FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 richard'a selamlarımı iletiyorum.ayrıca ben de artık uçaktaki yolcuların daha önceden ayarlanmış olduğuna falan inanmaya başladım.gerçi bayadır belli gibiydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 4x11 bu richardda bişiyler olduğunu hep biliodum. içime doğmuştu sdghfd ölen doktor olayına da açıklık getirildi. bu arada claire i çok sayko gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Ada hem Christian Shepherd ı diriltti, hem de Locke u iyileştirdi. Adanın Jacop-Ben ikilisinin yerini Christian-Locke aldı bu bölüm itibariyle bence. Uçağın düşmesinin kesinlikle tesadüf olmadığını anlamış olduk. Locke ve Christian, Christian ın torunu ve oğlu adaya getirildi. Richard ın Locke a yaptığı test de ilginçti. Sanırım benzer testler başka çocuklara da yapıldı ve bunlar sonucu Benjamin adaya getirildi. Testlerin amacı "özel" çocukları bulup adaya getirmek. Benjamin in veliahtı Locke şimdi adayı devralacak. Ki burda uçağı Widmore un düşürttüğü kesinleşiyor gibi. Çünkü siyahi avukat Widmore için çalışıyor. Locke ile yaptığı konuşma gayet enteresandı. Son olarak Sayid in o sandalımsı ile nasıl 3-0-5 yönünü izleyeceğini hiç anlamadım ya, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 urmesque said: 4x11 bu richardda bişiyler olduğunu hep biliodum. içime doğmuştu sdghfd ölen doktor olayına da açıklık getirildi. bu arada claire i çok sayko gördüm kilo almış gibi değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bence richard ın sorduğu sorularla zaman yolculuğunun alakası var. John a desmonddaki gibi bişeyler olur ve faraday in farenin bilincini geleceğe yolladığı gibi bununda bilincini geriye yollarlar felan filan diye uzar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Llama said: kilo almış gibi değilmi yok böyle psikopat havası sezdim. bi garip geldi konuşması gülümsemesi falan. kameranın açısından da kiloluymuş gibi çıkmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Bakışlar saykoydu cidden! Yanlız her bölümde 1 soru cevaplayıp 20 tane yenisini yaratıyorlar artık takip edemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Her hafta aynı karın agrısı bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 nuwanda said: digiturkte niye 4. sezonun ilk bolumleri tekrara basladı bilen var mı? digitürkte 1 ay ara verdi mi? vermediyse aynı arayı tekrarla geçistiriodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Digiturk eşzamanlı vermez arkadaşlar Lost u. Daha once kaç bölüm geriden takip ediyorsa, onu devam ettirir. Bu şekilde daha ucuza yayınlayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 belki ara vermeden yayınlayabilir digi ancak belli olmaz işi digi'nin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 karaya vuran bogazı kesilmiş doktorla bu bölümde bogazı kesilen doktor aynı kişi mi? orasını anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Fistan said: karaya vuran bogazı kesilmiş doktorla bu bölümde bogazı kesilen doktor aynı kişi mi? orasını anlamadım. Ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Fistan said: karaya vuran bogazı kesilmiş doktorla bu bölümde bogazı kesilen doktor aynı kişi mi? orasını anlamadım. zaman farkı varya işte yada aynı anda gelişen olaylardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Benjamin Locke u gene etkisi altına aldı bişiler planlıyor gene adam ama ne acaba. Ayrıca başka sitelerden okuduğum kadarı ile Keamy nin elindeki 2. protokol dosyasının logosu Benjamin in Sahra Çölü ne ışınlandığında uzerindeki montta olan logo ile aynı imiş. Benjamin en son oraya kaçacak ve kendini ışınlatacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Bence Temple dedikleri yer Orchid istasyonu olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Quadrophenia said: Benjamin Locke u gene etkisi altına aldı bişiler planlıyor gene adam ama ne acaba. Ayrıca başka sitelerden okuduğum kadarı ile Keamy nin elindeki 2. protokol dosyasının logosu Benjamin in Sahra Çölü ne ışınlandığında uzerindeki montta olan logo ile aynı imiş. Benjamin en son oraya kaçacak ve kendini ışınlatacak sanırım. Dosyanın üzerinde ki direk dharma Co. nun logosu değilmiydi? Galiba Dharma Charles witmore a aitti ben hepsini öldürüp kontorlu eline aldı. Çünkü konuşmlarada benimdi yine benim olucak diyor ve dharma dışında başka bir yerleşime rastlamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 SturmVogel said: Bence Temple dedikleri yer Orchid istasyonu olmalı. temple farklı bir yer kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 CoolRider said: Quadrophenia said: Benjamin Locke u gene etkisi altına aldı bişiler planlıyor gene adam ama ne acaba. Ayrıca başka sitelerden okuduğum kadarı ile Keamy nin elindeki 2. protokol dosyasının logosu Benjamin in Sahra Çölü ne ışınlandığında uzerindeki montta olan logo ile aynı imiş. Benjamin en son oraya kaçacak ve kendini ışınlatacak sanırım. Dosyanın üzerinde ki direk dharma Co. nun logosu değilmiydi? Galiba Dharma Charles witmore a aitti ben hepsini öldürüp kontorlu eline aldı. Çünkü konuşmlarada benimdi yine benim olucak diyor ve dharma dışında başka bir yerleşime rastlamadık. daha da ötesi hatırlarsanız ben wildmore a ikimz de seni öldüremeyceğimi biliyoruz diyordu. yani wildmore muhtemelen direkt dharmanın sahibiydi ve adada bulunmuştu (öldürülememesinin sebebi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ben onu adada bulunmasına değilde, kurallara bağladım. Çünkü ben o bölümde kurallar var bunlara uymak lazım ve sen bunu bozdun dedi. Yani kurallar dolayısıyla ikisi birbirini değil ama aile üyelerini öldürebiliyorlar herhalde. Gerçi aile üyeleride kurallar içindeymiş ki ben bozdun dedi ama bu birbirine dalma olayı ana kural, onlar yancı olabilir. İşte bu dizinin olayı bu 40 dk bölüm yayınlıyor 1 hafta yorum yapıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Birbirlerini oldurememelerinin nedenleri birbirlerinin constant ı olmaları da olabilir. (baska bir sitede okumustum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 soru Kıyıya vuran doktor önce geliyprda , helikopterler neden zamanında geliyor adaya? İzledikleri rotadan dolayı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Lost 4x12 There's No place Like Home http://www.dailymotion.com/video/x5cxq0_lost-4x12-theres-no-place-like-home_shortfilms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 suBzer0 said: soru Kıyıya vuran doktor önce geliyprda , helikopterler neden zamanında geliyor adaya? İzledikleri rotadan dolayı mı? Eheh onu bırak Sayid bot ile Keamy doktoru öldürmeden önce yola çıkıyor, doktorun cesedi adaya geçen bölüm geldi. Rotadan ziyade adada farklı bir zaman boyutu var bence, bir ileri bir geri gidiyor gerçek zamana gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 suBzer0 said: soru Kıyıya vuran doktor önce geliyprda , helikopterler neden zamanında geliyor adaya? İzledikleri rotadan dolayı mı? Şimdi helikopter zamanında geliyor adaya diye birşey diyemeyiz. Öldürülen doktor adaya gemideki zamandan önce vurdu orası kesin yani ada'da zaman daha ilerde gibi düşünebiliriz. Ama faraday'ın deneme roketi 20 dk. geç gelmişti adaya, bununlada ada'daki zaman daha geride diyebilriz. Yani ortada 2 farklı durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar