Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Yazdim aga om'ye de fake yani kesin.. Madcat abi o nasil bir cumle hiç bişi anlamadim. Uykusuzsun galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 dharmadakiler öldürüldü ( ben killed them ) ise yiyecekleri kim gönderiyor demeye çalıştım ama uykum var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yiyecekleri öldürmüşler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Bölümlerden birinde Ben'in adayı kaybettiler,o yüzden geri gelemiyorlar şeklinde konuşma yaptığını hatırlıyorum. Yani Ben'in lafını bıraktık,hepsini öldürdüler çalışanların tamam ama adanın yerini kaybetmeseydi şirket yeni elemanlar,hatta paralı askerler vs. gönderip adayı geri alırdı.Ben kaybetti diye hatırlıyorum tabii yamuluyorda olabilirim. Bu arada Madcat doğru diyor,yemekleri kim atıyor o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Ya simdi su doktor kadin'i. Ben getirtti ya simdi, dharma'daki esas adamlari da ben öldürttü. Şimdi boyle bir durumda, ben company gibi bişi ile calisiyor. Yiyecek takviyesini de onlar yapiyorlar. Ama dharma'nin adada ki işi ne ? Onu ogrenmek lazim esas. Yani dharma niye geldi adaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 o zenci tekneyle bilmem ne koordinatına gidip nereye vardı bu da merak konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Smallville 7x10 dustu nete. Lost nerde kaldi, uzun bolum yapmişlar anlaşilan. Şimdiye dusmeliydi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Abi yine hatırladıklarım kadarıyla olay şöyleydi; Dharma sürekli adanın yerlileri ile çatışıyordu,yerli olmasalar bile işte diğer insanlarla.Ben'in babası da Dharma çalışanıydı hatta bu veletlik yıllarında okuldayken saldırı oluyordu,öğretmen korkmayın tarzı konuşma yapıyordu.Sonra Ben Dharma'ya ihanet edip yerlilerle birlikte tüm çalışanları öldürüyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Evet doru hatirliyor olmalisin. Cunku ben de oyle hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ben tam it ya gazla öldürülmesine yardım etti herkesin it herif. o yemekleride olsa olsa allah yolluyordur garibanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 evet haklısın dark,hatta babasıyla o minibüs tarzı şeyde iken garip birşey yapıp herkesi öldürüyordu,oranın yerlisi maskeyle kurtuluyordu,dharma'dan kimse kalmıyordu. Yok abi çıkamıcam işin içinden.. bunları açıklayana kadar kaç bölüm geçer be ohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 baluu sağolasın link için ama 12 kb ile indiriyor yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Bu öm den yollanan linklerin fake olduğunu mu düşünüyorsunuz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ne bileyim ya indiriom işte ehaheaha. 15 le. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Agalar. 2. om'de belirttim ama. Buradan da yazalim. Gelen link'de ki. 4x00 Past present and future die bişi. Salaklar once bi ozet vermişler.. Simdi yenisi oynayacak.. 5.15'e anca duser bu lost :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bende becerememiştim zaten indirmeyi dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Baluu said: Smallville 7x10 dustu nete. Lost nerde kaldi, uzun bolum yapmişlar anlaşilan. Şimdiye dusmeliydi. :D dur lan daha bitmedi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 8 dakika 15 saniyelik özet gibi bişeymi bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ekşiden takip ediom 4 te başlamış hmmz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 rapid kullanmayanlar. Netload linklerini kullansinlar. Yuksek kb verir. En kotu 30. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 skyly said: 8 dakika 15 saniyelik özet gibi bişeymi bu :) yok aga. 1 bolum. 3 sezonun sirlari felan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 o zmn bende alabilirmiyim o linkciği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 50 ytlye webcami acar televizyonun onune koyarim izlersiniz guzel guzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 BALU REPPPPPPPP aldım ilk partı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 varsa banada link pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar