draedan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Sayid 'in arkadaslarini korumak icin milleti oldurmesi, sayid ve benjamin in disarda oldugu, bazilarinin adada kaldigi ve onlara ulasimi engellemek icin disardakileri oldurdugunu dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 4. bölüm çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 cuma gunu oynuyor abi nasil ciksin 4. bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 belki çıkmuştır umuduyla sormuş işte ne kızıosun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Yok abi post kasmak için sormuştum. Sen post kasmak için mi cevap verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ben öle yaptım açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 oha çok boş muhabbet dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Yrn geliyor yeni bölüm. Baluu unutma bu seferde bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 4. bölümde sex var (:P) kate hakkında kate cidden kalmayamı karar verdi yoksa sayid bişeymi planladı orayı anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Zıpoylır Bence Sawyer'la konuştuktan sonra kalmaya karar verdi. Sayid Miles'ı bıraktı çünkü. Gerçi bilmiyoruz bu bölümde görücez bakalım. Bence Sawyer ve Kate dönecekler en sonunda. Bir de çocukları olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ? Kate'in flashforwardında hapse atıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ula biz farkli farkli bolumleri mi izliyoz.. Ben gormedim o flashforward'i kateinkini yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Lost işlemi başari ile tamamlanmiştir.. İyi seyirler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 yine bölüm sonu tek laf yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 04 04 dizinin sonunu mu bekledin anlayabilmek için :S çamaşırları asarlarken kate le claire in konusmasından belliydi. saçma bi bölümdü bence, hiçbi bok olmadı paso flashforwardla geçti beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 kate takim elbisenin içinde çok seksi olmuş.. Bu bolum hakkinda bi tek bunu derim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 spo Valla tam diyordum ya cocuk sarisin cikarsa sawyer in esmer cikarsa jackindir diye ismi soyledi bombe oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 netload neymiş be 14 dakikada indirdim bekle şimdi altyazıyı işin yoksa repler balu ya>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Baluu said: Lost işlemi başari ile tamamlanmiştir.. İyi seyirler. :D haydı alt yazı şimdi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 oha ya , claire ölüyo mu yaner? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Baluu said: kate takim elbisenin içinde çok seksi olmuş.. Bu bolum hakkinda bi tek bunu derim ben :D oyleyse bu bolumun icerigi de bombostur. adanin gizeminin yaninda hic fonksiyonu olmayan kate kadinini izlemekten bayginlik geldi artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Altyazı ne zaman çıkar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 SPOILER ya, harbi küfür ettireceksiniz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 1- Kate çooook Güzel:D 2-Sonu muhteşem bitti:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 loo alt yazı neden bu kadar geç kaldı yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar