Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 mADmaXimus said: 50 ytlye webcami acar televizyonun onune koyarim izlersiniz guzel guzel :P hainsin olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 netloadtan 107 ile indiriyorum 1 mb adsl var flashgetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 rapidi sömürmeye başladım +REPUTASYON BALU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 abi şimdi bizim saatimize göre bölüm kaçta biticek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 herkes sustu bir anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 tahmin yürüteyim mi? saat 4 te başladıysa 2 saatlik primier se 6 da bitmesi lazım ama hayır paso reklam veriyorlarmış reklamlar 1 saat sürse 7 de biter dizi. yarım saat upload u desek 7.30. eh downlodu da 1.5 saat sürse 9 da biter hacı DSFSFD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ben yatıyorum o zaman sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Abi naptın ya :D O zaman 7 ye kadar bekleyeyim ben dunkin donats, starbucks falan birine giderim çok güzel yerde oturuyorum da hıh ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bizim burada kebapçı bile açık değil,meyve yiyeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yok ya abartmayin... 03 - 04 arasi premier oynadi.. Linkleri 4,30 gibi dustu işte... 04 - 05 arasi da 4x01 oynuyor.. Linkleri 5,30 gibi duser. Belli işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 losttan önceki hede lost başladığı anda elimizdeyse,lost bittiği anda 1.bölümü de elimizde olabülür. daha erken yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Oha, baluu taktir ettim abi seni süper çalışma. :P Aynı performansı asıl bölüm içinde bekliyoruz :D. Bir sürü alternatif link falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Garadia said: netloadtan 107 ile indiriyorum 1 mb adsl var flashgetle evet. Netload freedownloader lar için en onerilen download çeşidi tarafimdan.. Efsane adamlar. Tek link ve hayvani hiz veriyorlar.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Bu arada Lost: Missing Piece'yi izlemeyen vardır belki. Bi link vereyim. Yeni bölüm için ön hazırlık olsun. Zaten ileresi için çok önemli bilgiler veriyor, özellikle son bölümde. Link Buda son bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 baluu 2 saat olcak denmedi mi bu bölüm nası 5 te bitsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 evt şok oldum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Baluu said: mADmaXimus said: 50 ytlye webcami acar televizyonun onune koyarim izlersiniz guzel guzel :P hainsin olm :D sende dukkanimin onunu kapiyosun millete link vererek ankaraya donunce bunun hesabini sorucam senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 şok olmadımda sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 aga 2 saat işte. 1 saat premier 1 saat 1.bolum. :D 2 bolum birden yayinlanmiyor ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 balu her hafta aynı performansı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 walla aga her haftayi bilmem ama, bolumlerin yayinladigi geceler, bolumleri izlemek için beklersem, tabiki paylaşima devam ederim.. Arkadas listesi araciligiyla zaten tak diye yolluyor linkleri, 2 c/p ye mi üşencem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 1 saat premier 1 saat dizi olduğunu bilmiodum :D yarım saate düşer o zaman bitti galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Gelsin artık sızıcam pc basına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 aga 2 bolum bile yayinlansa.. Yani 4x01 ve 4x02 bile olsa.. 4x01 en kotu ihtimalle 5:30'da nette.. premier'e yapildigi gibi. Bittigi anda millet basliyor upload'a :D E tabi rarlayip up lamasi bi 15-20 dk suruyor baglanti hizina gore :D yani biten bolumu upload ediyorlar direk. 2 bolum olsa da farketmez. 4x01'i birazdan aliriz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 millet efsane fake basiyor bu arada, torrentlere felan bakiyorum, adamlar utanmasa 5.sezonu koyacaklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar