Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ingilizce alt yazıyı koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yeah diyorum sayın seyirciler .. güzel sezon sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 vaaş çok fena bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 vaşş maşş diyorsunuzda delircem ulan nerde türkçe yaa nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bende sinir oldum. ingilizce izlemek istemiyorum. bi tane bile bişeyi anlamayınca sinir oluyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 önden ing, 2. sefer türkçe izleyin nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 zevki kalmıyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ahh bi ingilizce bilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 türkçe at yazı buldum loo rapid ten link vermek yasak mı burda şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Llama özelden linki atabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 http://www.lost.web.tr/lost-alt-yazi/Lost_S04E13-14_TR_YedinciGemi213.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 rep böyle çalınır adlı çalışmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 tamam koymuşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ahaehahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 forgiver said: rep böyle çalınır adlı çalışmam ahahha +rep diyelim bide (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ağzımın açık kalmasını özlemişim gerçekten son 20 dk : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 looossstuuu çözdüüümmmm herşey basa sarıcak evet evet herşey başa sarıcak şimdi jackin babasının durumunda luck var evet evet herşey başa sarıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Kate telefon 1) kate, claire'i aaron'un yataginin basinda gordugu ruyasinda bir telefon aliyor gecenin korunde ama pek anlayamiyoruz ne dendigini. bunun sebebi telefon mesajinin tersten olmasi. john locke'unkine benzettigim bir ses "the island* needs you. you have to go back before it's too late" (adanin sana ihtiyaci var. cok gec olmadan geri donmelisin) diyor. inanmayan suraya gitsin ve dinlesin: http://losteastereggs.blogspot.com/...e-for-kate.html http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=13356367 Oha adam iyi düşünmüş aslında xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ya altyazıya gerek yok da birisi bana özelden ya da burdan abc.com dışında sezon 4 u izleyebilcem online olarak bi link atar mı çok sevinirim. abc.com açmıyor nedense episodeları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 jackin dinlediği parça ile ilgili bi yorum.... dinledikçe insanı kendinden geçiren the pixies şarkısı. öyledir ki dinsel temalı bir şarkı olmasına rağmen, dini temayı * fazlasıyla modernize ederek sözlere dökülmüştür ki sözlerde de görülen some marijuana, three day party kısımları kanımca mübalağa teşkil etmekle birlikte, samson'un delilah tarafından ihanete uğraması, saçlarının kesilmesi, gözlerinin oyulması neredeyse bütün hikaye ana hatlarıyla sözlere aktarılmıştır. sözleri hele bir yazalım da: gouge away you can gouge away stay all day if you want to missy aggravation some sacred questions you stroke my locks some marijuana if you got some gouge away you can gouge away stay all day if you want to sleeping on your belly you break my arms you spoon my eyes been rubbing a bad charm with holy fingers gouge away you can gouge away stay all day if you want to chained to the pillars a 3-day party i break the walls and kill us all with holy fingers gouge away you can gouge away stay all day if you want to some sacred questions kısmıyla muhtemelen delilah'ın samsonu tempte edişi betimlenmiş, stroke my locks kısmı ise şarkının en can alıcı bulduğum yer olmakla birlikte *, samson'ın saçlarının okşanarak ayartılması ki muhtemelen de marijuana ya da türevi bir uyuşturucuyla uyuşturulup gözlerinin oyulması, samson'un gücünün kaynağının saçlarında olduğunun delilah tarafından keşfedilmesi. herharlde samson'ın gözlerinin bu tasvir edilen holy fingerlar tarafından oyulması da delilah'a karşı hala hissettiği aşkın bir simgesi olsa gerek. * güzel bir papa roach coveri, ortalama bir promise ring coveri bulunmakla birlikte, the pixies'in canlı performanslarında hiç eksik etmediği bir şarkıdır. şarkıya hep bir çeşit girizgahla girmeleri de ayrı bir güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 muhteşem. olağanüstü. harika. yeter sanırım bu kadar. - öncelikle desmond'ı penny'sinin yanında görünce en az onun kadar sevinmişimdir sanırım, hele 5 dakka önce neredeyse desmond brotha ölmek üzereyken bu sahneye gelmemiz daha da süper olmuş. sevindim. :P - benjamin yine damgasını vurdu bir şekilde. locke gemideki herkesin ölümüne sebep oldun dedikten sonra "so ?" demek nasıl bir tepkidir, duygusuz herif. - orchid içindeki her sahne ve en sonunda ben'in aşağı inmesinden sonraki kısımlar imba olmuş. - şu ana kadarki sezon finalleri arasında en güzeli olmuş there's no place like home bölümleri bana kalırsa. bir de ; check mate mr.eko :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 erucalavera said: muhteşem. olağanüstü. harika. yeter sanırım bu kadar. - öncelikle desmond'ı penny'sinin yanında görünce en az onun kadar sevinmişimdir sanırım, hele 5 dakka önce neredeyse desmond brotha ölmek üzereyken bu sahneye gelmemiz daha da süper olmuş. sevindim. :P - benjamin yine damgasını vurdu bir şekilde. locke gemideki herkesin ölümüne sebep oldun dedikten sonra "so ?" demek nasıl bir tepkidir, duygusuz herif. - orchid içindeki her sahne ve en sonunda ben'in aşağı inmesinden sonraki kısımlar imba olmuş. - şu ana kadarki sezon finalleri arasında en güzeli olmuş there's no place like home bölümleri bana kalırsa. bir de ; check mate mr.eko :D tüm hislerimi yazıvermişin mert (= ek olarak evet ek olarak şu zaman makinesi zımbırtısı için; biri bi link vermişti orda bi teori yazıyordu. aynısı çıktı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 3 saat deniyodu ne ayak bu 1 30 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 urmesque said: erucalavera said: muhteşem. olağanüstü. harika. yeter sanırım bu kadar. - öncelikle desmond'ı penny'sinin yanında görünce en az onun kadar sevinmişimdir sanırım, hele 5 dakka önce neredeyse desmond brotha ölmek üzereyken bu sahneye gelmemiz daha da süper olmuş. sevindim. :P - benjamin yine damgasını vurdu bir şekilde. locke gemideki herkesin ölümüne sebep oldun dedikten sonra "so ?" demek nasıl bir tepkidir, duygusuz herif. - orchid içindeki her sahne ve en sonunda ben'in aşağı inmesinden sonraki kısımlar imba olmuş. - şu ana kadarki sezon finalleri arasında en güzeli olmuş there's no place like home bölümleri bana kalırsa. bir de ; check mate mr.eko :D tüm hislerimi yazıvermişin mert (= ek olarak evet ek olarak şu zaman makinesi zımbırtısı için; biri bi link vermişti orda bi teori yazıyordu. aynısı çıktı işte. vay ak o en gerçekci lost teorisi tutuyo galiba..ayrıca Ben'in "so" demesinin nedeni de teoriyle alakalı olabilir adamın kafası rahat bikere ölme dirilme konularında :D hayvanımsı bi final olmuş bugüne kadar "en çok ebesinin şeyi dediim" 1.5 saat buydu heralde =) bi de desmonda ben de babamın oğluymuşçasına sevindim 1-2 dakka daha uzatsalar ağlıcaktım utanmadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar