Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 netten indiricez indirmesine ama alt yazısız olur herhalde ilk cıkanı.biraz daha beklemek gerkeir altyazı için ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Direk link bulan olursa bir zahmet banada atıversin özel mesajla, terazisini boş bırakmayız... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 öm listelerinize beni de ekleyiniz plz alt yazı için de ne kadar beklenir ki tahminen? ilk kez bir diziyi bu şekilde takip edicem.. eski bölümleri dvd den izlemiştim mis gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ÖMye beni de ekleyin torrent fln yalan benim için beceremiyorum ulan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 agalar ben saat 4-5 arasi bulabildigim butun linkleri herkese om'lerim bu rapid olur, direct olur, megashare olur, ne bilim netload olur.. Buyuk olasilikla'da hepsi olur. Ama benden torrent linki beklemeyin :D altyazi için ilk 3-6 saat arasi ingilizce altyazi cikar bu da tr saatiyle sabah 10 demektir. Turkce altyazi ise kimi zaman 2 kimi zaman 3 gun aliyor. :D Heh ben direk izliyom valla, buna da aliştik :D Edit; Lost Sezon 4 OM Listem : mokoko A-R-E-S Darkwall Azure_Knight thelegbra Gothic LasT_SuRviVoR Monthius FromTheHell DiadanLocke sg-1 7thBreath Edit 2 : 7thBreath eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Red said: netten indiricez indirmesine ama alt yazısız olur herhalde ilk cıkanı.biraz daha beklemek gerkeir altyazı için ?? Daha önce de söyledim, yine hatırlatayım, altyazı için, burayı takip edin. Lostun 4 atlısı artık burada, DP'de falan aramayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ow 7. gemi güzel oldu.. direk ekledim bookmarkse, saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Heycanlandım :P Birileri olurda link falan bulursa banada ö.m atarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 benide ekleyin ÖM ye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 daha düşmedi dimi nete? ben daha önceki siteye bakınıyorum şimdilik bişey yok beni öm ye eklersen sevinirim.. bende bakınıyorum sitelerime geçen sezonki indirdiğim yerlere düşerse haber veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 tvuplayer,sopcast hede hödöden buluruz,ben heroes u falan izliyordum amerikayla aynı anda. muhtemelen lost u da izlerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 FromTheHell said: ow 7. gemi güzel oldu.. direk ekledim bookmarkse, saol Süper altyazılar çıkıyo abi yedincigemi'de, bak daha dün Assasination of Jesse James filminin altyazısı çıktı. Bucket List falan var Puck:Robin çevirisiyle, siteyi takip edin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ewt herkes birbirine yardım etsin linkleri öm liyelim yanlıs olmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 baluu beni de ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 baluu bize de at bapsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 tam benim memurum işini bilir olmuş bu :) alt yazı geçen sezon ertesi gün divxplanet.com da oluyordu bu arada şu link muhabbetine beni de ekleyin bende var 2-3 tane ama sanırım herkes abanıcak siteler patlicak büyük ihtimalle de çogu premium isticek dl sitelerinin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 http://thepiratebay.org/search/lost%20s04e01/0/99/0 burada s04e01 gorunuyor, altyaziyi bekliyorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 DeathLord said: alt yazı geçen sezon ertesi gün divxplanet.com da oluyordu O geçen sezondu, Lostun 4 Atlısı DP'den ayrılıp kendi sitelerini kurdular, o da yedincigemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ninjaturtles said: http://thepiratebay.org/search/lost%20s04e01/0/99/0 burada s04e01 gorunuyor, altyaziyi bekliyorum simdi yawassss gorunsun.. Daha oynamadi be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 hmmz daha oynamadiysa bu heyecan niye,millet rapidshare torrent isteyince oynadi sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Tr saatiyle gece 3'de oynuyor. 4'de bitiyor. 4 gibi hemen dusuyor zaten nete. Nasil hizsa bu bilmiyorum oyle oluyor.. Milletteki bu heyecan buyuk olasilikla 3.sezon finalinin efsane bi yerde kalmasi ve ilk bölümde ohannesburger diyecegimiz sahnelerin yer alacak olmasi beklentisi. Bu nedenle insanlar hemen ilk gun izleyivermek istiyorlar. : ) Valla ben de istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Baluu beni de ekler misin listeye? Teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 18 kişi oldu, reklamli om mi atsam naapsam :D Gosterimden kazanirim bişiler belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 myminicity aç hemen, öm de onunda linki olsun.. ya da direk kendi mini cityndeki shoutbox'a yaz linki :D:D mecburen tıklayaım, sen de population kas..hiç bi işe yaramasın ama o kasıtığın pop.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 özel bölüm olmuycakmı? sabaha anca nete düşer o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar