insana değişiyor tabi. ah ah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Aşk sucks olabiliyor bazen. Insanın mantıgını alıp götüren hiçbirşey hoşuma gitmiyor zaten. Topu topu bir kız için intihar etmiş oluyorsun, kötü. ''Ay ama nasıl bir aşk nasıl bir aşk..'' demeyin, sadece bir aşk işte. Bir de öldükten sonrasında ne oldugunu bilmeden böyle birşey yapmak ayrı bir bomba. Neye güvenerek yani? Yokolmaktan daha yıldırıcı birşey düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 @IsAbeLLa aslında gerekiyo çünkü tanımı o zaten, kişi intihar etmeyi ciddi olarak düşünmeye başlamışsa aklı sağlıgı yerinde değil demektir, örneğin depresyondadır [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 18:39 tarihinde, AzureSlayer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Akıl sağlığından kasıt delilik/özürlülük değil, mantıklı düşünememedir. Bende Eternalin söylediklerine katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Başın sağolsun demek gerek sanırım sadece, gerisi gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar