Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warrior pve build

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Imp harm yerine 1 anger management 1 weapon mstery olabilir aslında pve için.
Imp ınterceptede 1 tane verirsen bence daha güzel olur. Cd düşürmek baya işe yarar gibi. Commanding pre den alıp imp intercepte.

Hatta sevdim bunu. Ben bi talent değişeyim :}
Mesaj tarihi:
Imp rend gereksiz abi ne işin var rend ile?
Hele bi de Deep Wounds a vermişken, rend kullanman, rage ini ve global cooldown unu boşa harcamaktan başka bişe getirmez.

Imp heroic Strike iyidir, ikisini yer değiştirirsen rahat edersin.
Mesaj tarihi:
hmm aslinda 5 man droplarindan dual wield yapabilirim ama acikcasi savagery basili lunar crescent guzel duruyor. istedigim sadece seri farm.

hah imp slam i yazmisin zaten. next melee den tiksiniyorum cok yavas oldugu icin. 0.5 cast li bi skill daha hos geliyor bana eheh

[ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 12:59 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
İkide bir stance değiştireceğimizi düşünürsek aslında tactic master a 1 verilmesi şart kanımca. Imp chargede gerekli bence.

[ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 15:44 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Druenler sonuncusu iyi olmus baya. Flurryden1 alıp tactic master a verebilirsin. Gerisi iyi.

[ Mesaj 11 Haziran 2007, Pazartesi - 21:56 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
artık %30 crit cok kolay heleki weapon masteryle, bence %5 attack speed tactical masteryden daha cok iş görür.

1 tactical masteryle zaten whirlwindde aatamıycak, e pvp yapmıycağına göre interceptede gerek yok.
Mesaj tarihi:
-Tactic mastery e verdim çünkü zırt bırt stance değiştirmezsem rahat edemiyorum.
Charge atıp mortal çakınca direk berserker a geçiyorum. Dodge falan olunca battle a geçip overpower vuruyorum ben. O arada cok rage kaybı oluyor bazen. İçin acıyor. O yüzden 1 tactic master veriyorum.Yada seri berserke geçip pummel vurmak gerekiyor bazen moblara.
-Intercept e de 1 tane verdim. Çünkü combat bitince berserker stancedeysem o an. Intercep atıp devam ediyorum. Mob 15 sn den önce ölürse o süreyi beklemeyi sevmiyorum. Stance değiştirip charge atmakta rage kaybettirebiliyor. 5 sn cd düşürmek o yüzden iyi oluyor.
Mesaj tarihi:
Iron Will imp thunder clap ve imp heroic strike dan iyidir hiç değilse. Birde talentleri yarım bırakmak bana çok anlamsız gelmiştir hep, 5 puanı varsa o 5/5 olacak (talent ağacı zorunlulukları dışında tabi). İmp disciplines de pek gerekli değil ama imp hamstring den iyidir bence :) Ayrıca booming voice almaktansa imp demoralizng shout alırım, %40 az bir rakam değil, dolaylı olarak farm hızını arttırır.

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 12:50 tarihinde, Quadrophenia tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...